chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 05.06.2009(UTC) Zpráv: 63
|
To budou určitě Arabači Táta má snima zkušenosti. Das ist schon auto
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
xjohny napsal:Já myslim, že tě něčim urazili. Asis jim do toho kecal, tak tě žlumik sprdl a tak ses nafókl.
V8: Docela zajímavá cenovka za jedničkový Camaro. :-D |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Já myslim, že tě něčim urazili. Asis jim do toho kecal, tak tě žlumik sprdl a tak ses nafókl.
V8: Docela zajímavá cenovka za jedničkový Camaro. Co ten maník co pořád naháná nějaké camaro, už koupil to jedničkové za 100 tis, nebo kolik tu psal, netušíš?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal:Netuším, ale asi né. asik to byla fakt Lancia
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Marvel napsal:http://tipcar.cz/chevrolet/chevrolet-camaro-berlineta-cz-16131440.html
zajímavý, jedno camaro z GV zmizí a záhy se objeví další :) Šestiváleček.... Tady docela raritka. Ale je fakt pěkný. Jen co je pravda...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Napsal: Jí Šestiváleček.... Tady docela raritka. Ale je fakt pěkný. Jen co je pravda... JJ...zrovna me napadlo to samy...radovy 6V...fakt docela peknej kousek...
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:JJ...zrovna me napadlo to samy...radovy 6V...fakt docela peknej kousek... A dokonce to je americká verze... Ohromnej palivometr a budík v MPH. Jen kola by to chtělo decentnější.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Marvel napsal:http://tipcar.cz/chevrolet/chevrolet-camaro-berlineta-cz-16131440.html
zajímavý, jedno camaro z GV zmizí a záhy se objeví další :) hmm !! to by byl hesky darecek pro mladou k narozeninam !! :)
|
|
|
|
|
tafna napsal:hmm !! to by byl hesky darecek pro mladou k narozeninam !! :)
Tojo... Hlavně bys jí v tom pořád jezdil a nemakal na svém :-D
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
Napsal: Jí Tojo... Hlavně bys jí v tom pořád jezdil a nemakal na svém :-D hehe :d/ mas recht !
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Zajímalo by mne, a myslím, že i spoustu dalších, jak ta eRŠestka jede... jestli to bude vydechlé, jak operní pěvec před nádechem, nebo to bude smažba jak po použití lentilek s obrázkama |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá Zajímalo by mne, a myslím, že i spoustu dalších, jak ta eRŠestka jede... jestli to bude vydechlé, jak operní pěvec před nádechem, nebo to bude smažba jak po použití lentilek s obrázkama Sice nevím co jsou to "lentilky s obrázkama", ale zas tak zdechlý to podle mě nebude. Navíc Houmy si ho pochvaloval.
|
|
|
|
|
Napsal: Cá Zajímalo by mne, a myslím, že i spoustu dalších, jak ta eRŠestka jede... jestli to bude vydechlé, jak operní pěvec před nádechem, nebo to bude smažba jak po použití lentilek s obrázkama covece ty mas prirovnani :)))) ale taky by me to zajimalo :)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Sice nevím co jsou to "lentilky s obrázkama", ale zas tak zdechlý to podle mě nebude. Navíc Houmy si ho pochvaloval. myslim si ze " letiky s obrazkama" je exstaze :))))
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Není to tý holky co s ním byla v Jizbicích?
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 05.06.2009(UTC) Zpráv: 63
|
Ty prachy bych za to nedal....
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Není to tý holky co s ním byla v Jizbicích? a nemáš na nu telefon?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
..holka s fajrákem, to by byl sen! Teda jestli byla pěkná : )
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:..holka s fajrákem, to by byl sen! Teda jestli byla pěkná : ) Je to on... 4:20
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.03.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha 9
|
Zdravim, sem si rikal, ze bych se na to Camaro sjel zitra podivat, chtel jsem se jen zeptat, jestli se nahodou na nej uz nekdo nedival, popripade jestli o tom auto nekdo neco vic nevi, na co si dat pri pripadne koupi pozor, popripade jak by to bylo s testaci na veterana? /jestli tam neni neco navic co by tam byt nemelo, jestli nevadi pri testaci barevna kombinace atd. Popripade v inzeratu je psane ze je to Berlineta, nekde jsem cetl, ze Berlineta by mela mit i stahovani oken v elektrice - z obrazku tady je videt ze je rucni stahovani,.. td. diky:) Popripade kdyyb nekdo vedel jeste o necem jinem:) Upraveno moderátorem neděle 25. července 2010 12:50:47(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
DAJ napsal:Zdravim, sem si rikal, ze bych se na to Camaro sjel zitra podivat, chtel jsem se jen zeptat, jestli se nahodou na nej uz nekdo nedival, popripade jestli o tom auto nekdo neco vic nevi, na co si dat pri pripadne koupi pozor, popripade jak by to bylo s testaci na veterana? /jestli tam neni neco navic co by tam byt nemelo, jestli nevadi pri testaci barevna kombinace atd. Popripade v inzeratu je psane ze je to Berlineta, nekde jsem cetl, ze Berlineta by mela mit i stahovani oken v elektrice - z obrazku tady je videt ze je rucni stahovani,.. td. diky:) Popripade kdyyb nekdo vedel jeste o necem jinem:)
z GV nečekej auto na jízdu, to bude zase na prácu, šak ti tu kluci řeknou, dost jich z tama auta má, nebo měli [-o< [-o<
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK