Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 08.03.2009(UTC) Zpráv: 68 Bydliště: Bratislava
|
Caute. Mám otázku, dnes sa mi omylom podarilo doliat do brzdového systému kvapalinu Dot 4 pričom som potom zistil že tam je dot 3. Vadí to moc??? Budem musieť vypustit všetku brzd. kvapalinu a dať tam dot3?? Diky
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Dot 4 by měla bejt jen lepší, kompatibilní. Mám to v autě taky namixovaný. |
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 08.03.2009(UTC) Zpráv: 68 Bydliště: Bratislava
|
Jirka_z28 napsal:Dot 4 by měla bejt jen lepší, kompatibilní. Mám to v autě taky namixovaný. No ona je lepšia ma väčší bod varu len mne ide o to či sa niečo nestane ak som ju skombinoval s dot 3...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Ross napsal:No ona je lepšia ma väčší bod varu len mne ide o to či sa niečo nestane ak som ju skombinoval s dot 3... mi jsme se ve skole ucili ze DOT-3 a DOT-4 se michat mohou.
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
A my závodníci víme že se míchat mohou bez problémů :-)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí A my závodníci víme že se míchat mohou bez problémů :-)
Tak super, som rad ze to nemusim vypustat...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 22.08.2010(UTC) Zpráv: 24 Bydliště: Žďár nad Sázavou
|
Ahoj. Brzdovky DOT 3 a DOT 4 se míchat samozřejmě můžou. To já když jsem koupil před pár lety Camaro, tak jsem zjistil že do něj někdo "chytrej" nalil místo brzdovky olej do posilovače.... musel jsem to 3x kompletně vypustit a vyměnit než se z červené stala žlutá ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
NEMÍCHAT..HOŠI NEMÍCHEJTE TO! ... mícháte páté přes deváté a pak se dívíte, že blijete jak šakali! :d/ |
HD's coming |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK