Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
tak jsem trosku zacal kalkulovat co me camaro bude asi jeste stat a zarazila me polozka za motorove dily, zastavil jsem se u castky pres padesat tisic a to urcite neni vrchol. tak jsem si zacal pohravat s myslenkou ze asi bude lepsi koupit motor jiz udelanej. vim ze jste mi to tu mnozi jiz rikali ale ja k tomu dozral az ted !! asi neco takoveho http://cgi.ebay.com/ebay...ckQ5fPartsQ5fAccessories
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
tafna napsal:tak jsem trosku zacal kalkulovat co me camaro bude asi jeste stat a zarazila me polozka za motorove dily, zastavil jsem se u castky pres padesat tisic a to urcite neni vrchol. tak jsem si zacal pohravat s myslenkou ze asi bude lepsi koupit motor jiz udelanej. vim ze jste mi to tu mnozi jiz rikali ale ja k tomu dozral az ted !! asi neco takoveho http://cgi.ebay.com/ebay...ckQ5fPartsQ5fAccessories jak se uz psalo mnohokrat,, tyto a podobne motory , jsou repasy ne zrovna z dobrejch dilu , fungovat budou , ale zadna velka slava to debude , reklamovat to nemuzes a levne to take neni, je lepsi udelat ten motor puvodni, cena bude podobna a budes vedet co tam mas !!!!!! Upraveno moderátorem úterý 27. července 2010 11:04:56(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Radši, než no-name z eBay bych volil, jak píše Cestovatel, něco od GM Performance. Možná by ti stačil jen vyvážený long-block a vršek dokoupíš podle vlastního uvážení. Cenově to vyjde skoro nastejno. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
stejne si myslim ze motor za 1500 dolcu bude slozen z nejlevnejsich dilu z Ciny ,, protoze kvalitni zaklad motroru od renomovanych firem zacina nekde na 4000 dolcu ....
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
fik napsal:stejne si myslim ze motor za 1500 dolcu bude slozen z nejlevnejsich dilu z Ciny ,, protoze kvalitni zaklad motroru od renomovanych firem zacina nekde na 4000 dolcu ....
vsechno je z ciny, jde o to jestli si to nechas v cine vyrobit a nebo jesli to prodava cina, je to rozdil... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
sejki napsal:vsechno je z ciny, jde o to jestli si to nechas v cine vyrobit a nebo jesli to prodava cina, je to rozdil... vsechno v cine vyrabene neni , spousta motor. dilu kde zalezi na kvalite je vyrabena jeste v USA :o) je to ale drahe ...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
souhlasim se sejkim! myslim si ze drtivou vetsinu dilu si USA necha vyrabet v cine a ty dily co se vyrabeji v USA (spis specialni dily pro zavody)se nam do aut stejne nedostanou pac by to nikdo nezaplatil. tot muj nazor
|
|
|
|
|
tafna napsal:souhlasim se sejkim! myslim si ze drtivou vetsinu dilu si USA necha vyrabet v cine a ty dily co se vyrabeji v USA (spis specialni dily pro zavody)se nam do aut stejne nedostanou pac by to nikdo nezaplatil. tot muj nazor ja jen ze motor za 1500 dolcu bude ta nejlevnejsi varianta i tech china dilu ,, OK
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
fik napsal:ja jen ze motor za 1500 dolcu bude ta nejlevnejsi varianta i tech china dilu ,, OK
to jo to je jasny, ale vetsina vyrobcu to nechava delat v cine protoze je levna pracovni sila, ale precejen to nedelaj z blata ale kvalitnejsich dilu, nahodou cina umi vyrobit presnou kopii cehokoliv na setinky, kdyz tenkrat kopirovali Blatu tak ji okopcili tak dokonale i s vadou na vodni pumpe co mel original :D Dily jako Edelbrock jsou vyrabene v usa to je jasny. |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
fik napsal:ja jen ze motor za 1500 dolcu bude ta nejlevnejsi varianta i tech china dilu ,, OK
Nevím jestli máš nějakou osobní zkušenost s těmito motory nebo je to jen tvůj negativní pocit. Předchozí majitel vyměnil u mého Camara Motor 305 za Goodwrench 350 v roce 1996 cena 3.435 DM což odpovídá současným cenám v dolarech a nemyslím si , že motor je špatný. Přestože né vše je v US kvalitní tak je to země právníků a výrobci si nedovolí prodat šunt se zárukou.
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Nevím jestli máš nějakou osobní zkušenost s těmito motory nebo je to jen tvůj negativní pocit. Předchozí majitel vyměnil u mého Camara Motor 305 za Goodwrench 350 v roce 1996 cena 3.435 DM což odpovídá současným cenám v dolarech a nemyslím si , že motor je špatný. Přestože né vše je v US kvalitní tak je to země právníků a výrobci si nedovolí prodat šunt se zárukou. tak tak!! davaj tam 3 roky zaruky a 100tis mil. a nevetsi odber je urcite v USA kde se zaluje i za spalenou hubu o kafe v mc.donaldu. na tom taky neco bude! samozrejme je to risk koupit tak drahou vec na ktere se muze pokazit hodne veci pres ocean!!!!
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Nevím jestli máš nějakou osobní zkušenost s těmito motory nebo je to jen tvůj negativní pocit. Předchozí majitel vyměnil u mého Camara Motor 305 za Goodwrench 350 v roce 1996 cena 3.435 DM což odpovídá současným cenám v dolarech a nemyslím si , že motor je špatný. Přestože né vše je v US kvalitní tak je to země právníků a výrobci si nedovolí prodat šunt se zárukou. prave ze v roce 1996... to se hledelo na kvalitu a ne na kvantitu ( zatim neznam nikoho kdo by privezl motor pod 4000,- ) , je to muj nazor , kdyz vybalim nejakou levnejsi vec koupenou v USA a vyrobenou v chine je to sunt , proste bych radeji koupil motor drazsi ... me se na mororu serou jen nove dily z ciny kamarad ted kupoval 496 - postavenou na zakazku , holomotor vyroben v USA ,, cena 8000,- dolcu ale paradni kousek ....
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Cestovatel napsal:Nevím jestli máš nějakou osobní zkušenost s těmito motory nebo je to jen tvůj negativní pocit. Předchozí majitel vyměnil u mého Camara Motor 305 za Goodwrench 350 v roce 1996 cena 3.435 DM což odpovídá současným cenám v dolarech a nemyslím si , že motor je špatný. Přestože né vše je v US kvalitní tak je to země právníků a výrobci si nedovolí prodat šunt se zárukou. No něco na tom pravdy je co píše Fík. Co jsem mluvil s klukama, tak prý ten motor cos měl v camaru nebyl zrovna žádná sláva...
|
|
|
|
|
Napsal: Jí No něco na tom pravdy je co píše Fík. Co jsem mluvil s klukama, tak prý ten motor cos měl v camaru nebyl zrovna žádná sláva...
asi na tom neco bude ale ja takovou dardu za motor nedam!! musim najit nejakej kompromis
|
|
|
|
|
tafna napsal:asi na tom neco bude ale ja takovou dardu za motor nedam!! musim najit nejakej kompromis Kolik koní z toho chceš dostat?
|
|
|
|
|
Pánové diskuse na toto téma je mlácení prázdné slámy. Většina co bylo napsáno jsou jen doměnky a spekulace. Netvrdím že můj motor je super jen že je dobrý jak americký může být se svými přednostmi i nedostatky. Pokud se zeptáte američana který o autech něco ví jaká auta jsou nejlepší řekne vám bez váhání japonská. S cenou za motor je to jako s botama. Když u Bati dám za sériově vyrobené boty dva tisíce tak ruční zakásková práce bude desetkrát dražší samozřejmě kvalita tomu bude odpovídat. Otázka je, jestli takové boty potřebuji.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Kolik koní z toho chceš dostat? tak tech 300 spis min nez vic. Cestovatel ma pravdu.... kazdy ma v necem pravdu (muj nazor) proto ve vsem tomhle chci najit zlatou stredni cestu. hlavne mi nerikejte ze zadna neexistuje !! :)
|
|
|
|
|
tafna napsal:tak tech 300 spis min nez vic. Cestovatel ma pravdu.... kazdy ma v necem pravdu (muj nazor) proto ve vsem tomhle chci najit zlatou stredni cestu. hlavne mi nerikejte ze zadna neexistuje !! :)
nech si to postavit u nas u cloveka co uz par motoru postavil a vi o cem je rec... usetris na clu, dani a doprave |
|
|
|
|
|
sejki napsal:nech si to postavit u nas u cloveka co uz par motoru postavil a vi o cem je rec... usetris na clu, dani a doprave no pockej! me nedela problem postavit si motor sam! ja resim jesli upravovat tu moji 305ku a nebo si nechat poslat jiz udelanou 350ku. a jak si to myslel s tou dani, clem adopravou. ten clovek to bude muset stejne zaplatit tak jako ja ne ??
|
|
|
|
|
tafna napsal:no pockej! me nedela problem postavit si motor sam! ja resim jesli upravovat tu moji 305ku a nebo si nechat poslat jiz udelanou 350ku. a jak si to myslel s tou dani, clem adopravou. ten clovek to bude muset stejne zaplatit tak jako ja ne ??
Tak pokud jsi schopnej ten motor udělat sám a chceš z toho nějakých 250 - 280 koní, tak bych si to asi udělal raději sám než spoléhat na to že nějakej americkej čičmunda co to skládal měl zrovna dobrej den. A už vidím jak při nějakém problému ten motor posíláš zpět do států na reklamaci. Nakup díly a vyjde tě to daleko levněji. Karburátor, sání, vačku, svody, výfuky, otevřený filtr, zapalování, performance pumpy adt...
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Tak pokud jsi schopnej ten motor udělat sám a chceš z toho nějakých 250 - 280 koní, tak bych si to asi udělal raději sám než spoléhat na to že nějakej americkej čičmunda co to skládal měl zrovna dobrej den. A už vidím jak při nějakém problému ten motor posíláš zpět do států na reklamaci.
Nakup díly a vyjde tě to daleko levněji. Karburátor, sání, vačku, svody, výfuky, otevřený filtr, zapalování, performance pumpy adt... myslel jsem i na ty hlavy. myslis ze 280hp bez lepsich hlav pujde ? vis co .... nechci pozdejc litovat ze jsem to tam nedal nebo ze jsem nesel do 350ky. chapes me ne ? jinak na tom motoru nic neni! jak uz jsem psal je to dabl stodvaca :)))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uz vidim jak jedna s nemcima..... |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK