chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
xjohny napsal:Viděl jsem i jiné fotky, nicméně vůbec nic nového o tom autě neřekly :-) Přijde mi to trošku podezřelé, chtělo by to vidět naživo. Prý je to 20km od Mělníka, ale nevím kterým směrem. Mohl bych se na to případně zajet podívat. taky muzu dorazit, v Melniku sem mel holku :) takze cestu mam namaklou :-D |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
No kamarád viděl tu jednu a usuzoval podle toho zadního "křidélka" že to maji Z28 ty co mě poslali tušim v úterý ještě neviděl ... ale prostě muj 2 smysl jelikož mam už jen čich .. řika že tam něco smrdi mělnik???? AAAAAAAA 420Km z Ostravy .. tak to se na něj jen tak nepodívam |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Zedus napsal:no mám jen fotky na majlu podle oka odborníka (ne mě) je to Z28 targa ... už do ní nekdo rypal .. protože ma upravovane svody a saní ... taky sedačky jsou z jiného camara protoze maji jinou barvu než interier ... kola to ma z Firebirda a je tam v háji převodovka ... cena 85tis Z28 to neni urcite, jinak je to napsano i na stitku pod oknem , kdyz otevres kapotu , poznas to i podle interieru kde je na volante a na dverich logo Z28, dale pruduchy v blatniku a sani na kapote, ktere je origo zaslepene a pak spojlery , mrkni do me sekce mam tam nejake foto jak vypada Z28
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
|
fik napsal:Z28 to neni urcite, jinak je to napsano i na stitku pod oknem , kdyz otevres kapotu , poznas to i podle interieru kde je na volante a na dverich logo Z28, dale pruduchy v blatniku a sani na kapote, ktere je origo zaslepene a pak spojlery , mrkni do me sekce mam tam nejake foto jak vypada Z28 Diky za info!!!! .. člověk se i ve 30 pořad úči |
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
85 je za to Camaro moc:-) za 40 tisíc už na tom nic smrdět nebude ;-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá 85 je za to Camaro moc:-) za 40 tisíc už na tom nic smrdět nebude ;-) za 40tisic pro to zajedu i do toho mělnika a odtahnu to sam na laně :d/ |
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
Zedus napsal:za 40tisic pro to zajedu i do toho mělnika a odtahnu to sam na laně :d/ no však :-) přece už to není komplet, je to na renovaci a v nebesích je převodovka. I já vůl jsem prodával Camaro za 215! a to bylo v super stavu. |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Zedus napsal:za 40tisic pro to zajedu i do toho mělnika a odtahnu to sam na laně :d/ Vyser se na to kupovat vrak, kup něco hotové, jestli nechceš do teho sypat a sypat...Ivoš ti něco najde, máš ho za rohem:-)
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Vyser se na to kupovat vrak, kup něco hotové, jestli nechceš do teho sypat a sypat...Ivoš ti něco najde, máš ho za rohem:-) No, já osobně bych už teď raději sypal, třeba to bude trvat 10 let, ale vím, že to bude udělané pěkně a dle mého. Koupíš něco hotového a začně tě štvát tam to a tohle atd. Mluvím teda za sebe, páč já to tak měl. |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá No, já osobně bych už teď raději sypal, třeba to bude trvat 10 let, ale vím, že to bude udělané pěkně a dle mého. Koupíš něco hotového a začně tě štvát tam to a tohle atd. Mluvím teda za sebe, páč já to tak měl. Přesně!! Já to camaro chci pravě proto abych do něj rypal a travil tam hodiny a hodiny času .. protože mě to neskutečně uklidňuje a baví ... kdybych chtěl hotové tak jsem už mohl mit Camaro (obrazek jsem postnul výše) nebo Firebirda Formula který byl po dokonale renovaci, či Dart, Impala, Vettu, BelAir atd. Ale to není ono .. neni nad to travit hodiny a hodiny nad katalogem a vybirat si kolik do dveří nebo barvu koberčků poznal jsem to u 4kolky nejprve jsem měl asiata a tam jsem pořad neco opravoval a upravoval, protože to byla strašná plečka .. ale bavilo mě to pak jsem si kouil ameriku Can-am (Bombarider) a po tom co jsem si koupil FMF zavodni vyfuk, otevené sani od UNIair a Dynojet 2 stage .. jsem skončil protože ta 4kolka je natuněna na maximum a né a né se na nic zkazit .. nic se nemusi mazat, opravovat, svařet ... a to mě mě vytačí |
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Ty prevodovky bych se nebal, Repase je jednoducha nic na tom neni. Zvaldne kazdej trochu zrucnej clovek. Urcite to bude nejaka hloupost. Jen se tady vsichni boji kdyz se rekne slovo automat. Repasni kit i ostatni dily jsou za babku.
Manual na repas mam kdyztak doma. Vali se mi tu i repasni kit na TH400 kterej zrovna nepotrebuju, ale v Camaru bude asi TH350....
|
|
|
|
|
Honza T napsal:Ty prevodovky bych se nebal, Repase je jednoducha nic na tom neni. Zvaldne kazdej trochu zrucnej clovek. Urcite to bude nejaka hloupost. Jen se tady vsichni boji kdyz se rekne slovo automat. Repasni kit i ostatni dily jsou za babku.
Manual na repas mam kdyztak doma. Vali se mi tu i repasni kit na TH400 kterej zrovna nepotrebuju, ale v Camaru bude asi TH350.... Pravě teď mě napsali že tam jsou spálene lamely (což mě řiká prd) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Zedus napsal:Pravě teď mě napsali že tam jsou spálene lamely (což mě řiká prd) hele na rockautu celej master kit koupis za nejakejch 70 dolaru, ty lamely tak za 20? |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
sejki napsal:hele na rockautu celej master kit koupis za nejakejch 70 dolaru, ty lamely tak za 20? A to to meli rozdelany ze to vedi ? Teoreticky by se to dalo pozant jeste podle barvy oleje. V prevodovce jsou dve planetovy prevodovky , ktery ovladaj dve pasovy brzdy -brzdej vnejsi buben a z vnitrku brzdi hridel dve sady lamel. Repasni kit je cca 100-120 dolacu. Repase si troufam tvrdit tak 4 dny kdyz to chce mit clovek i vzhledove pekny (ale delal jsem jen jednu prevodovku tak me ber s rezervou) . Jinak Typci na US forech tvrdi ze GM turbohydramatic zrepasnou za 2 hodky.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Ja som ju robil hodne dlho mozno aj 4 dni . Nie jak tento blazon.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Tak nechtěl jsem strašit, že je to něco složitého. Šikovnej člověk si to za těch pár babek zvládne repasovat sám. Jen jsem chtěl varovat, že existují servisy, kde to udělají za 20-30k a někdy se to ani nepovede. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
|
|
|
|
|
děkuji nechci C6ka je hezká ale neni to ma krevní skupina ja potřebuji hrany :) Ale musím přiznat že jak jsem do ni sedl a zapla se ta projekce na přední sklo tak mě malem upadly panty |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Citace:Dobry den C6...prosim vas, chtel jsem se zeptat kde se zapujcuje Corvetta jsem z Ostravy predem dekuji za odpoved...na shledanou A další komentáře jsou taky síla, hlavně od Naturála (dokonce jeden zdejší člen ) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Taky mě hned napadlo, že to je cena půjčovného, zajmavé, že Zedus nic ohledně ceny nepsal
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Taky mě hned napadlo, že to je cena půjčovného, zajmavé, že Zedus nic ohledně ceny nepsal Tak i když mě IQ zdatně soupeří s křovinořezem tak zase tak blby nejsem aby mě nenapadlo ze se jedna o pujčovné :d/ add fik ... 1100km jen tam paráda Upraveno uživatelem čtvrtek 27. května 2010 14:12:52(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
|
Zedus napsal:Tak i když mě IQ zdatně soupeří s křovinořezem tak zase tak blby nejsem aby mě nenapadlo ze se jedna o pujčovné :d/ add fik ... 1100km jen tam paráda to je pohoda , kdyz auto bude pekne tak se to vyplati ...... treba ten zelenej pontak je moc peknej
|
|
|
|
|
fik napsal:to je pohoda , kdyz auto bude pekne tak se to vyplati ...... treba ten zelenej pontak je moc peknej
ano je nádherný ale ja nehci auto co je už hotové co z toho budu mit když si to koupim a bude me to stat v garaži .. prdlajs |
|
|
|
|
|
Zedus napsal:ano je nádherný ale ja nehci auto co je už hotové co z toho budu mit když si to koupim a bude me to stat v garaži .. prdlajs hotove neni je pekne origo a to je dulezite , muzes jen renovovat a shanet vsechny dily ! a to jeste vyrobene v cine !!!!
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK