Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
hd1903 napsal: Tak to máš v klidu, zrovna se koukám po stejných potazích sedaček, co tam jsou stejná barva a vzor a asi to bude menší problém..
jo asi kvuli tomu jsem do tohohle camara sel! kvuli uplnosti a hezkemu interieru.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Tak jsem to tu trochu promazal, tafna snad bude mít radost, ostatním se omlouvám |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
xjohny napsal:Tak jsem to tu trochu promazal, tafna snad bude mít radost, ostatním se omlouvám dik. uz jsme se presunuli tam kam to patri. chapu ostatni i mne to je proti srsti kdyz se nekde rozjede debata jit to rozebirat jinam. ale takhle v tom aspon bude poradek.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
tafna napsal:dik. uz jsme se presunuli tam kam to patri. chapu ostatni i mne to je proti srsti kdyz se nekde rozjede debata jit to rozebirat jinam. ale takhle v tom aspon bude poradek. Pořádek musí být, to je to hlavní:-))))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
To je velmi dobrá barva. Otázka, jak by vypadala na plasťáku... Ale '73 sluší! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
no to se asi dozvime :) jen ty pruhy budu mit v polomatu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jejda, chudák omdlel :)) To je před pískováním? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Jejda, chudák omdlel :)) To je před pískováním? pored mi prosim jak mam dat fotku rovnou na sklo???
|
|
|
|
|
Myslíš aby byla vidět přímo, ne odkaz?
Do toho editoru vlož odkaz, celej ho označ a klikni na ikonku obrázku (kopce a sluníčko :). Odkaz ti tím vleze mezi značky [img ] a [/img] |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
tak takovouhle barevnou varianci bude mit me camaro! (uz jsem se rozhodl) :))))
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
tafna napsal:tak takovouhle barevnou varianci bude mit me camaro! (uz jsem se rozhodl) :)))) juj, to bude klempiriny:) Ale barvicka nadherna, vy me se...:)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Okolojedouci napsal:
juj, to bude klempiriny:) Ale barvicka nadherna, vy me se...:)
Copak závidíš nové laky?:-)))bud rád, že máš ještě původní, já bych taky neřešil lak, ale jinak to nepůjde.-((
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
hd1903 napsal: Copak závidíš nové laky?:-)))bud rád, že máš ještě původní, já bych taky neřešil lak, ale jinak to nepůjde.-((
On asi původní nebude...ale neni až tak hroznej, abych to řešil přednostně. Ale přesto samozřejmě laky závidím:) doufám, že než budeš mít novej, tak to uvidím.
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:
On asi původní nebude...ale neni až tak hroznej, abych to řešil přednostně. Ale přesto samozřejmě laky závidím:) doufám, že než budeš mít novej, tak to uvidím.
Jo snad jo, bude se řešit až na zimu..
|
|
|
|
|
dnes jsem dostal nabidku jestli si nechci prihodit do kontajneru z usa nejake veci tak si necham poslat klempirinu. chtel bych i kola ale na ty zatim nebude skvara. kontas odplouva koncem kvetna. co se tyce piskovani karoserie tak by to mnelo po nedeli vyjit. no uvidime uz bych se zase potreboval posunout kupredu!!
|
|
|
|
|
juchuuuu zitra rano vezu camaro na opiskovani! jen doufam ze nebude prset :(
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
tafna napsal:juchuuuu zitra rano vezu camaro na opiskovani! jen doufam ze nebude prset :( Kdyby jo-zaplachtuj a jed pomalu!!! Držíme palce!!!
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Kdyby jo-zaplachtuj a jed pomalu!!! Držíme palce!!! no zaplachtovano to uz mam ale stejne! v te piskovne to na prani zakaznika rovnou nastrikaji zakladem tak asi zvolim tututo moznost.
|
|
|
|
|
tak camaro je uz opiskovane! :) pri prevozu trochu prselo ale plachta to zakryla dokonala. do zakladu jsem to strikal ja hned po prejezdu na dilnu. za opiskovani cele boudy mimo strechy a prostoru pod palubkou si rekli 2500,- ( velice slusne!!!) spousta dir vylezla ale cekal jsem to horsi!!!!! jelikoz mi na dilne dosli baterky ve fotaku tak foto hodim zitra. no a vyvarovani muze zapocit!!! hura
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 08.03.2009(UTC) Zpráv: 40 Bydliště: Příbram
|
Čoveče ty s tim ale hejbeš ty mě ješte předběhneš ježiš to bude hamba
|
|
|
|
|
Jakubhe napsal:Čoveče ty s tim ale hejbeš ty mě ješte předběhneš ježiš to bude hamba no mc s tim nehejbu!!!! ted jsem tri tejdny cekal na opiskovani!
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 08.03.2009(UTC) Zpráv: 40 Bydliště: Příbram
|
tafna napsal: no mc s tim nehejbu!!!! ted jsem tri tejdny cekal na opiskovani! no ja sem taky tři tejdny stal předělávali sme dílnu takže camaro stojí venku pod plachtou ale zítra už ho tlačim dovnitř a jdu makat.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK