chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
"Anketa": Obídek v neděli během 2nd FBS
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Přemýšlíme, jak to udělat s jídlem, či svačinou. Protože to vypadá že lidí bude letos možná i 3x tolik co loni, tak už by mohl být problém se zařizováním občerstvení v lokálních putykách. Takže jedna možnost je, že část osazenstva zajede na oběd třeba do Pacova jako minule a zbytek bude mít v poledne volno (rozuměj vlastní nápady jak se najíst). Pište mi tedy sem, kdo s takovýmto programem souhlasíte a na oběd byste do Pacova zajeli. Upozorňuju, že z Jizbic odjedu relativně brzo (kdo chce, může s sebou) abych mohl vítat případné nedělní účastníky, co přijedou jenom na letiště. Upraveno uživatelem sobota 10. července 2010 17:48:18(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
|
a co nasmazit řízky protoze jsem z ceska :-D nebo vemte nekdo gril a udelame maso neasi :-) ja neco nalozim nekdo neco nalozi a jeto ne :-)
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 05.06.2009(UTC) Zpráv: 63
|
Tu nědeli bych jel s tebou.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Ja bych dal obed v Pacove - posledne se mi to celkem libilo, ale pokud nas bude nejak vic, bude problem nejen s putykou ale i s parkovanim.
Jinak se nebranim ani nedelni poledni grilovacce a klidne taky neco dovezu.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Ono asi dost záleží na počasí. Byl bych pro gril, ale ve vedru jako dneska by to nebylo k přežití. Jinak mě třeba stačí zajet na benzinku pro bagetu a nanuk, když se bude jíst hodně v sobotu večer a pak v neděli už doma...
Kdyby se jelo na oběd, tak nemusí jet každej zvlášť autem a parkování by pak mělo bejt v pohodě, ne? |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No gril... grilovat se bude v sobotu večír, takže nevim jestli ještě bude chuť na grilování druhej den, navíc v poledne. Pokud bude pršet, tak to nepůjde vůbec, pokud bude hic, tak bude na letišti výheň. Restaurace je restaurace.
Problém je holt to parkování no, leda se zkusit domluvit se starostou, jestli bychom mohli stát na tom vydlážděným kousku náměstí, kam auta normálně nemůžou. Neparkovala tam náhodou letošní spanilka z Jizbic??
V Pacově jsou pak 2 restaurace, jedna ta beseda a druhá pizzerie, takže někdo zamluví besedu a jiní můžou třebas do pizérky. Snad nás zase nebudou desítky lidí, aby to nezvládli občerstvit. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
xjohny napsal:No gril... grilovat se bude v sobotu večír, takže nevim jestli ještě bude chuť na grilování druhej den, navíc v poledne. Pokud bude pršet, tak to nepůjde vůbec, pokud bude hic, tak bude na letišti výheň. Restaurace je restaurace.
Problém je holt to parkování no, leda se zkusit domluvit se starostou, jestli bychom mohli stát na tom vydlážděným kousku náměstí, kam auta normálně nemůžou. Neparkovala tam náhodou letošní spanilka z Jizbic??
V Pacově jsou pak 2 restaurace, jedna ta beseda a druhá pizzerie, takže někdo zamluví besedu a jiní můžou třebas do pizérky. Snad nás zase nebudou desítky lidí, aby to nezvládli občerstvit. Co já vím tak letošní spanilka z Jizbic jela do Vlašimi :)
|
|
|
|
|
No asi jo, ale myslim, že jednou to bylo v Pacově. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Neblázněte s grilem... je období sucha. Stačí málo a může být problém. Možná profesionální deformace, ale já jsem zásadně proti grilování.
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
|
Napsal: Jí Neblázněte s grilem... je období sucha. Stačí málo a může být problém. Možná profesionální deformace, ale já jsem zásadně proti grilování. a palit gumy muzem? :-D
|
|
|
|
|
Pospi napsal:a palit gumy muzem? :-D
V jakém slova smyslu? ;-)
|
|
|
|
|
tak se podívej na pospiho avatar :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Bude se zařizovat ta restaurace. Takže ještě jenou... Kdo se nozve, tak si bude muset obstarat oběd sám. Kdo má zájem, ať sem hodí hlášku.
|
|
|
|
|
Vypadá to, že si na polívčičku pojedeš sám :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Vypadá to, že si na polívčičku pojedeš sám :D Asi jo... Tak se Zlumikem, tebou, mnou a Maruškou jsme 4. Tak to ani nebude třeba nic rezervovat. Ostatní ať se tedy starají.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Jasně..já jedu s Jiřanem na obídek.
|
|
|
|
|
Rezervuji tedy místo pro 15-20 lidí v té besedě v Pacově jako loni. Dokonce jsem telefonoval se starostou a klidně můžeme zaparkovat na tom velikým plácku u kostela :-)
Když nás bude méně tak nevadí, když více, tak uvidíme, případně může jít zbytek lidí do té pizérky naproti. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 18.06.2010(UTC) Zpráv: 78
Blahořečil: 3-krát
|
pokud se tam v neděli tedy vejdem do restauarace s Vámi tak 4 místečka bychom potřebovali..... |
Tom |
|
|
|
|
Oukej, tak aspoň tu hospodu naplníme :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
....Dokonce jsem telefonoval se starostou a klidně můžeme zaparkovat na tom velikým plácku u kostela...
A já jsem ještě víc nasranej.... :-(
|
|
|
|
|
Neboj se nic Jiřik, všechno dobře dopadne. Není to poslední sraz. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Neboj se nic Jiřik, všechno dobře dopadne. Není to poslední sraz. Musím se přiznat že to nesu hodně těžce. Mirek se snažil a i nadále snaží o možné i nemožné, ale je toho prostě moc. Těšil jsem se na ten sraz jako nikdo. Hlavně na to, jak zase uvidím to své Camaro mezi ostatními a na spanilku a vůbec na celou dovolenou s camarem. Ale nakonec to dopadlo takhle blbě :-( Upraveno uživatelem pátek 6. srpna 2010 1:42:28(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
"Anketa": Obídek v neděli během 2nd FBS
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK