Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Zdravím! Jsem novým majitelem tohoto ohniváka a jelikož má (nevim proč) vytáhlé blatníky originál kola na něm vypadají ... no ... nic moc. http://www.facebook.com/photo.p...402b96&id=1782516375Proto zde hledám pomoc při koupi nových nebo i starších kol ... vlastně ani nevím jakou mají rozteč abych si je našel sám ... Díky a omluvte mou neznalost - jsem začátečník :) |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Vítej! Další pták do klubu :-) Hele, ono to je takhle normální. Já na svoje Camaro taky nasadil originální kola a teď to z pohledu zezadu vypadá trošku jako UFO no. Takže řešení jsou buď podložky (ale opatrně), nebo holt nějaká kola s jiným ET. Na začátek orientaci ti uričitě pomůže tahle tabulka velikostí kol pro f-bodies. Dotaz jsem ti přesunul na vhodnější místo a můžeš si pak založit vlastní téma-rubriku v kategorii vozidla členů fóra. Těšíme se na další foto toho krasavce ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
|
|
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Ještě dodatek, rozteč u Camar a Firebirdů druhé generace je 5x4 3/4" (5x120,65mm). Slušný výběr kol je třebas na summitu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Anty napsal:Zdravím! Jsem novým majitelem tohoto ohniváka a jelikož má (nevim proč) vytáhlé blatníky originál kola na něm vypadají ... no ... nic moc. http://www.facebook.com/photo.p...402b96&id=1782516375Proto zde hledám pomoc při koupi nových nebo i starších kol ... vlastně ani nevím jakou mají rozteč abych si je našel sám ... Díky a omluvte mou neznalost - jsem začátečník :) Zdarec... Stejný estetický problém jsem řešil také. Chtěl jsem taky vyplnit blatníky, protože se mi galusky na americkejch sport. klasikách vůbec nelíbí. Samozřejmě všeho s mírou. Takže já jsem zvolil takovou velikost, že mám gumy i ráfky zároveň s lemem blatníku a zároveň jsem dozadu zvolil nižší profil pneumatiky, aby to vypadalo trochu sportovněji. Zadek 10x15 s pneu 265/50 a předek 8x15 s pneu 225/60. Oba páry ráfků 4.25" backspacing. Ty pneu jsem počítal tak, aby byly stejně vysoký. A povedlo se mi to přesně tak jak jsem chtěl...
|
|
|
|
|
Noooo , to je to co jsem měl na mysli!
Krásný kola a krásný auto :)
Můžu se zeptat kolik to komplet vyšlo, popřípadě kde se dají sehnat? |
|
|
|
|
|
Anty napsal:Noooo , to je to co jsem měl na mysli!
Krásný kola a krásný auto :)
Můžu se zeptat kolik to komplet vyšlo, popřípadě kde se dají sehnat? Děkuji za pochvalu. Kola mně vyšla celkem na 20 tis. Je v tom nákup, clo, DPH i dovoz. No a nové obutí 10 tis. Založ rubriku a popiš tam toho fajráka... jak jsi k němu přišel, motor, převodovka a tak... A dej tam pořádnou nálož fotek :-)
|
|
|
|
|
jooo, to bych musel vědět jak ... jsem rád, že tady na něco odpovím ... :o) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Co tam máš za gumy? Možná by opticky trošku pomohlo dát na zadek 245/60 r15... Rozhodně levnější varianta, než kupovat rovnou 4 nový kola :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Co tam máš za gumy? Možná by opticky trošku pomohlo dát na zadek 245/60 r15... Rozhodně levnější varianta, než kupovat rovnou 4 nový kola :-) To moc asi nepomůže. Michal tam měl 275ky a taky to bylo zapadlé.
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Co tam máš za gumy? Možná by opticky trošku pomohlo dát na zadek 245/60 r15... Rozhodně levnější varianta, než kupovat rovnou 4 nový kola :-) To je dobrý, já ani vlastně nevim co je tam za gumy ..! Večír se podívám. To víš, že bych radši levnější variantu, ale zase ... když ji miluješ (v tomto případě ho) , není co řešit :) |
|
|
|
|
|
Anty napsal:To je dobrý, já ani vlastně nevim co je tam za gumy ..! Večír se podívám.
To víš, že bych radši levnější variantu, ale zase ... když ji miluješ (v tomto případě ho) , není co řešit :) Už jsme to tu řešili... Kdyby sis s těma snowflakama fakt vyhrál, tak vypadají velmi luxusně!
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK