chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
Sprinty Hoškovice - 19.6.2010
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Pořádá to (pro někoho kontroverzní) 1st Veteran US Car, na letišti u Hoškovic (MB). Nepojede tam někdo odsud? Je tu možnost si nechat relativně slušně změřit 1/4-míli. Sám se na ty Mustangy bojím Osobně mi nejde o umístění ale o srovnání času s jinými |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
xjohny napsal:Pořádá to (pro někoho kontroverzní) 1st Veteran US Car, na letišti u Hoškovic (MB). Nepojede tam někdo odsud? Je tu možnost si nechat relativně slušně změřit 1/4-míli. Sám se na ty Mustangy bojím Osobně mi nejde o umístění ale o srovnání času s jinými Uz jsem o tom psal v tematu srazy rad bych jel , ale mam akci rodina ,, tak jeste nevim , ale urcite tam jed je to pekna podivana !!!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Kurník, koukejte někdo se mnou jet! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Kurník, koukejte někdo se mnou jet! Já bych jel... Ale nemám čím :-(
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Vem raketu :-) Jsem jí včera umyl. Prokoukla holčina :-) Ale to by se nesmělo sprintovat :-)))
|
|
|
|
|
Můžeme si dát sprint spolu :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Můžeme si dát sprint spolu :-) Bych poprosil známého o zapůjčení závodního motoru a myslím že bych tě i s největší pravděpodobností nemile překvapil ;-) Ale musel bych tam dát zpět toho čtyčřkvalta. A pak bych s tebou asi nevydržel :-D Upraveno uživatelem středa 9. června 2010 21:30:50(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
xjohny napsal:Kurník, koukejte někdo se mnou jet! tak to asi dopadne ,, jeduuuuu,, tedy pokud sezenu tu tlakovou hadici
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Napsal: Jí Bych poprosil známého o zapůjčení závodního motoru a myslím že bych tě i s největší pravděpodobností nemile překvapil ;-) Ale musel bych tam dát zpět toho čtyčřkvalta. A pak bych s tebou asi nevydržel :-D akorát, že v tomhle je V6 z alfy místo zadních sedaček |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Napsal: Jí Bych poprosil známého o zapůjčení závodního motoru a myslím že bych tě i s největší pravděpodobností nemile překvapil ;-) Ale musel bych tam dát zpět toho čtyčřkvalta. A pak bych s tebou asi nevydržel :-D
sem nejak nepochopil proc tam nekdo rve ze je debi.l |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
Tak Sváťa včera odvařil motor, možná prý rupla vačka (i když tomu se mi moc věřit nechce), má tu samou co já - Edelbrock 2101. Takže na sprinty nejede :-(
Že bychom tedy jeli jenom já a fik? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Tak Sváťa včera odvařil motor, možná prý rupla vačka (i když tomu se mi moc věřit nechce), má tu samou co já - Edelbrock 2101. Takže na sprinty nejede :-(
Že bychom tedy jeli jenom já a fik? To je fakt peklo sotva se motor za hrozny prachy da dohromady tak se posere , bohuzel tuto zkusenost ma uz spousta camaradu nevim nevim v cem je zakopanej pes
|
|
|
|
|
fik napsal:To je fakt peklo sotva se motor za hrozny prachy da dohromady tak se posere , bohuzel tuto zkusenost ma uz spousta camaradu nevim nevim v cem je zakopanej pes Jo... Já bych ti o tom mohl vyprávět...
|
|
|
|
|
Řekl bych, že pes je zakopanej v tom, že všichni chtěj z malýho motoru moc výkonu Nebo nakupujou levnější díly, protože přiznejme si, edelbrock vačka je jedna z nejdostupnějších věcí |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Řekl bych, že pes je zakopanej v tom, že všichni chtěj z malýho motoru moc výkonu Nebo nakupujou levnější díly, protože přiznejme si, edelbrock vačka je jedna z nejdostupnějších věcí No malej motor to zrovna neni problem je v tom ze v CR to moc lidi neumi , vsichni toho spousta napovidaj a vysledek je nulovej .... pak jeste spousta levnejch dilu s Ciny pak se jeste stavej motory na davno mrtvem zakladu
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
jak neumi? doprdele je to jen motor, na tom neni co zkurvit... nechapu proc by se mela lamat vacka, vadnej vyrobek, ale ne chyba mechanika... jinak s tou cinou to zas tak spatny neni, v americe si nechaj delat dily v cine pac vyjdou daleko levneji a ty motory taky drzej.... znam hodne lidi co dela treba na moparu stroker 500 a pouzivaj dily z ciny pac jsou o pulku levnejsi a nejmaj s tim sebemensi problem... ale zas.... asi jak na co :) kdyz sem kupoval Blatu a nebo mrdku z ciny tak to se nedalo srovnat, navic cina tak perfektne kopiruje ze u Blaty se vedelo o chybe na vodni pumpe a cina to tak presne okopcila ze s tim meli taky problemy :-D |
|
|
|
|
|
Ten motor byl postavený bezchybně, šlapal rok jako hodinky, ani náznak problémů. A teď najednou při jednom sprintu rup a tradá domů na podvalníku To neni, že by někdo neuměl, to je prostě únava (nekvalitního?) materiálu. Na druhou stranu jsem potom zkoušel hledat reference na tu vačku a nikde jsem nic špatného nenašel, takže se klidně mohlo jednat o výrobek se skrytou vadou. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
sejki napsal:jak neumi? doprdele je to jen motor, na tom neni co zkurvit... nechapu proc by se mela lamat vacka, vadnej vyrobek, ale ne chyba mechanika... jinak s tou cinou to zas tak spatny neni, v americe si nechaj delat dily v cine pac vyjdou daleko levneji a ty motory taky drzej.... znam hodne lidi co dela treba na moparu stroker 500 a pouzivaj dily z ciny pac jsou o pulku levnejsi a nejmaj s tim sebemensi problem... ale zas.... asi jak na co :) kdyz sem kupoval Blatu a nebo mrdku z ciny tak to se nedalo srovnat, navic cina tak perfektne kopiruje ze u Blaty se vedelo o chybe na vodni pumpe a cina to tak presne okopcila ze s tim meli taky problemy :-D Hele... Když jsme se spolu bavili, tak jsi říkal že neumíš anglicky. Jak teda s těma mopáristama komunikuješ? :-)
|
|
|
|
|
Jířo, smrdíš, offtopicem :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Je to cele o cene, kvalitni dily a prace ! Pak takovej motor prijde na 100tis a vice ........ ten kdo si mysli ze da do unaveneho motoru vacku , sani , karbec , doplni to svodama a mozna da vejfuk ,,, se pak bude jen divit ze se mu to posralo a ze vyhodil 40tis oknem bud to udelat cele poradne !! nebo se drzet originalu a nezasahovat do motoru pokud to neni potreba Svata mel holt asi smulu a nebo to treba pretocil ?????
|
|
|
|
|
Nevim, ale myslim, že to nějak extra nevytáčí. Ta vačka je idle-5500rpm a tam to asi točit ani nepotřebuje, protože má objem. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Hele... Když jsme se spolu bavili, tak jsi říkal že neumíš anglicky. Jak teda s těma mopáristama komunikuješ? :-) ja anglicky neumim, ale existuje neco jako google prekladac a pc translator... |
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Nevim, ale myslim, že to nějak extra nevytáčí. Ta vačka je idle-5500rpm a tam to asi točit ani nepotřebuje, protože má objem. urcite toci vice nez 5500 na sprintu ja to letim na 2 kde po 400m mam pres 6000,-
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
fik napsal:urcite toci vice nez 5500 na sprintu ja to letim na 2 kde po 400m mam pres 6000,- Ale máš motor upravenej tak, aby to snesl v pohodě. Snad nikdo nebude záměrně vytáčet za konstrukční hranici. Navíc ta hranice je daná snad jen pružinama na ventilech, ne? Teda mám představu, že ostatní díly jen způsoběj, že tam ten motor už nemá výkon, ale ne okamžitý mechanický poškození. A zařazená rychlost je o převodech, já dávám 3ku i na 200m |
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
Sprinty Hoškovice - 19.6.2010
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK