chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
Anketa: Velikost srazových triček
|
S
|
0
|
|
|
M
|
4
|
|
|
L
|
5
|
|
|
XL
|
4
|
|
|
XXL
|
0
|
|
|
XXXL
|
2
|
|
Guests can't vote. Try login or register.
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Právě jsem zaplatil 6000 za trička :-) Takže finální cena činí 300 Kč / ks. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Trička hotová a vypadají skvěle!! O dost lepší než loňská :d/ |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 05.06.2009(UTC) Zpráv: 63
|
xjohny napsal:Trička hotová a vypadají skvěle!! O dost lepší než loňská :d/ Jeste aby ne kdyz jsou dělaný v Chomutově
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Metály: Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha
|
Ahoj. Kdybych chtel taky triko, tak jdu uz s krizkem po funuse, co?
|
|
|
|
|
Pár jich je navíc, ale obávám se, že se po nich na srazu zapráší. Pokud přijedeš a relativně brzo v sobotu, tak by mohly zbýt. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Metály: Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha
|
xjohny napsal:Pár jich je navíc, ale obávám se, že se po nich na srazu zapráší. Pokud přijedeš a relativně brzo v sobotu, tak by mohly zbýt. Rad bych prijel, ale uvidim jestli zprovoznim camarko. Diky
|
|
|
|
|
Neměl by být pak problém dodatečně dodělat další... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Předem mi na účet zatím zaplatili 3 lidi, ale nevadí, stačí hotově na místě samo...
Problém mám spíš v tom, že nevím, kdo chtěl jakou velikost :D Takže: tafna - 1ks M že? žlumik - 2x ?? JirkaZ28 - 1x ?? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Mám jednu špatnou zprávu, co se velikostí týče. Neměli skladem XL, takže mám místo nich vyrobená XXL, nevadí? Jsou i nějaká L navíc. Ale nejlepší asi bude zkouška na místě, protože není XXL jako XXL. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Jestli ty eLka budou z Uncle Samu, tak si je vezmu :o))) |
HD's coming |
|
|
|
|
Takže, zbyly mi tyto trička: - 2x dámské M - 3x pánské M - 3x pánské XXL
tafna: Prosimtě, moc se omlouvám, ale v tom prodejním chaosu jsem prodal všechna L-ka. Spokojíš se s M nebo budeš žádat o druhovýrobu? :) Není tak moc malý, pokud jsi vysoký kolem 175-180 a nemáš postavu stalloneho, tak by ti mělo jít :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
xjohny napsal:Takže, zbyly mi tyto trička: - 2x dámské M - 3x pánské M - 3x pánské XXL
tafna: Prosimtě, moc se omlouvám, ale v tom prodejním chaosu jsem prodal všechna L-ka. Spokojíš se s M nebo budeš žádat o druhovýrobu? :) Není tak moc malý, pokud jsi vysoký kolem 175-180 a nemáš postavu stalloneho, tak by ti mělo jít :-) no snad mi bude. kdyztak ho bude nosit mlada :)))) posles mi ho ??? doplatim ti postovne !! :))
|
|
|
|
|
tafna napsal:no snad mi bude. kdyztak ho bude nosit mlada :)))) posles mi ho ??? doplatim ti postovne !! :)) Ok, pošlu. A pro mladou nechceš Mko dámské? :D Zbývají: - 1x M pánské - 2x dámské M - 3x pánské XXL |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Ok, pošlu. A pro mladou nechceš Mko dámské? :D Zbývají: - 1x M pánské - 2x dámské M - 3x pánské XXL
jedno mi bude stacit! :)
|
|
|
|
|
Zbývají ještě: - 1x dámské M - 1x pánské M - 1x pánské XXL |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Johny dufam,ze si na mna nezabudol. Osobne mi je to jedno aka velkost to bude. Stejne si ho necham zaramovat.
|
|
|
|
|
Neboj, je schované s popiskem ve skříni. Pošli mi prosím ještě přes soukromou zprávu tvojí adresu a zítra bych to mohl poslat. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Dneska odeslána trička tafnovi, Liborovi, Adamovi66 (kterej se vlastně jmenuje Peter ) a Markovi. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Dneska odeslána trička tafnovi, Liborovi, Adamovi66 (kterej se vlastně jmenuje Peter ) a Markovi. tricko prave dorazilo!! je fajnovi!!! M-ko je vlastne L-ko takze mi sedi dobre :d/ . diky PS: jsem ti dluznej za postovny !!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
Mne uz dorazil balik mam ho na poste tak hned po robote idem na postu.
|
|
|
|
|
Zvláště Adam66 bude koukat na drát :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Zvláště Adam66 bude koukat na drát :-) Tak to teda cumim. Skoro som sa posral!Je to parada!!!!!!!! Tak tricko nezaramujem ale plagat ano. A to logo ma teda dostalo. Fakt si ma Johny prekvapil. To by ma ani vo sne nenapadlo. Mam s toho radost jak maly chlapec. Ani neviem co mam k tomu dodat. Johny ,Jira este raz dik. Skratka bomba prekvapko.
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Adam66 napsal:Tak to teda cumim. Skoro som sa posral!Je to parada!!!!!!!! Tak tricko nezaramujem ale plagat ano. A to logo ma teda dostalo. Fakt si ma Johny prekvapil. To by ma ani vo sne nenapadlo. Mam s toho radost jak maly chlapec. Ani neviem co mam k tomu dodat. Johny ,Jira este raz dik. Skratka bomba prekvapko. To je to malé překvápko ;-) Navrh jsem Johnymu zahrnout tě do sponzorské sorty. No a jednohlasně jsme se shodli že to tak uděláme. Pak bylo pár návrhů na tvé logo, no a jak to dopadlo vidíš na tom tričku a plakátě :-)
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
Anketa: Velikost srazových triček
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK