chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
Kolona na 2nd Czech F-Body Session
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No jak tak koukám, tak budeme rozhodně rádi za desítku :-( |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
xjohny napsal:No jak tak koukám, tak budeme rozhodně rádi za desítku :-( To je škoda, ale i tak se těším :d/ |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 27.11.2009(UTC) Zpráv: 78 Bydliště: Plzeň
Blahořečil: 1-krát
|
já já já....jedu taky, ale přijedu do Jizbic tak cca. 18 hod. Doufam že mě v tom po cestě nezaklepe
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
|
f.martas77 napsal: Doufam že mě v tom po cestě nezaklepe No ... v to doufáme asi všichni Mimochodem, nejede někdo z Hradce? Potřeboval bych u pana Hvězdy vyzvednout kola a gumy a mám to krapet z ruky ... |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Metály: Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha
|
Ahoj. Camaro jsem zprovoznil :d/ Takze se velice rad pripojim do kolony. V kolik budete v Praze? A kde? Diky
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No tak se tedy domluvme na té Praze, když chcete spíš odpoledne, tak v těch 13-14 hodin na té Benzině za Prahou? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Metály: Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha
|
xjohny napsal:No tak se tedy domluvme na té Praze, když chcete spíš odpoledne, tak v těch 13-14 hodin na té Benzině za Prahou? Mne to je jedno kdy :-) Ja se prizpusobim. Cas mam. To je ta benzinka s tim Mekacem, ze jo?
|
|
|
|
|
Jojo a jak se tam nedá zaparkovat, protože tam jsou všude trucky a hladoví cizinci :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
A dost!! vypadá to, že vyjíždím z Bruna sám! Dobře Vám tak! :-) |
HD's coming |
|
|
|
|
xjohny napsal:No tak se tedy domluvme na té Praze, když chcete spíš odpoledne, tak v těch 13-14 hodin na té Benzině za Prahou? Pokud na mě jste ochotný počkat do 14.oo tak se rád dostavím ... ... pokud ji teda najdu ... Mě když vypustí do Prahy na silnici tak je to jak z blbýho filmu a moje navigace, které říkám "HOLY" si dělá doslova co chce ... a zatím se chtěla vždy projíždět někde jinde než v zadaných souřadnicích ... Budu se ptát pocestných :o) |
|
|
|
|
|
Ok, tak ve 14h na benzínce.
Můj tel je: 604 839 605 Kdyžtak mi pošlete SMS se svým nickem, ať si vás uložím do seznamu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Ok, tak ve 14h na benzínce.
Můj tel je: 604 839 605 Kdyžtak mi pošlete SMS se svým nickem, ať si vás uložím do seznamu. Jojo. Potvrzuji 14. hod
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Napsal: Cá A dost!! vypadá to, že vyjíždím z Bruna sám! Dobře Vám tak! :-) Nebul asi taky pojedu, ale asi solo:-) nebo bys mě mohl táhnout :d/
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
hd1903 napsal:Nebul asi taky pojedu, ale asi solo:-) nebo bys mě mohl táhnout :d/ Nebulím, ale serete mě :-) Ještě se začněte bát deště a můžeme to zabalit |
HD's coming |
|
|
|
|
Maggisound napsal:Jojo. Potvrzuji 14. hod Prozvoň nebo aspoň SMS. Abychom si mohli dát echo kdyby se něco dělo. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
Kolona na 2nd Czech F-Body Session
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK