Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Sentinel napsal:tafna: já myslel jakýkoliv fotky z postupu práce já se jen tak vždycky dívám a snažim se brát inspiraci :) kurna jsem na to zapomel! ted jdu spat tak vecir to sem dam.
|
1 uživatel blahořečil tafna za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
už koukám :) jo a díky za díl ted mi to přišlo máš to u mě
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Kuva Martin uprac si postu jak ti mam napisat ked tam mas bordel!?
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Kuva Martin uprac si postu jak ti mam napisat ked tam mas bordel!? uz se stalo jeste ze vim co je "uprac" :d/
|
|
|
|
|
nevite nekdo co mam za tip karburatoru? je to dvojkomorak z emisniho motoru rv.78 chtel bych ho zachovat a koupit na nej repasni kyt. dik
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
tafna napsal:nevite nekdo co mam za tip karburatoru? je to dvojkomorak z emisniho motoru rv.78 chtel bych ho zachovat a koupit na nej repasni kyt. dik Years:1976–1980 This variant used a Rochester 2GC carburetor for 1976–78. In 1979 the more fuel efficient Dualjet 2-bbl carburetor replaced the older 2GC. This change also resulted in a drop in the horsepower rating to 130 hp (125 for California emissions cars). All years had an 8.5:1 compression ratio. Naozaj tam chces mat taky chcipak? Taky karburator sa da kupit zrepasovany na summite, ale preco ho tam davat???
|
|
|
|
|
dik za odpoved!! nebudu ho tam davat!! z tech dilu co mi zustanou z meho motoru + blok od adama66 chci dat do kupi jeste jeden funkcni motor a necham tam i ten karbec.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
tafna napsal:dik za odpoved!! nebudu ho tam davat!! z tech dilu co mi zustanou z meho motoru + blok od adama66 chci dat do kupi jeste jeden funkcni motor a necham tam i ten karbec. chces ten muj 4 komorak? jeste ho teda nemam zrepasovanej ale uz se na tom pracuje... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
sejki napsal:chces ten muj 4 komorak? jeste ho teda nemam zrepasovanej ale uz se na tom pracuje... covece ono by to asi neslo na to sani. tam je takova chcipacka dira akorat na ten chcipackje karbec
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
tafna napsal:covece ono by to asi neslo na to sani. tam je takova chcipacka dira akorat na ten chcipackje karbec
Tak tobych ti zase já mohl k tomu nabídnout orig. 78 4bbl sací klín.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Tak tobych ti zase já mohl k tomu nabídnout orig. 78 4bbl sací klín. to asi nema cenu. stejne pujde do sveta. ja jen chci aby se dal nastartovat.
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 05.06.2009(UTC) Zpráv: 63
|
Udělej to pořádně Až pujde do světa tak dej vědět
|
|
|
|
|
V8 napsal:Udělej to pořádně Až pujde do světa tak dej vědět jasne budete prvni kdo se to dozvi :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
tafna napsal:covece ono by to asi neslo na to sani. tam je takova chcipacka dira akorat na ten chcipackje karbec
ti k tomu muzu dat i sani... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
sejki napsal:ti k tomu muzu dat i sani... co by jsi za to chtel??
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
Ještějsem v kompu narazil na tohle jestli to bude k něčemu když je to jinej ročník jak si mi psal o ten rozměr vzadu
|
|
|
|
|
to by melo bejt stejny. diky urcite se to hodi!!!
|
|
|
|
|
lidicky prosim vas! nezmeril by mi nekdo jak jsou od sebe listova pera v tech ulozenich!!?? mam stale problem s tema zadnima nosnikama. na ulozini ve predu mi to vse sedlo vzadu na prave strane taky ale leve zadni oko me jde mimo o 3cmm smerem dovnitr. kdyz jsem porovnal vzdalenost s prednima okama tak ta zadni roztec je o dva centaky kratsi (s nejvetsi pravdepodobnosti ohlej levy list) a po zmereni roztece zadnich nosniku jsem podle nacrtku od Sentinela zjistil ze levi nosnik mam o 1cm smerem ven. s toho vypliva ze kdyz levej nosnik posunu o 1cm smerem dovnitr a budu mit rovne listy tak se odchylka tech trech centimetru smazne. ale abych si byl 100% jistej a mohl nosniky napevno pribodovat musim znat spravno vzdalenost tech listu od sebe. doufam ze jste me pochopili a predem diky za rozmery !!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Myslíš toto? Možná dneska zalezu do garáže, tak to změřím. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
toto presne. zkus to takhle zmerit i na predku tech per. melo by to bejt stejny ale sichr je sichr! predem dekuju.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
105 cm +-. Měřeno z vnitřních stran pér. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Koukal jsem se ti do manuálu, ale nemůžu to tam najít všude je to už na autě a jsou tam jen detaily pravý a levý strany....ty nemáš taky ten manuál?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Ja som si zmeral roztec tych per este predtym nez som auto rozrezal, takze by to malo byt presne. Meral som to tak, ze som prevliekol meter dierami v nosnikoch v ktorych su vzadu uchytene pera a meral som vztialenost vonkajsich okrajov tych trubiek co su tam vovarene. Nameral som 122,5 cm.
|
1 uživatel blahořečil tomcat1 za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK