chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
sejki napsal:bejt 77 tak pro nej jedu.... to je 77 nebo 78
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
sejki napsal:bejt 77 tak pro nej jedu.... No píšou 11/77
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Blackwind napsal:No píšou 11/77
Já mám model 78 z roku 77. Tam se to pak lámalo a začali se dělat plastový nárazníky.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Napsal: Jí Slint slint :-) Šůvl je fajné autííí |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Napsal: Jí Já mám model 78 z roku 77. Tam se to pak lámalo a začali se dělat plastový nárazníky. Jojo, ten chromovej nárazník se strašně lámal, tak začali dělat plast :DD |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
xjohny napsal:Jojo, ten chromovej nárazník se strašně lámal, tak začali dělat plast :DD Spíš co cinkání znělo jako zmrzlinářské autíčko:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
xjohny napsal:Jojo, ten chromovej nárazník se strašně lámal, tak začali dělat plast :DD
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Adam66 napsal:http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=v2hwuzuyoowy# to spis patri do sekce humor a vtipy... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
sejki napsal:to spis patri do sekce humor a vtipy... To mas pravdu ale za tie prachy mas slusny zaklad , skoro 400 PS , prevodovka, atd.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
Adam66 napsal:To mas pravdu ale za tie prachy mas slusny zaklad , skoro 400 PS , prevodovka, atd. tak mas no, ale je to pomerne malo....asi v tom bude hacek |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Tak zatím mám vyhlednuteho jednoho krasavce je to 1978ka Z28 ale je tam v haji převodovka, ptal jsem kamaráda a řikal repase at počitam +- 20tisic Kč a proto jsem se chtel zeptat kolik tak stoji nějaká teď nevím jak se to jmenuje :o)) aftermarket??? převodovka .. googlim jak divý ale asi zadávám špatné slova na vyhledávaní |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zedus napsal:Tak zatím mám vyhlednuteho jednoho krasavce je to 1978ka Z28 ale je tam v haji převodovka, ptal jsem kamaráda a řikal repase at počitam +- 20tisic Kč a proto jsem se chtel zeptat kolik tak stoji nějaká teď nevím jak se to jmenuje :o)) aftermarket??? převodovka .. googlim jak divý ale asi zadávám špatné slova na vyhledávaní Repas tě vyjde tak na 18 tis. Aftermarket si ředstavuješ co?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
|
Napsal: Jí Repas tě vyjde tak na 18 tis. Aftermarket si ředstavuješ co? no skoro jako puvodní akorat vylepšená třeba o nějaké vychytávky (nevím jestli to popisuji spravně) .. Adam mé pochody prokoukl :o) |
|
|
|
|
|
Zedus napsal:no skoro jako puvodní akorat vylepšená třeba o nějaké vychytávky (nevím jestli to popisuji spravně) .. Adam mé pochody prokoukl :o) Aha... Tak to nevím... Já to chci dát časem do manuálu.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tak se do toho nepleť když tomu nerozumíš :D Zedus: Samozřejmě, že existujou aftermarket převodovky a vyjde to možná o trošku dráž, ale já osobně bych radši novou, než u "projekt" auta repasoval starou. Pokud to sám nezvládneš, tak se stejně špatně hledají lidi, co jsou schopní to pořádně udělat. Hodně lidí se servisem automatů v ČR spálilo. Tím neříkám, že neznám lidi, který by to byli schopný opravit ;-) Upřesním link po Adamovi, nastuduj si tematiku a pak můžeš vybírat ze stovek různých typů TH-350tek... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
sejki napsal:to spis patri do sekce humor a vtipy... Být to v normální barvě, tak bych to i skósl:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Tak muj stav je stále bez Camara ... dotyčný se mě po druhém emailu vůbec neozval .. a je docela pravděpodobné že v tom není něco v pořádku .. protože email kam píšu byl vytvořen nedávno a první otázka od paní byla "jak moc se vyznám v amerických vozech" a když jsem ji napsal že muj dobrý kamarád je majitel US RemiCars tak je ticho po pěšině sejki .. a co Ty? zatim jsi se s nabídkou neozval btw. když už píšu nemáte někdo zajem o malou flexu, brusku a brusku s kloubem na vzduch? Koupil jsem to nedávno do garáže a bohužel muj kompresor na to nemá dostatečnou expanzni nádrž!! btw.2 .. nechcete někdo 4kolu Can-am 250 DS? Potřebuji vicí mista v garáži :d/ |
|
|
|
|
|
Zedus napsal:Tak muj stav je stále bez Camara ... dotyčný se mě po druhém emailu vůbec neozval .. a je docela pravděpodobné že v tom není něco v pořádku .. protože email kam píšu byl vytvořen nedávno a první otázka od paní byla "jak moc se vyznám v amerických vozech" a když jsem ji napsal že muj dobrý kamarád je majitel US RemiCars tak je ticho po pěšině sejki .. a co Ty? zatim jsi se s nabídkou neozval btw. když už píšu nemáte někdo zajem o malou flexu, brusku a brusku s kloubem na vzduch? Koupil jsem to nedávno do garáže a bohužel muj kompresor na to nemá dostatečnou expanzni nádrž!! btw.2 .. nechcete někdo 4kolu Can-am 250 DS? Potřebuji vicí mista v garáži :d/ v jakym je stavu ta 78? cenovka? no zatim sem se neozval protoze mam docela dost prace :) tady mas zatim nejaky fotky kdyz sem to privezl.... http://koudy72.rajce.idnes.cz/Camaro_1979./ jinak ted prochazi jemnou rekonstrukci :-D vice na http://berlinetta79.blogspot.com |
|
|
|
|
|
no mám jen fotky na majlu podle oka odborníka (ne mě) je to Z28 targa ... už do ní nekdo rypal .. protože ma upravovane svody a saní ... taky sedačky jsou z jiného camara protoze maji jinou barvu než interier ... kola to ma z Firebirda a je tam v háji převodovka ... cena 85tis |
|
|
|
|
|
Zedus napsal:no mám jen fotky na majlu podle oka odborníka (ne mě) je to Z28 targa ... už do ní nekdo rypal .. protože ma upravovane svody a saní ... taky sedačky jsou z jiného camara protoze maji jinou barvu než interier ... kola to ma z Firebirda a je tam v háji převodovka ... cena 85tis pockej to je ta Cerna z prahy? tohle? http://www.chrom-plameny...zar/2010051122177280.jpg |
|
|
|
|
|
jj to je on psal jsem na něj hned jak jsem našel ten inzerat na chromu |
|
|
|
|
|
Zedus napsal:jj to je on psal jsem na něj hned jak jsem našel ten inzerat na chromu no bud v klidu, oni se treba tyden neozvou a pak ti zas napisou.... trosku s nima vazne komunikace... kazdopadne to asi Z28 nebude, pac to by nekdo oskubal spojlery a v blatnikach zadelal pruduchy... coz pochybuju ze by to nekdo delal |
|
|
|
|
|
Viděl jsem i jiné fotky, nicméně vůbec nic nového o tom autě neřekly :-) Přijde mi to trošku podezřelé, chtělo by to vidět naživo. Prý je to 20km od Mělníka, ale nevím kterým směrem. Mohl bych se na to případně zajet podívat. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK