Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
tafna napsal: ale mam a jsou jak nove (asi nove budou) ja myslel ze myslis zadni okno nééééééééééé:-)a taky je máš docela široké? tak 2 cm myslím, beru to bodle těch co jsou na dveřích dole, ty by mělo bejt stejné..
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
hd1903 napsal: nééééééééééé:-)a taky je máš docela široké? tak 2 cm myslím, beru to bodle těch co jsou na dveřích dole, ty by mělo bejt stejné..
dole na dverich zadne listy nemam a nebo nevim jake dole mas na mysli :)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
tafna napsal: dole na dverich zadne listy nemam a nebo nevim jake dole mas na mysli :)
po délce dveří ale spíše v dolní části až na blatník přední...něco jak je na novejch autech v úrovni středu dveří, abyse neobouchalo auto od dveří sousedního auta, ale na camaru jsou dole, ani nevím k čemu, asi pro parádu :-)
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: po délce dveří ale spíše v dolní části až na blatník přední...něco jak je na novejch autech v úrovni středu dveří, abyse neobouchalo auto od dveří sousedního auta, ale na camaru jsou dole, ani nevím k čemu, asi pro parádu :-)
Dnes tu je nějak mrtvolno...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
hd1903 napsal: Dnes tu je nějak mrtvolno...
bléééééé:)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
hd1903 napsal: Dnes tu je nějak mrtvolno...
jo bylo:-) já jsem odpadl brzo...byl jsem od sedmi do sedmi v práci a z toho dvě hodiny ještě ve škole...takže hnus velebnosti |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá jo bylo:-) já jsem odpadl brzo...byl jsem od sedmi do sedmi v práci a z toho dvě hodiny ještě ve škole...takže hnus velebnosti
Už mám nové Chrom a plameny a koukal jsem, že dam máš camárko na prodej, copak, ještě tě prodej nepřešla?:-)))Je těch camar tam nějak moooc:-)
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Už mám nové Chrom a plameny a koukal jsem, že dam máš camárko na prodej, copak, ještě tě prodej nepřešla?:-)))Je těch camar tam nějak moooc:-)
Kluci kolik lijete chladící kapaliny do nádobky? Prej by to mělo bejt na spodní rysce, když je studenej motor. Jak to máte vy? Díky za rady.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
hd1903 napsal: Už mám nové Chrom a plameny a koukal jsem, že dam máš camárko na prodej, copak, ještě tě prodej nepřešla?:-)))Je těch camar tam nějak moooc:-)
jestli to někdo bude chtít, tak mu ho prodám..ničemu se nebráním:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá jestli to někdo bude chtít, tak mu ho prodám..ničemu se nebráním:-)
Kolik tam liješ ty chladící kapaliny?
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Kolik tam liješ ty chladící kapaliny?
po horní rysku, jelikož ta expanzní nádržka má hadičku na odprsknutí přebytečné wasrůvky...raději dávám víc, než míň:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá po horní rysku, jelikož ta expanzní nádržka má hadičku na odprsknutí přebytečné wasrůvky...raději dávám víc, než míň:-)
Kuwa tolik seš blázen když to zahřeješ to musí přetejkat...ptal jsem se Ivoše a on říkal po spodní a když se to zahřeje tak to prej vyleze až do půlky...navíc nádobka je výše jako motor:-) a bude tam asi hoodně litrů:-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
hd1903 napsal: Kuwa tolik seš blázen když to zahřeješ to musí přetejkat...ptal jsem se Ivoše a on říkal po spodní a když se to zahřeje tak to prej vyleze až do půlky...navíc nádobka je výše jako motor:-) a bude tam asi hoodně litrů:-)
no ja bych to nalil jak rika cámo. v tomto pripade je lepsi vic nez min! stejne kdyz toho bude moc tak to odfrkne ven.
|
|
|
|
|
tafna napsal: no ja bych to nalil jak rika cámo. v tomto pripade je lepsi vic nez min! stejne kdyz toho bude moc tak to odfrkne ven. Každej říká něco jiného..proto jsem chtěl vědět názor více lidí:-)
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Kuwa tolik seš blázen když to zahřeješ to musí přetejkat...ptal jsem se Ivoše a on říkal po spodní a když se to zahřeje tak to prej vyleze až do půlky...navíc nádobka je výše jako motor:-) a bude tam asi hoodně litrů:-)
čti co píšu, je tam hadička, takže když bude moc vody, tak to odteče na zem:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá čti co píšu, je tam hadička, takže když bude moc vody, tak to odteče na zem:-)
Neboj nejsem slepej, neříkals kdysik, že se ti ztrácí někde voda??
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Neboj nejsem slepej, neříkals kdysik, že se ti ztrácí někde voda?? no neztrácela, ale chcala čúrkama z výfuků...taky to jsou roury jak sviň, takže kondenzace, ale ve velkém měřítku:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá no neztrácela, ale chcala čúrkama z výfuků...taky to jsou roury jak sviň, takže kondenzace, ale ve velkém měřítku:-)
Nebo jsi jezdil na vodu parní stroj :-)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Jak to vypadá s tvýma značkama vůbec? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Jak to vypadá s tvýma značkama vůbec? Vypadá to tak, že během 14 dní dostanu tu knigu veteránskou a pak pádím k nám na ouřad pro značky, ale ti šmejdi na to mají 30 dní, což snad mi dají dříve, doufám, takže snad do konce května budou. Pak bych měl pořešit to těsnění pod vent. deklem, abych nemusel brát 5l oleje sebou:-)))
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
hd1903 napsal:Vypadá to tak, že během 14 dní dostanu tu knigu veteránskou a pak pádím k nám na ouřad pro značky, ale ti šmejdi na to mají 30 dní, což snad mi dají dříve, doufám, takže snad do konce května budou. Pak bych měl pořešit to těsnění pod vent. deklem, abych nemusel brát 5l oleje sebou:-))) Jojo, bude, neboj :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Jojo, bude, neboj :) OK díky.
|
|
|
|
|
Kluci mám pár dotazů k mému camárku, nejsem tak trechnicky znalej tak díky za rady: 350 c.i. je přesně kolik ccm? Vím, že je to 5700 ale potřebuji to přesně. Je někde uvedená přesně výška, šířka a délka auta a rozvor kol na netu??Nejvyžší rychlost v kmh?Jaké je tam zapalování, cívka asi, ne elektronické, že?Karbec tam mám edelbrock, ale jaké je to číslo, kde to najdu, nebo co se tam dává za edelbrock?Je tam mechanická, nebo elektrická pumpa?Dá se někde zjistit zatížení přední a zadní nápravy? To je otázek co bejci, díky moc za rady, potřebuji to doplnit k veteránským značkám. Dikýýýýý
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
hd1903 napsal:Kluci mám pár dotazů k mému camárku, nejsem tak trechnicky znalej tak díky za rady: 350 c.i. je přesně kolik ccm? Vím, že je to 5700 ale potřebuji to přesně. Je někde uvedená přesně výška, šířka a délka auta a rozvor kol na netu??Nejvyžší rychlost v kmh?Jaké je tam zapalování, cívka asi, ne elektronické, že?Karbec tam mám edelbrock, ale jaké je to číslo, kde to najdu, nebo co se tam dává za edelbrock?Je tam mechanická, nebo elektrická pumpa?Dá se někde zjistit zatížení přední a zadní nápravy? To je otázek co bejci, díky moc za rady, potřebuji to doplnit k veteránským značkám. Dikýýýýý Hele nevím jak je to u tvého auta..je o 3 roky starší než moje, ale opíšu ti údaje z mého průkazu Objem 5733 cm3 Výkon podle Haynese se v roce 73 dávali k tomuhle motoru karbce 4QJ 4MV (označení Quadrajetu) výkon motoru buď 185 koní při 4000 ot.min. -1 nebo 245 koní při 5200 ot.min. -1 délka, šířka, výška .... 4850, 1860, 1290 mm rozvor 2745 provozní hmotnost 1820kg největší hmotnost 2190 kg hmotnost povolená 2190 kg jinak mám ještě vyplněný rozměr kol, maximálku 200 km/hod, typ převodovky barvu, palivo, win a jinak nic Komisař ty údaje normálně hledal tady Auta 5PTřeba tady je zrovna to tvoje i s údajema Camaro 1972Jinak pokud bys chtěl mám kontakt na komisaře, kterej přijede až domů a udělá ti testaci v garáži (jenže je z Práglu) Upraveno uživatelem čtvrtek 7. května 2009 23:20:55(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK