Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Tak taky sem dám zajímavou fotku. Sorry za kvalitu foceno mobilem. Potřebuje ale trochu okomentovat. Takže moje Camaro už známe. To červenohnědé Camaro je mého mechanika. Je zajímavé tím, že motor je 5,7L, ovšem použil vstřikování z Korvety a ještě to dopuje kompresorem. Takže ten motor má kolem 700 HP. No a nahoře pod stříbrnou plachtou je Camaro asi z 72, není to poznat, protože je to zatím jen holá kastle, ovšem motor tam je nový bigblock od GM. Jinak tam má navařenou klec a bude to jenom dvojmístné. Dle navařených lemů vzadu tam plánuje tak 330 kola.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Havlas napsal:Tak taky sem dám zajímavou fotku. Sorry za kvalitu foceno mobilem. Potřebuje ale trochu okomentovat. Takže moje Camaro už známe. To červenohnědé Camaro je mého mechanika. Je zajímavé tím, že motor je 5,7L, ovšem použil vstřikování z Korvety a ještě to dopuje kompresorem. Takže ten motor má kolem 700 HP. No a nahoře pod stříbrnou plachtou je Camaro asi z 72, není to poznat, protože je to zatím jen holá kastle, ovšem motor tam je nový bigblock od GM. Jinak tam má navařenou klec a bude to jenom dvojmístné. Dle navařených lemů vzadu tam plánuje tak 330 kola. A ty Camara pan krmi mustangama ..... viz ten zbytek modreho auta :d/
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 11.02.2010(UTC) Zpráv: 195 Bydliště: 4km od xjohnyho
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
|
F-150 XL 4x4
Ex: '94 Z28, '98 Z28, '99 Z28 |
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Styl NASCAR. Ale obávám se že to tam moc dlouho nenecháš. To musí být kravál nehoráznej :-)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 11.02.2010(UTC) Zpráv: 195 Bydliště: 4km od xjohnyho
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Napsal: Jí Styl NASCAR. Ale obávám se že to tam moc dlouho nenecháš. To musí být kravál nehoráznej :-) Kdybych před koncovky dal nějaký dobrý tlumiče tak by to nemělo bejt tolik řvát. Ono ty duály s tlumičema Dynomax Bullet nebudou o moc lepší, když je nechám vyvedený před zadní nápravou jako tady: |
F-150 XL 4x4
Ex: '94 Z28, '98 Z28, '99 Z28 |
|
|
|
|
A na yotube nic nemají čeho by ses chytil?
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Slintám jak vzteklej :d/ |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Pěkný, ale nekompletní:-( Chybí lišta kolem zadního okna a zadní křídlo - pršelo by do kufru:-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Tak jsem ho konecne vyfotil alespon na mobil , porad kolem jezdim a Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
|
Blackwind napsal:Pěkný, ale nekompletní:-( Chybí lišta kolem zadního okna a zadní křídlo - pršelo by do kufru:-) Jojo, něco tam chybí a teď koukám že tam jsou i díry po zadním křídle, toho jsem si nevšiml. A taky by si mohl sundat tu nálepku z výfuku :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Stíhání jedné Vectry :-) Upraveno uživatelem pátek 28. května 2010 18:27:08(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Jo a kdo to odnes, já, kterej jel za váma.
|
|
|
|
|
Havlas napsal:Jo a kdo to odnes, já, kterej jel za váma. A proto jsi nám zdrhnul :-))) Když jsme ho předjeli, tak se za nás pověsil a roztrhl kolonu. Blbec...
|
|
|
|
|
Já jel svoji rychlost, nemůžu za to že blbci v ČR neuměj jezdit po dálnici a jednou v prostředním pruhu stovkou |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jo, jo a ten řidič krásně vypěnil, snažil se mě blokovat, tak jsem se taky nasral a prostě odjel. Ale prča to byla a je krásně zadokumentovaná.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Nejlepší je na takové dementní zpomalovače vytáhnout samopal, určitě rychle ujedou :-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Cá Nejlepší je na takové dementní zpomalovače vytáhnout samopal, určitě rychle ujedou :-) Asi bych vytáhl něco jiného, určitě by taky ujižděl
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Asi bych vytáhl něco jiného, určitě by taky ujižděl Tohle byl cyp jako vrata... Plynule jsme jeli kolem těch 120ti, hezky ho pomalu předjeli a pokračovali v cestě... Jen že on se za nás pověsil a nepustil už před sebe Havlase. Jeník ještě kousek zrychloval, jen že on zrychloval taky.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Jí Tohle byl cyp jako vrata... Plynule jsme jeli kolem těch 120ti, hezky ho pomalu předjeli a pokračovali v cestě... Jen že on se za nás pověsil a nepustil už před sebe Havlase. Jeník ještě kousek zrychloval, jen že on zrychloval taky. Asi chtěl ukázat, že mu to taky jede [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Napsal: Jí Tohle byl cyp jako vrata... Plynule jsme jeli kolem těch 120ti, hezky ho pomalu předjeli a pokračovali v cestě... Jen že on se za nás pověsil a nepustil už před sebe Havlase. Jeník ještě kousek zrychloval, jen že on zrychloval taky. V tom je vyhoda mého transita s tažným zařizením ... pokud se mě nekdo lepí na zadek tak plynule šlapnu na brzdu a on se plynule zavěsí na moje tažne a ja plynuje přijedu domu s dalším autem na zadi kde na něj plynule vypustim psy ale naštěsti vždy všichni pochopili že za dodavkou se opravdu v tesnem zavěsu jet nemá protože diky tomu že ma člověk jen boční zrcatka nevidí auta které jsou mu nalepené na zadku |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
|
No já myslim, že spíš blokoval ostatní řidiče, než že by se nám věsil na zadek. Navíc byl už docela hustej provoz (neděle odpoledne, Pražáci domů z chalup) a tak se nám v něm Havlas rychle ztratil. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Tak uz je motor v aute cca 700HP kroutak na 850Nm docela mazec , brzy bude Camaro v chodu Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
No to je pořádná nálož! Tím jsi vybavil svý Camaro nebo putuje do jiného?
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK