chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
Sprinty Hoškovice - 19.6.2010
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Maggisound napsal:Docela me mrzi, ze jsem se nemohl prijet podivat. Byl jsem v praci :-( Tak snad priste ... Na Camaro sraz dorazíš ne? Chtěl bych se taky mrknout, tak snad mi to vyjde.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
hd1903 napsal:Na Camaro sraz dorazíš ne? Chtěl bych se taky mrknout, tak snad mi to vyjde.
Přijedeš na velocipédu jo? |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Cá Přijedeš na velocipédu jo? Jaja na traktóru:-)
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Metály: Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha
|
hd1903 napsal:Na Camaro sraz dorazíš ne? Chtěl bych se taky mrknout, tak snad mi to vyjde.
Jojo to mi snad vyjde :d/
|
|
|
|
|
Maggisound napsal:Jojo to mi snad vyjde :d/ Co je za problém s převodovkou??
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Metály: Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha
|
hd1903 napsal:Co je za problém s převodovkou??
Je hlucna. Jakoby nejaky lozisko. Nejspis na prechodu z motoru do prevodovky, protoze se to meni s otackama a je jedno jestli je tam kvalt nebo neutral nebo parking. Zitra rano s tim jedu do servisu, tak uvidim
|
|
|
|
|
Maggisound napsal:Je hlucna. Jakoby nejaky lozisko. Nejspis na prechodu z motoru do prevodovky, protoze se to meni s otackama a je jedno jestli je tam kvalt nebo neutral nebo parking. Zitra rano s tim jedu do servisu, tak uvidim Aha, tak snad to nebude nic hrozného.
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
Sprinty Hoškovice - 19.6.2010
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK