Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Rýsují se první plány na první sraz nanečisto. Termín akce nějaký víkend v červeneci-srpnu. Místo akce nejlépe střední Čechy, možná na východ od Prahy v nějakém pěkném kraji. Můžete podávat návrhy ;) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
No to jsem zvědavej, jestli se někde všichni sejdeme:-) nebyla vůbec špatná myšlenka, udělat sraz camar...myslím, že by to šlo i letos a ne za několik let, jak kdosi psal, stačí si zamluvit pár chatek v nějakém kempu, aby to každej měl ne moc daleko, asi teda někde ve středních čechám a první akce je na světě, žádné velké organizování, když se to chytne dalo by se další roky uvažovat o kapele, jídle atd.ale to by nebyla žádná prdel a už vidím toho člověka, kterej by se toho bezhlavě chytl. Angel letos bychom se domlivi třeba tady z našeho fora, dojelo by cca 20 aut a to nepotřebuje žádnou velkou organizaci. Co vy na to?
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
hd1903 napsal:No to jsem zvědavej, jestli se někde všichni sejdeme:-) nebyla vůbec špatná myšlenka, udělat sraz camar...myslím, že by to šlo i letos a ne za několik let, jak kdosi psal, stačí si zamluvit pár chatek v nějakém kempu, aby to každej měl ne moc daleko, asi teda někde ve středních čechám a první akce je na světě, žádné velké organizování, když se to chytne dalo by se další roky uvažovat o kapele, jídle atd.ale to by nebyla žádná prdel a už vidím toho člověka, kterej by se toho bezhlavě chytl. Angel letos bychom se domlivi třeba tady z našeho fora, dojelo by cca 20 aut a to nepotřebuje žádnou velkou organizaci. Co vy na to? Tak už jmse tři co, by měli zájem něco letos podniknout a o nějakém víkendu se sejít :-) Super, jen tak dál, popřemýšlejte o nějakém šikovném kempu a termínech. Už tu padl červenec...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
To jsem někde četl :))
Co takhle někde v okolí Sázavy nebo tak, směrem na jihovýchod od Prahy? Tam je pěkná příroda bych řekl. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
xjohny napsal:To jsem někde četl :))
Co takhle někde v okolí Sázavy nebo tak, směrem na jihovýchod od Prahy? Tam je pěkná příroda bych řekl. no problemo:-) tam by se to dalo...ještě to chce nějaký kemp s hotelem v té oblasti, nechal bych to na nějaký víkend v červenci... |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
no kdyby jste planovali neco koncem srpna je realna sance ze bych to mohl stihnout dodelat a prijed taky Upraveno uživatelem středa 25. března 2009 17:42:54(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
tafna napsal:no kdyby jste planovali neco koncem srpna je realna sance ze bych to mohl stihnout dodelat a prijed taky Mě srpen nevadí:-) Napadlo mě třeba Rozkoš, asi to tam znáte, je tam i obrovskej kemp...kolem krásné prostředí kousek jsou adržbaské skály, nebo někde kolem českého ráje tam jsou taky kempy, nebo hoteli, to mi je clekem fuk.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
hd1903 napsal: Mě srpen nevadí:-) Napadlo mě třeba Rozkoš, asi to tam znáte, je tam i obrovskej kemp...kolem krásné prostředí kousek jsou adržbaské skály, nebo někde kolem českého ráje tam jsou taky kempy, nebo hoteli, to mi je clekem fuk.
Rozkoš mam pul hodky od baraku :) tam bych camaro pripadne i dotahl a usporadal mensi brigadu :)))
|
|
|
|
|
tafna napsal: Rozkoš mam pul hodky od baraku :) tam bych camaro pripadne i dotahl a usporadal mensi brigadu :))) No to už budeš mít v kupě, o to se nebojim:-)Budeš mít aspoň menší motivaci:-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Prima, takže v červenci jdeme tlačit tafnovi Camar Alespoň bude legrace:) Co se srazu týče, já jsem rozhodně pro, konkrétní návrh na místo obávám se nemám, ale jsem celkem přizpůsobivý. A přesně, proč něco velkého, sleze se zdejší forum a myslím, že bude veselo až až:)
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:Prima, takže v červenci jdeme tlačit tafnovi Camar Alespoň bude legrace:) Co se srazu týče, já jsem rozhodně pro, konkrétní návrh na místo obávám se nemám, ale jsem celkem přizpůsobivý. A přesně, proč něco velkého, sleze se zdejší forum a myslím, že bude veselo až až:) ale ja nemyslel brigadu na tlaceni Camara!! ale na dodelani :))))
|
|
|
|
|
tafna napsal: ale ja nemyslel brigadu na tlaceni Camara!! ale na dodelani :)))) Copak, už tě to nebaví?:-)))že potřebuješ pomocníky:-))
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Copak, už tě to nebaví?:-)))že potřebuješ pomocníky:-))
jeste furt jo! krize teprve prijdou :))))
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
ty jsi nepřijal proti krizová opatření jako naši bratři z ÚeSÁ?:-)) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
Krásný páteční večer všem přeji! Inu alkoholového opojení bylo dosti včera, takže během dnešního klidného filmového večera mě napadlo, zda by se zítra někomu z Prahy a okolí nechtělo na výlet. Taková minispanilka:) Destinace není vytyčena, i když bych se celkem rád, alespoň na chvíli, zastavil na Hořovickém letišti pozdravit "létající" kamarády, ale není to podmínkou:) Kdyžtak dejte vědět. Howgh!
|
|
|
|
|
Pražáků tolik tady neni, třeba by si s tebou ale vyjel Pospi :)) Já zítra odmontuju strop a vůbec připravím Camaro na výkonostní operaci a ucpání věčně uslintané převodovky. Takže do Prahy nejedu :)
POSPI: Máš určitě kontakty, nažeň nám sem na fórum další camaristi a firebirďáci ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
inu tak nakonec nááádherná vyjíždka, přes Beroun, na Kladno, pak takovym pulmesicem pres ruzne kopecky a uzasne serpentinky az k Zebraku, na Horovickem letisti pokecani s kamarady paragany a pohodova cesta po Plzenske domu, mnam:) A spousty mavajicich a usmivajicich se motorkaru.
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:inu tak nakonec nááádherná vyjíždka, přes Beroun, na Kladno, pak takovym pulmesicem pres ruzne kopecky a uzasne serpentinky az k Zebraku, na Horovickem letisti pokecani s kamarady paragany a pohodova cesta po Plzenske domu, mnam:) A spousty mavajicich a usmivajicich se motorkaru. Já furt lítám na haryku, už mám za týden 1000 km na tacháčku:-)dnes u nás bylo v regionu zahájení sezony, bylo tak asi 700 mašin, nejel jsem vyjíždku to už není pro mě, ale solo s kámošema, a cestou v Šumperku jsem viděl na benzince krásnej Pontiac Firebird takovej jakej má Volwov, ale torcha hezčí, černej c černejma oknama a borec ho tam leštil jako o život:-)
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Já furt lítám na haryku, už mám za týden 1000 km na tacháčku:-)dnes u nás bylo v regionu zahájení sezony, bylo tak asi 700 mašin, nejel jsem vyjíždku to už není pro mě, ale solo s kámošema, a cestou v Šumperku jsem viděl na benzince krásnej Pontiac Firebird takovej jakej má Volwov, ale torcha hezčí, černej c černejma oknama a borec ho tam leštil jako o život:-)
Taky jsem potkal dvě ameriky, oboje dodávky a oboje ještě v Práglu. Jeden Chrysler a druhý...to kdybych si vzpomněl, ale měl tam reklamu na nějakou opravovnu US cars.
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
když už bylo ve wolfowě revíru nakousnuto, že by se ten sraz mohl pomalu začít rýsovat, tak mě napadla plagiátorská myšlenka...co to udělat v Jizbicích?:)
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:když už bylo ve wolfowě revíru nakousnuto, že by se ten sraz mohl pomalu začít rýsovat, tak mě napadla plagiátorská myšlenka...co to udělat v Jizbicích?:) No čeče, to ani nezní jako špatnej nápad :D Tam je to ozkoušený a moc se mi tam líbilo! EDIT: Jo a dvanáctku pivo tam točej fajnou tedy... Kdo bere gril s sebou do Camara? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
xjohny napsal: No čeče, to ani nezní jako špatnej nápad :D Tam je to ozkoušený a moc se mi tam líbilo!
EDIT: Jo a dvanáctku pivo tam točej fajnou tedy... Kdo bere gril s sebou do Camara?
Já ho klidně hodím do Pontona!!! Mám celkem praktickej!
|
|
|
|
|
Sraz musí být se vším všudy, soutěž o nej auto, nej zvuk, nejvzdálenější účastník atd atd, pokud nás budou 3-4 auta, tak to bude sranda |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: No čeče, to ani nezní jako špatnej nápad :D Tam je to ozkoušený a moc se mi tam líbilo!
EDIT: Jo a dvanáctku pivo tam točej fajnou tedy... Kdo bere gril s sebou do Camara?
jj, mně právě taky, odzkoušeno to je, je tam moc pěkně, výborné zázemí, okolí, ubytko, žrádlo, spousta místa...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK