Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Rozumím klasika je klasika. Mám na předku stejné pružiny a jen 14cky kola. Jsem zvědav až to na ně postavím jestli nebudu šoupat motor po zemi.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Slusne,vypada to velmi dobre , take vyvazene. Len tie zadne kola by chceli trocha von.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Je pravda, že jsou trošku zapadlá, ale co naplat, jsou to originály. Možná zkusím časem drobné podložky. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Myslim ze by to casem chtelo celolak v jedne barve , proste klasika ted to trosku vypada jako kdyz je to schvalne zakryte cernou ( asi jako kdyz se testuje nove auto ) jinak to kridlo doda Camaru sportovnejsi fazonu .....
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Jasné, ale to by nejdřív potřebovalo klempíře a všude pořádně spasovat, zarovnat a opravit... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Proč si to tam vůbec nechával tu muziku? Resp. celý film když di to takhle soudruzi z jůtubu domrvili? :-)
|
|
|
|
|
Původní muziku mi zakázali, tak jsem tam dal ze srandy nějakou pěknou klasiku. A myslim, že se tam docela i vtipně hodí. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Původní muziku mi zakázali, tak jsem tam dal ze srandy nějakou pěknou klasiku. A myslim, že se tam docela i vtipně hodí. kuwa škoda, že jsi to neřekl dříva sakra, ted už mám rodinu
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak jsem dneska zase vlezl pod auto. V motoru byly 3 nepatrné prasklinky, které stejně skoro netekly, ty jsem ale přebrousil a přelepil. Nicméně problém se objevil na vodní pumpě, vypadá, že je prasklá. Tak asi nejspíš koupím novou.
That's all folks! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Já ted formátoval kompa šel jsem z xp na 7 tak nemám odkazy co jsi mi posílal tak nevim kolik stála ta pumpa ale kdyby se 2 vešly do bezcelního limitu a nevadilo by ti to tak bych ti byl vděčnej kdyby si mi ji vzal taky ale asi se to nevejde co?
jinak ten podvozek sis tam dával sám?
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
Mám dotaz k té pumpě kterou jsi vybral. Právě řeším jakou vybrat pro sebe. U té kterou uvádíš je v poznámce H.H. 5.659 in = 143.74 mm já jsem u mé naměřl 175 mm. Jsi si jistý, že jsi vybral dobře?
|
|
|
|
|
Nejsem, vybral jsem ji jen skrze konfigurátor. Díky za připomínku, až budu mít sundanou tu mojí původní, tak to proměřím a pak uvidím.
Co je to H.H.? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Aha, už to chápu. Mám novější long-style, tudíž ta co jsem vybral neplatí! Na výběr jsou potom pumpy od $130 nahoru. Takže přemýšlím, jestli se to vůbec ze Summitu vyplatí a nemám hledat radši něco na eBayi. Upraveno uživatelem úterý 12. října 2010 13:05:10(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Aha, už to chápu. Mám novější long-style, tudíž ta co jsem vybral neplatí! Na výběr jsou potom pumpy od $130 nahoru. Takže přemýšlím, jestli se to vůbec vyplatí a nemám vzít obyčejnou z RockAuta... Když o tom přemýšlím, tak by se to nechalo vyřešit výrobou vymezovacích kusů. Je to jen vyvrtat tři díry do kusu hliníku+těsnění. Možná by ta hliníková pumpa za to stála.
|
|
|
|
|
No stihl jsem napsat ještě jeden příspěvek, než jsi zareagoval. Dají se za slušnou cenu sehnat hliníkové long pumpy na eBay. Montáží mezikusů 2x zvýšíš pravděpodobnost špatného utěsnění :-) i když je to samozřejmě taky řešení. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
Tak ještě že jsem se tu zeptal :) vždyt víš že já na to nespěchám :)
|
|
|
|
|
Drobné rozvíření zdejších stojatých vod Kurnik chlapi, dělejte něco s těma autama. Takhle to vypadá, že na něm maká akorát Sentinel a Cestovatel, nenechte se zahanbit! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
xjohny napsal:Drobné rozvíření zdejších stojatých vod Kurnik chlapi, dělejte něco s těma autama. Takhle to vypadá, že na něm maká akorát Sentinel a Cestovatel, nenechte se zahanbit! je to spatny s casem. a tech par pokrucku na kastli sem nema cenu davat. budu vybirat jedno sporeni tak se to snad uz nejak hejbne :))
|
|
|
|
|
já ted spíš jenom nakupuju až budu mít možnost tak se dám do lego Camro :)
Jinak Johny pěkná fotka :)krásně naleštěný :) nebo si tomu taky pomoch prográmkem :)
|
|
|
|
|
Po dlouhé době také přispěji s troškou do kravína: - nová hliníková wasser pumpa - visco spojka + ventilátor - nový řemen pro servo (není vidět) a vyměněna jedna hadice k topení Přelepil jsem mezitím drobná místa úniku na bloku motoru a opět to zalil nemrznoucí směsí, tak se nechám překvapiti zda ještě někudy něco poteče... [-o< Upraveno uživatelem neděle 30. ledna 2011 17:27:06(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak Orange Express má po STK a testacích a můžeme směle vyrazit do další sezony PS: A neteče :d/ :d/ :d/ |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
To asi praskliny zarostly vodním kamenem. Gratuluji že vše funguje.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK