Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Mám pro Vás nabídku:-) Dělám pro ČPP (Česká podnikatelská pojišťovna), takže pokud by jste chtěli vykalkulovat povinné ručení či jiné pojištění jakéhokoliv typu, neváhejte a pište. Mrkneme na to, ať to máte to nejlevněji;-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Napsal: Cá Mám pro Vás nabídku:-) Dělám pro ČPP (Česká podnikatelská pojišťovna), takže pokud by jste chtěli vykalkulovat povinné ručení či jiné pojištění jakéhokoliv typu, neváhejte a pište. Mrkneme na to, ať to máte to nejlevněji;-) myslis ze se dostanez pod nabidku pojistovny triglav
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
tafna napsal: myslis ze se dostanez pod nabidku pojistovny triglav myslím, že bych to uměl...podle toho na co a na koho to je pojištěno, případně mi pošli soukromou zprávu s následujícími údaji: objem válců rok výroby rok narození pojisníka, tedy tebe, nebo toho, na koho bude vozidlo psané/pojištěné psč trvalého bydliště |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
Napsal: Cá myslím, že bych to uměl...podle toho na co a na koho to je pojištěno, případně mi pošli soukromou zprávu s následujícími údaji: objem válců rok výroby rok narození pojisníka, tedy tebe, nebo toho, na koho bude vozidlo psané/pojištěné psč trvalého bydliště
takze: objem 5,0 , rok 79 , rok narozeni 1982 , psč 50343 ja to mam za 5158,-
|
|
|
|
|
tafna napsal: takze: objem 5,0 , rok 79 , rok narozeni 1982 , psč 50343 ja to mam za 5158,- počki? ty to máš na normálních značkách? možná by stálo za to si udělat veteránskou testaci, normální značky Ti zůstanou, ale budeš platit 1/12 povinného ručení!!! |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá počki? ty to máš na normálních značkách? možná by stálo za to si udělat veteránskou testaci, normální značky Ti zůstanou, ale budeš platit 1/12 povinného ručení!!!
nn to byl jenom priklad. camoro bude na veteranskejch :)
|
|
|
|
|
tafna napsal: nn to byl jenom priklad. camoro bude na veteranskejch :) uff..sem se lekl:-) já platím 4935Kč za Camaro, takže níž jak Triglav to umím |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá uff..sem se lekl:-) já platím 4935Kč za Camaro, takže níž jak Triglav to umím
tak to je pekne!!
|
|
|
|
|
tafna napsal: tak to je pekne!! ano, nestěžuji si:-) teda trošku, protože s Camarem jezdím jen občas a to za pěkného počasí, takže mu chci udělat vete testaci, abych platil menší ručení |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
No a vete povinné ručení umíš?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Havlas napsal:No a vete povinné ručení umíš? Umí :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Havlas napsal:No a vete povinné ručení umíš? Jasan..umím:-) když tak Ti vykalkuluji nějakou slušnou cenu případně mi pošli na email údaje: rok výroby rok narození pojistníka psč trvalé adresy |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Napsal: Cá Jasan..umím:-) když tak Ti vykalkuluji nějakou slušnou cenu případně mi pošli na email údaje: rok výroby rok narození pojistníka psč trvalé adresy
Děláš jen pro českou podnikatelskou? Budu ted řešit veteránskou pojistku taky by mě tvoje nabídka zajmala, ale s podnikatelskou už nechci nic mít společného, ikdyby mi to ti kolektivní introkopulanti dali zadara .-)))
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Děláš jen pro českou podnikatelskou? Budu ted řešit veteránskou pojistku taky by mě tvoje nabídka zajmala, ale s podnikatelskou už nechci nic mít společného, ikdyby mi to ti kolektivní introkopulanti dali zadara .-)))
Bohužel pro tebe:-) dělám jen u ČPP...copak se stalo, že na ně nadáváš?:-) apropo, shrnu to a podtrhnu to, kolektivní introkopulanti jsou všude:-) ale zrovna ČPP si nemyslím, že je špatná pojišťovna |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Cá Bohužel pro tebe:-) dělám jen u ČPP...copak se stalo, že na ně nadáváš?:-) apropo, shrnu to a podtrhnu to, kolektivní introkopulanti jsou všude:-) ale zrovna ČPP si nemyslím, že je špatná pojišťovna
Ale jak šlo o placení tak najednou nikdo nic, nešlo o desetitisíce, ale o stovky tisíc, musel jsem se obrátit až na generálního ředitele a stejně to dopadlo jak dopadlo, něco platili, ale ne to co je dané zákonem....je to složitější to tu nechcu rozebírat.
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Ale jak šlo o placení tak najednou nikdo nic, nešlo o desetitisíce, ale o stovky tisíc, musel jsem se obrátit až na generálního ředitele a stejně to dopadlo jak dopadlo, něco platili, ale ne to co je dané zákonem....je to složitější to tu nechcu rozebírat.
hele, ale to je všude stejné, každá pojišťovna jak má dávat prachy, tak se cuká..to je vcelku normální |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá hele, ale to je všude stejné, každá pojišťovna jak má dávat prachy, tak se cuká..to je vcelku normální
:-)))))))))))))))jasně ale ne tak, já s něma mám takovou zkušenost a stačilo:-)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Pamove ja za kamaro 5litru obsah a patrola 2.8 platim u csob 1980kc a 2080kc.vrele doporucuji maji novej produkt ale musite si u nich pojistit 2 auta.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Tak já zatu svoji 5.7 dávám u český pojištovny asi 1400 a nikdy sem tam nic neměl...bejt mi 28 tak to mám ještě levnější
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
To mas ale diky tomu ze mas status veterana.
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 27.11.2009(UTC) Zpráv: 78 Bydliště: Plzeň
Blahořečil: 1-krát
|
já mam pojistku u ČPP za 612kč pohoda
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Já to mám u Kooperativy a platím 680,-.\to je také docela dobré.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK