Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Z lidí, co sem nechoděj, mám info o 3 camarech, který by měly dorazit (neberu to jako jistotu, ale prej jet chtěj...): žlutá 2ka Z28, poladěná, co by ráda na sprinty; červená 3ka RS, co byla donedávna na prodej; černá 3ka V6 |
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Jirka_z28 napsal:Z lidí, co sem nechoděj, mám info o 3 camarech, který by měly dorazit (neberu to jako jistotu, ale prej jet chtěj...): žlutá 2ka Z28, poladěná, co by ráda na sprinty; červená 3ka RS, co byla donedávna na prodej; černá 3ka V6 Co má v té žluté dvojce za motor? Nikde jsem o ní nic nenašel.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
350ku, tuším z Corvette začátku 80's (karbec), asi ještě pár dílama poladěnou... |
|
|
|
|
Rank:: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Napsal: Jí Co má v té žluté dvojce za motor? Nikde jsem o ní nic nenašel. žlutá je dobráá:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Jirka_z28 napsal:350ku, tuším z Corvette začátku 80's (karbec), asi ještě pár dílama poladěnou... Tak to si moc nepomohl oproti camaru. Jen mě zaujalo to upravení na sprinty. Resp. co se tím myslí :-)
|
|
|
|
|
tak možná to byl lepší výchozí bod a ten motor měl doma, takže proč ne.... není to žádnej speciál, jen se těší :) ale asi v tom nějakej výkon má, na american wheels byl 2. v kategorii do r.v. 81
|
|
|
|
|
|
Jirka_z28 napsal:tak možná to byl lepší výchozí bod a ten motor měl doma, takže proč ne.... není to žádnej speciál, jen se těší :) ale asi v tom nějakej výkon má, na american wheels byl 2. v kategorii do r.v. 81
Jo... koukal jsem na fotky. Sprintil tam s nějakým modrou dvojkou camarem.
|
|
|
|
|
To je on... porazil Cobru (prej ale majitel říkal, že nejela dobře) a snad i 05 Mustang GT |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Aby bylo vůbec s kým sprintovat :-D Ale Pospi by určitě rád někoho zkusil pojet Upraveno uživatelem pátek 4. června 2010 12:02:00(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
xjohny napsal:Aby bylo vůbec s kým sprintovat :-D Ale Pospi by určitě rád někoho zkusil pojet Zluta neni Z28 jen se tak tvari je to dodelane na Z28 ,, jinak sprinteru bude snad dost ?? Jenik , Jira, a dalsi
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Já :DDD vtip roku Strčím všechny 5.7 a strokery do kapsy :d/ Tedy ne že bych nesprintoval, ale nevim kdo bude ke mně vhodný soupěř |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
xjohny napsal:Já :DDD vtip roku Strčím všechny 5.7 a strokery do kapsy :d/ Tedy ne že bych nesprintoval, ale nevim kdo bude ke mně vhodný soupěř neboj 5,7 nic neznamena, kolikrat jede hure nez 5.0
|
|
|
|
|
fik napsal:neboj 5,7 nic neznamena, kolikrat jede hure nez 5.0 Anoano, a nejedna :d/ |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Rank:: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
xjohny napsal:Já :DDD vtip roku Strčím všechny 5.7 a strokery do kapsy :d/ Tedy ne že bych nesprintoval, ale nevim kdo bude ke mně vhodný soupěř Já :-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Ty tak, možná na prvních 50ti metrech :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Já sprintovat nemůžu... Budu teprve zajíždět motor. Jestli se tam vůbec dostanu. Baronet ho prý zajede staticky, ale až tu obludu dají do auta, tak za volant ho prý nikdo nedostane. Ať se prý v tom zabiju sám :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Napsal: Jí Já sprintovat nemůžu... Budu teprve zajíždět motor. Jestli se tam vůbec dostanu. Baronet ho prý zajede staticky, ale až tu obludu dají do auta, tak za volant ho prý nikdo nedostane. Ať se prý v tom zabiju sám :-) klidne ti to zajedu... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
Nechci to zakřiknout, ale je možné, že se Jířovi podařilo sehnat sponzora :d/
Takže lze očekávat snížení poplatku za účast na letišti. Podotýkám, že čím víc nás bude, tím méně zaplatíme. Už teď je skoro jisté, že to bude méně jak 600 Kč!!! Teoreticky to zatím padá na 400 Kč / auto.
To už jde ne? Co JirkoZ28? :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Uvidíme, uvidíme... Zatim mam státnice před sebou, díly na auto v krabici, peníze v háji a práci v nedohlednu o:-) |
|
|
|
|
|
Ano, uvidíme, uvidíme se na sraze :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak na sraz chci určitě. Snad to po rozebrání dám i dohromady. Bez zaměstnání na to bude času dost ;) A o letišti se rozhodnu později... |
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Jirka_z28 napsal:Uvidíme, uvidíme... Zatim mam státnice před sebou, díly na auto v krabici, peníze v háji a práci v nedohlednu o:-) Samé pozitiva a sociální jistoty [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 18.06.2010(UTC) Zpráv: 78
Blahořečil: 3-krát
|
zdravím ve spolek, tak se také hlásím že dojedu na sraz.. Autí mám pár dní (camaro 4.generace), tak doufám že bude vše fungovat jak má |
Tom |
|
|
|
|
tom.r napsal:zdravím ve spolek, tak se také hlásím že dojedu na sraz.. Autí mám pár dní (camaro 4.generace), tak doufám že bude vše fungovat jak má Krásná práce!!!! :d/ A proč ho nemáš v avataru ;-) :-)
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 18.06.2010(UTC) Zpráv: 78
Blahořečil: 3-krát
|
Díky :-) Původně jsem chtěl pár generací zpět, ale nakonec se to nějak krásně zvrtlo a uletěl jsem do té 4té generace. Mj je to fakt úžasný. Ta jízda v něm je sen. Nechápu že jsem na to nedošel dřív :-)))) |
Tom |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK