Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Nikde nevidím závodit modré camaro
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
|
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
hd1903 napsal:Nikde nevidím závodit modré camaro Bohužel zrovna sprint modrého Camara se nenatočil :-( Kromě kvalifikace. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal:Bohužel zrovna sprint modrého Camara se nenatočil :-( Kromě kvalifikace. Škoda...to žluté docela mete, co tam má za úpravy nevíš?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Motor z vette, ale stříkačka to myslim nebyla. Nějaký dlouhý svody, co vedly skoro až k těm sidepipes. Imho by ho ale možná fik pojel. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Ještě pro zajímavost výsledky: |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
xjohny napsal:Motor z vette, ale stříkačka to myslim nebyla. Nějaký dlouhý svody, co vedly skoro až k těm sidepipes. Imho by ho ale možná fik pojel. Karbec Q Jet, sani Weiand z motoru 5,7 vykuchaného z nějaké lodě + vačka z toho samého motoru.....jinak nic zvlastniho. O ty vacici se s nim bavil Jiran, ale borec nevedel, co je zac ... prej ji jen nejak meril suplerou. Upraveno uživatelem pátek 13. srpna 2010 12:58:58(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 18.06.2010(UTC) Zpráv: 78
Blahořečil: 3-krát
|
super videjko, nemáš jej někde ke stáhnutí v té pěkné kvalitě? |
Tom |
|
|
|
|
Tady je. Je to 1280x720, cca 300MB: http://vimeo.com/14112152Vpravo dole je možnost stáhnout originální soubor, ale nevim, jestli kvůli tomu nebude potřeba založení účtu na vimeu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
Tak jsem včera v noci dorazil z dovolené. Musím všem zůčastněným poděkovat za skvělou atmosféru, ukázněnost a dalším za pomoc při organizaci. A zvláště děkuji Maggimu za projížďku dědkem :-D
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Metály: Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha
|
Napsal: Jí Tak jsem včera v noci dorazil z dovolené. Musím všem zůčastněným poděkovat za skvělou atmosféru, ukázněnost a dalším za pomoc při organizaci. A zvláště děkuji Maggimu za projížďku dědkem :-D
Nemas zac pane :-) Hele mate jeste nekdo nejake fotky nebo videa ???
|
|
|
|
|
Maggisound napsal:Nemas zac pane :-)
Hele mate jeste nekdo nejake fotky nebo videa ??? Pár fotek má Maruška ve foťáku. Musím to sem pak nandat. Jinak jsem dnes shlédl analogovou podobu srazu a myslím že se to taky docela zadařilo. cca 45 min filmu. Takže musí proběhnout sestříhání a pak to přehrát z kazety na DVD. Upraveno uživatelem sobota 14. srpna 2010 19:09:00(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Pár fotek má Maruška ve foťáku. Musím to sem pak nandat. Jinak jsem dnes shlédl analogovou podobu srazu a myslím že se to taky docela zadařilo. cca 45 min filmu. Takže musí proběhnout sestříhání a pak to přehrát z kazety na DVD.
Prej vám můj bejvalej camarád vytřel zrak:-) jsem ani netušil, že by mohl někde excelovat, mi to přošlo že jede normálně
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Prej vám můj bejvalej camarád vytřel zrak:-) jsem ani netušil, že by mohl někde excelovat, mi to přošlo že jede normálně No udělal jsi kravinu jak cyp žes to prodal. Jinak Lukáš mi ho na chvilku půjčil a musím říci že těch 230 koní cos psal, bylo trochu zavádějící. Podle mě to Camaro bude mít něco kolem 300 koní hochu.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí No udělal jsi kravinu jak cyp žes to prodal. Jinak Lukáš mi ho na chvilku půjčil a musím říci že těch 230 koní cos psal, bylo trochu zavádějící. Podle mě to Camaro bude mít něco kolem 300 koní hochu. Já říkal vždycky 300 koní, Ivoš mi sice tvrdil 350 ale to se mi zdálo už moc. Kolem 200 to má z výroby. Myslím, že jsem neudělal kravinu:-) ale jak se to veme z vaší strany to vypadá asi jinak. Já jsem spíš na clasiku a jestli si jednou koupíme ameriku tak cabrio a cadyho z roku 54-55 :-) ale toho se asik nedožiju
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 18.06.2010(UTC) Zpráv: 78
Blahořečil: 3-krát
|
xjohny napsal:Tady je. Je to 1280x720, cca 300MB: http://vimeo.com/14112152Vpravo dole je možnost stáhnout originální soubor, ale nevim, jestli kvůli tomu nebude potřeba založení účtu na vimeu. díky mám staženo. |
Tom |
|
|
|
|
hd1903 napsal:Já říkal vždycky 300 koní, Ivoš mi sice tvrdil 350 ale to se mi zdálo už moc. Kolem 200 to má z výroby. Myslím, že jsem neudělal kravinu:-) ale jak se to veme z vaší strany to vypadá asi jinak. Já jsem spíš na clasiku a jestli si jednou koupíme ameriku tak cabrio a cadyho z roku 54-55 :-) ale toho se asik nedožiju On vyprávěl Lukáš jak jsi mu nadšeně ukazoval vytouženého fechtla v anonci :-D Dej na mě... Jednou si to stejně budeš vyčítat žes to prodal ;-) Ale hlavně že je dědek v dobrejch rukách :-)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí On vyprávěl Lukáš jak jsi mu nadšeně ukazoval vytouženého fechtla v anonci :-D Dej na mě... Jednou si to stejně budeš vyčítat žes to prodal ;-) Ale hlavně že je dědek v dobrejch rukách :-) Nebodu:-) nebuj jen doufám, že ho jednou uvidím v novém kabátku, to bude krasavec.
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Metály: Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha
|
hd1903 napsal:Nebodu:-) nebuj jen doufám, že ho jednou uvidím v novém kabátku, to bude krasavec. Nebojte kuci. Novej kabatek bude, ale zatim setrim penizky na renovaci a jeste si ho chci chvilku uzit.
|
|
|
|
|
Maggisound napsal:Nebojte kuci. Novej kabatek bude, ale zatim setrim penizky na renovaci a jeste si ho chci chvilku uzit. vyvařit zadní lemy a lak to stačí:-) asi bych se do větší akce nepouštěl, přijde mi to jako zbytečně vyhozené prachy, když auto jinak jezdí. možná mrknout na brzdy, asi je někdo dělal, ale i tak.
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:vyvařit zadní lemy a lak to stačí:-) asi bych se do větší akce nepouštěl, přijde mi to jako zbytečně vyhozené prachy, když auto jinak jezdí. možná mrknout na brzdy, asi je někdo dělal, ale i tak.
Hochu jsi naivni :-) Musi se to udelat komplet, jinak to nema cenu ...
|
|
|
|
|
Maggisound napsal:Hochu jsi naivni :-) Musi se to udelat komplet, jinak to nema cenu ... Tomu říkám přístup, ne jako předchozí majitel :-D Jinak tvůj motor je teď teoreticky výkonově lehce nad Z28 variantou, pro zajímavost. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Maggisound napsal:Hochu jsi naivni :-) Musi se to udelat komplet, jinak to nema cenu ... další blázen:-)
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Tomu říkám přístup, ne jako předchozí majitel :-D Jinak tvůj motor je teď teoreticky výkonově lehce nad Z28 variantou, pro zajímavost. Tak to je prijemne :-) Jsem si rikal, ze mozna zajedu na brzdu jeste pred tim nez se to rozebere ... Docela me to zajima.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK