chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Camaro 1996, V6, targaJenom za 60 tis Sice je to 3.8 V6, ale podle mě ta cena je velmi velmi pěkná. EDIT: Aha, tak ono to tu nebylo přihlášený |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Zajímavej kousek za tu cenu. Ovšem proč má tak nakoplou prdel? Že by nový, ale špatně vybraný lisťáky? S těma kolečkama to vypadá dost jako lowrider :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Zajímavej kousek za tu cenu. Ovšem proč má tak nakoplou prdel? Že by nový, ale špatně vybraný lisťáky? S těma kolečkama to vypadá dost jako lowrider :D Spíš moc vyhamrovaný.
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
A tenhle chudák stále čeká v Ústí n.L. na svého nového majitele :( |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Každej druhej den kolem jezdim a nikdy jsem si ho nevšim
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Sentinel napsal:Každej druhej den kolem jezdim a nikdy jsem si ho nevšim vzdyt bys ho ani nechtel.. :) mas camaro tak makame makame :) jak jsi daleko s piskovanim? |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Tahle Formula by ale už dávno měla mít svého majitele, pokud se podle zdroje z Ameriky-hk nepletu...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
sejki: já jen že tam jezdim a nevšim sem si...stála tam Humří limuzína atd a tady na to jsem nekouk.... zatim jsem nepokročil kastle je odstrojená a jen čekám kdy budu mít volnej den v tejdnu abych to tam odvez a pak zavařit zadní podběh kterej je skoro totálka :(
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:Tahle Formula by ale už dávno měla mít svého majitele, pokud se podle zdroje z Ameriky-hk nepletu... No měla, takže ji asi majitel zase prodává. Škoda auta, snad mu nic neni. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
Auto vypadalo alespoň podle fotek naprosto skvěle! Navíc soused mi ho přesně takhle popsal /v Praze, kde mám podnájem/ a já se nemohl dočkat, až se s dotyčným potkám a dáme nějakou společnou jízdu. Taky by mě nenapadlo, že se ho tak rychle zbaví-ten Ponťas měl být navíc dovezen na objednávku. Snad ho tedy čeká příznivější osud...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak to je pecka, Hvězda umí vybírat auta, kam se hrabou místní bazarníci :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
To si take myslim a nerikam to jen proto, ze jde o fajraka. Kdykoliv se mrknu na auta, ktera nabizi, pripada mi, ze nemaj chybu. Spolecne s IvoUsCars podle me nabizi ta nejhezci a nejzachovalejsi auta u nas v CR.
|
|
|
|
|
Nooo, Ivo mj. nabízel toho zlatýho Trans Ama, s motorem před zadřením, co teď kompletně Michal překopal Ale to byla vina předchozích majitelů a do motoru nevidíš, dokud ho nerozebereš. Nicméně, to auto prošlo špatnýma rukama tady v Evropě. Takže právě je teoreticky mnohem lepší za trošky vyšší cenu koupit auto z USA, na který žádný zdejší "renovátor" ještě nesáhl. Upraveno uživatelem sobota 15. května 2010 13:00:43(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Trans79 napsal:http://auto.bazos.cz/inzerat/6105755/Pontiac-Firebird-Formula.php ..tak tohle mluví za vše... To je ranec za ptáka:-(
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal:Nooo, Ivo mj. nabízel toho zlatýho Trans Ama, s motorem před zadřením, co teď kompletně Michal překopal Ale to byla vina předchozích majitelů a do motoru nevidíš, dokud ho nerozebereš. Nicméně, to auto prošlo špatnýma rukama tady v Evropě. Takže právě je teoreticky mnohem lepší za trošky vyšší cenu koupit auto z USA, na který žádný zdejší "renovátor" ještě nesáhl. Michalovi se vysral motor??
|
|
|
|
|
Tak nevysral, ale byl blbě udělanej. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Tak nevysral, ale byl blbě udělanej. Fuj už jsem to celé Michalo počteníčko dočetl, dalo mi to fušku, přece jen jsem tu nějakej pátek nebyl:-)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
hd1903 napsal:Fuj už jsem to celé Michalo počteníčko dočetl, dalo mi to fušku, přece jen jsem tu nějakej pátek nebyl:-) Protože ses tady na nás vysr@l:-))) |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá Protože ses tady na nás vysr@l:-))) Ale tož:-) jste mě měli stejné plné zuby mojema kecama a co truck, jezdí, nebo ho taky rozděláváš, nebo prodáváš? hele ukážeš se o víkendu na Ivošově akci v Hradci nad Moravicí?
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK