Vítej poutníče! Pro využití všech možností fóra použij Přihlášení či Registrace.

Notification

Icon
Error

12 stránek«<678910>»
Sdílet
Možnosti
K poslední zprávě K první nepřečtené
Offline xjohny  
#176 Odesláno : pátek 14. května 2010 19:11:15(UTC)
xjohny

Kategorie: Vůdce smečky

Zpráv: 8,306

Blahořečil: 86-krát
Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
Co nového u bílého ptáka? Pojede na sraz?
Camaro se rozskočilo...
Offline Trans79  
#177 Odesláno : pátek 14. května 2010 23:24:55(UTC)
Trans79

Kategorie: Člen smečky

Zpráv: 762

Blahořečil: 155-krát
Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
Myslíš F-Body?? Rád bych a dělám co můžu. S těma hlavama byl fakt problém, ale už jsou komplet udělané. Příští týden se udělá u kámoše na dílně místo, tak snad už bude prostor pro zkompletování celého motoru. Byla paráda vidět a hlavně slyšet Michalův motor v akci. Když tohle vidím, jsem už fakt netrpělivý! Já alespoň, co se motorového prostoru týče, ošetřil a odrezil co se dalo, pak nastříkal, až to vyjde, dám sem nějaký fotky. Jinak doufám, že tvé problémy s motorem budou zažehnány
Offline xjohny  
#178 Odesláno : pátek 14. května 2010 23:43:49(UTC)
xjohny

Motor už je zpátky v autě, jen ho dozapojit, dodělat podvozek a tradááá.

No kdybys nááhodou přijel na fbody sešn bez auta, tak už tě asi nepoznám. Jsme se bavili osobně akorát jednou v Jizbicích :D
Camaro se rozskočilo...
Offline Trans79  
#179 Odesláno : sobota 15. května 2010 0:15:34(UTC)
Trans79

Já vím a je to děs....Já furt pevně věřím, že se věci daj do pohybu, abych mohl začít řešit ty příjemnější záležitosti : )
Offline Cestovatel  
#180 Odesláno : sobota 15. května 2010 1:13:35(UTC)
Cestovatel

Zpráv: 794

Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
Jakou barvu jsi použil na ten motor?
Offline Trans79  
#181 Odesláno : sobota 15. května 2010 10:29:25(UTC)
Trans79

Ja vim, ze to neni zrovna stylove, ale zatim jsem tam nechal puvodni cervenou, nereknu ti, o jaky druh barvy jde, ten blok vypada slusne a barva se neloupe-daval ji tam uz predchozi majitel. Plan je ale jednoznacny, az budu delat auto kompletne, prijde tam modry odstin GM, ktery odpovidal roku vyroby. Jednou to auto chci mit ve zcela originalnim stavu a vzhledu
Offline Trans79  
#182 Odesláno : úterý 1. června 2010 13:07:16(UTC)
Trans79

Tak a je to tady, zřejmě to tak mělo být a se svým autem začínáme psát zcela nový příběh. Včera jsem si vyměnil určité názory se svým stávajícím/po dnešku již minulým/ stavitelem fajráka a musím se poohlédnout jinde. Stihnout auto zprovoznit a přihlásit do letošního F-Body byl můj záměr, avšak kvůli hledání nového ''restaurátora'' budu muset své plány zřejmě pozměnit : (
Mám nějaký tip na Aleše Fišera z Litoměřic nebo jsem našel odkaz na pražskou http://www.2mmotorsport.cz/, máte někdo zkušenost, dáte cennou radu? Chci aby auto nedělal nějaký patlal nebo někdo, kdo to dělá jak z ''donucení'', snad to chápete nebo minimálně znáte ze své zkušenosti...
Offline sejki  
#183 Odesláno : úterý 1. června 2010 13:22:46(UTC)
sejki

Zpráv: 1,135

Blahořečil: 5-krát
Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
Trans79 napsal:
Tak a je to tady, zřejmě to tak mělo být a se svým autem začínáme psát zcela nový příběh. Včera jsem si vyměnil určité názory se svým stávajícím/po dnešku již minulým/ stavitelem fajráka a musím se poohlédnout jinde. Stihnout auto zprovoznit a přihlásit do letošního F-Body byl můj záměr, avšak kvůli hledání nového ''restaurátora'' budu muset své plány zřejmě pozměnit : (
Mám nějaký tip na Aleše Fišera z Litoměřic nebo jsem našel odkaz na pražskou http://www.2mmotorsport.cz/, máte někdo zkušenost, dáte cennou radu? Chci aby auto nedělal nějaký patlal nebo někdo, kdo to dělá jak z ''donucení'', snad to chápete nebo minimálně znáte ze své zkušenosti...

Nj to je tak kdyz si to nechas delat u nekoho, ale je mi to jasny, kdyz to jinak nejde... Ted by se mi nejakej kseft docela hodil, ale mas to docela z ruky:)
Chevrolet Camaro '79
Buick Century Estate Wagon '89
Offline xjohny  
#184 Odesláno : úterý 1. června 2010 13:30:54(UTC)
xjohny

O tom z LTM jsem slyšel, má tam nějaký Camara a něco tam snad i ladí dost do výkonu, možná schopnej a ochotnej za jistý peníz bude. Ale bohužel osobní zkušenost žádná.
Camaro se rozskočilo...
Offline fik  
#185 Odesláno : úterý 1. června 2010 14:00:54(UTC)
fik

Metály: Přispěvatel: Tento uživatel přispěl finančním obnosem na chod tohoto úžasného fóra!
Zpráv: 1,115

Blahořečil: 3-krát
Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
Trans79 napsal:

Tak to bude hodne tezke nekoho spolehliveho najit, bud to bude hodne drahe a zase kvalitni , nebo budes muset zvolit nejakej kompromis mezi kvalitou a cenou a spousta veci si udelat sam....

Nejlepsi je az ti kazdej restaurator ukaze svou praci co delal a jak je zakaznik spokojenej !!!!!!

Alese znam , sam ladi sve auta , ale neznam jeho praci ....

Bohuzel spousta restauratoru v CR jsou bastlici Ja nic
Offline Trans79  
#186 Odesláno : úterý 1. června 2010 14:24:50(UTC)
Trans79

Havlas mi psal, že byl u Aleše spokojen a to je ''běžným'' zákazníkem. Teď jde také o to, kdo z těch lidí by na ponťase měl čas, když si teď v průběhu sezony každý nechá něco dodělat. Vědět to tak v zimě, měl bych alespoň náskok. Také věřím, že jsem něco nezanedbal sám-řídil jsem se rady známého, co objednat. Blok je osazen , je třeba na něj dát hlavy, sání a karbec a pak to s převodovkou zamontovat do auta a rozeběhnout. Ale je mi jasné, že až na to koukne někdo, kdo už to dělal, tak třeba bude mít výhrady a budu muset ještě něco přiobjednat. Teď se mi to ale jeví kompletní, nerad bych se pletl...
Offline Trans79  
#187 Odesláno : úterý 1. června 2010 14:29:11(UTC)
Trans79

Také jsem koukal na ty 2MMotorsport, mají tam pár oldtimerů, co vypadaly moc pěkně. Určitě jste od nich na sraze potkali C3 Corvette s dost výrazným interiérem...
Offline fik  
#188 Odesláno : úterý 1. června 2010 14:36:20(UTC)
fik

Metály: Přispěvatel: Tento uživatel přispěl finančním obnosem na chod tohoto úžasného fóra!

Trans79 napsal:
Také jsem koukal na ty 2MMotorsport, mají tam pár oldtimerů, co vypadaly moc pěkně. Určitě jste od nich na sraze potkali C3 Corvette s dost výrazným interiérem...

Jo jo ale tam bude vysoka cena .... zalezi kolik chces investovat ?? co vlastne potrebujes ?? treba kvalitni lak je klido za 100tis
Offline Trans79  
#189 Odesláno : úterý 1. června 2010 14:43:57(UTC)
Trans79

To je mi jasný, že zrovna takováhle firma si řekne o náležitý obnos. Moje představa je jen to auto zprovoznit, nechci se zatím pouštět do kompletní renovace, tu si nechám na dýl. Rád bych měl doskládaný motor. prostor a motor sladěný s karburátorem. Výfuk. potrubí už je hodně špatné, měl jsem slíbenou výrobu nového. To ale zřejmě objednám z Rockauta, je tam celý kit za 276 USD. Neženu se za výkonem, auto si chci jen tak ''ošahat a poznat''. Estetické věci jsem schopen už dotáhnout sám

Upraveno uživatelem úterý 1. června 2010 14:48:19(UTC)  | Důvod úpravy: -

Offline fik  
#190 Odesláno : úterý 1. června 2010 14:49:17(UTC)
fik

Trans79 napsal:
To je mi jasný, že zrovna takováhle firma si řekne o náležitý obnos. Moje představa je jen to auto zprovoznit, nechci se zatím pouštět do kompletní renovace, tu si nechám na dýl. Rád bych měl doskládaný motor. prostor a motor sladěný s karburátorem. Estetické věci jsem schopen už dotáhnout sám

Tak to jooo,, mam jednoho manika je dobrej drahej primerene, kvalitni motorar jen casu ma malo , ale zase tomu opravdu rozumi !!! pokud chces tak ho ukecam , take se k nemu chystam ....
Offline Trans79  
#191 Odesláno : úterý 1. června 2010 14:57:38(UTC)
Trans79

Díky moc, já se nejdřív zkusím pozeptat u p. Fišera, uvidíme, co mi na to řekne. Jinak se moc rád ozvu, taky už chci s váma sakra jezdit!
Takhle vypadá ten výfuk/menší obrázek tam neměli/:
UserPostedImage
..headery mám, proto jen tahle část a je tu možnost výběru mufflerů mezi Super Turbo; Dual; Dynomax nebo je lepší pořídit jen mufflery a trubky nechat naohýbat v ČR?

Upraveno uživatelem úterý 1. června 2010 15:09:24(UTC)  | Důvod úpravy: -

Jířa  
#192 Odesláno : úterý 1. června 2010 15:14:51(UTC)
Guest
Kategorie: Anonymní

Zpráv: 1,960

Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
Trans79 napsal:
Díky moc, já se nejdřív zkusím pozeptat u p. Fišera, uvidíme, co mi na to řekne. Jinak se moc rád ozvu, taky už chci s váma sakra jezdit!
Takhle vypadá ten výfuk/menší obrázek tam neměli/:
UserPostedImage
..headery mám, proto jen tahle část a je tu možnost výběru mufflerů mezi Super Turbo; Dual; Dynomax nebo je lepší pořídit jen mufflery a trubky nechat naohýbat v ČR?

Je lepší koupit hotovku.
Podobně jsme to taky patlali doma a nikdy to nebylo úplně to správné ořechové :-)
Offline fik  
#193 Odesláno : úterý 1. června 2010 15:44:26(UTC)
fik

Napsal: Jí Přejít na citovaný příspěvek
Je lepší koupit hotovku.
Podobně jsme to taky patlali doma a nikdy to nebylo úplně to správné ořechové :-)

nebo mam kontakt na kluka co to moc pekne dela v nerezu .......
Offline xjohny  
#194 Odesláno : úterý 1. června 2010 16:19:59(UTC)
xjohny

Já už do výfuku narval jářku 20 tisíc a furt to stojí za houby :-(

Asi se naštvu a koupím hotovej set.
Camaro se rozskočilo...
Offline adam7c3  
#195 Odesláno : úterý 1. června 2010 16:31:11(UTC)
adam7c3

Kategorie: Kandidát smečky

Zpráv: 195

Blahořečil: 2-krát
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
xjohny napsal:

Na výfuku snad není co zkazit ne? Dlouhý svody, X-pipe, dva tlumiče a je to. Jupiii!
UserPostedImage
F-150 XL 4x4

Ex: '94 Z28, '98 Z28, '99 Z28
Offline fik  
#196 Odesláno : úterý 1. června 2010 17:03:40(UTC)
fik

xjohny napsal:

jak za houby, jako ze delaji ramus ??? ci co delaji spatne ?? Ja nic

ja uvazuji o jinejch tlumicich , a zbytek necham udelat v nerezu ,, mate nekdo zkusenost s tlumici ???

Upraveno uživatelem úterý 1. června 2010 17:05:18(UTC)  | Důvod úpravy: -

Offline adam7c3  
#197 Odesláno : úterý 1. června 2010 17:17:39(UTC)
adam7c3

Kategorie: Kandidát smečky

Zpráv: 195

Blahořečil: 2-krát
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
fik napsal:
jak za houby, jako ze delaji ramus ??? ci co delaji spatne ?? Ja nic

ja uvazuji o jinejch tlumicich , a zbytek necham udelat v nerezu ,, mate nekdo zkusenost s tlumici ???

Srovnávací test tlumičů , sice je to měřený na stangu ale pro představu je to dobrý. Na Camaro jsem chtěl původně dát Dynomax Bullet ale ty jsou až moc hlučný, kdybych neřešil prachy tak bych dal Borla XR1, jinak asi chambered od Magnaflow, ty mají příjemnej zvuk i celkem dobrou cenu nebo Flowmaster Delta series - na výšku měřej jen 3", takže s 4th genem pak nedřeš na každým retardéru Juj
F-150 XL 4x4

Ex: '94 Z28, '98 Z28, '99 Z28
Offline xjohny  
#198 Odesláno : úterý 1. června 2010 17:34:15(UTC)
xjohny

Chtěl jsem to mít jako originál, takže se to musí složitě kroutit kolem zadní nápravy a přes péra, neustále se mi to tam o něco mlátí. A to už se to 2x předělávalo.

Naposled se tam dávala custom X-pipe, která je vlastně nakonec spíš Y-pipe a nerezový koncovky. Vypadá to pěkně, jenomže se to zase začalo víc mlátit než předtim a teď to navíc nepříjemně rezonuje při konstantních rychlostech kolem 100 km/h. Navíc jeden z tlumičů (levnej Summit) se nafouknul. Ale to možná bylo nějakým střelením do výfuku.

Upraveno uživatelem úterý 1. června 2010 17:36:06(UTC)  | Důvod úpravy: -

Camaro se rozskočilo...
Offline Trans79  
#199 Odesláno : úterý 1. června 2010 17:51:35(UTC)
Trans79

Mně ten Walker, co jsem našel na Rockautu, připadá docela obstojný, vzhledem k ceně-zatím mi to postačí, než přijdou nějaký dramatičtější změny. On vůbec bude úspěch, jestli se to už konečně zprovozní. Takovýhle vývoj by mě při kupování auta vůbec nenapadl, všechno jsem si moc maloval...
Offline xjohny  
#200 Odesláno : úterý 1. června 2010 17:58:38(UTC)
xjohny

Počkej počkej, ten Walker ale je jen jednotrubkový ne? Resp. dělaný pro svedení do jednoho katalyzátoru a pak případně rozvětvený. Není lepší koupit nějaký "performance" kit? 2.5" akorát pro tvůj motor.
Camaro se rozskočilo...
Uživatelé, kteří si prohlížejí toto téma
Guest (7)
12 stránek«<678910>»
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.