Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.12.2009(UTC) Zpráv: 93 Bydliště: Jihlava
|
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 86 Bydliště: Brno
|
colin napsal:Samozřejmě naředěné a na kompletní kastly , mrkni na fotky co padne jenom na vnitřek. Do toho vnitřku jsi dával stejnou (asi akrylovou) barvu, jako lak zvenku? Ptám se proto, že mi přijde škoda platit dovnitř za akryl, dal bych dovnitř něco obyčejnějšího. Ale třeba ten rozdíl smázne zase větší pracnost, maskování atd. Jinak nádherný auto, gratuluju, peněz nelituj, žijeme jen jednou.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Karel75 napsal:Do toho vnitřku jsi dával stejnou (asi akrylovou) barvu, jako lak zvenku? Ptám se proto, že mi přijde škoda platit dovnitř za akryl, dal bych dovnitř něco obyčejnějšího. Ale třeba ten rozdíl smázne zase větší pracnost, maskování atd.
Jinak nádherný auto, gratuluju, peněz nelituj, žijeme jen jednou. souhlasim s tebou dovnitr je akrylu skoda! ale s tim maskovani si neulehcili. kdyz se strika vrchni cast karoserie tak se dverni a okeni otvory maskuji kvuli zvedajicimu se prachu kterej ze vnitr nikdy poradne nevyfoukas.
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.12.2009(UTC) Zpráv: 93 Bydliště: Jihlava
|
Do vnitř byl taky použit akryl , je kvalitní a když zvlhne koberec je podlaha ze vnitř kvalitně ošetřena , víc vydrží. Je pravda že je drahý , ale vyndávat koberec častěji kvůli rezavým místům pod kobercem a nějak to zase flikovat se mi nechce. http://www.abload.de/ima...img=pony77lak005c4h9.jpgUpraveno uživatelem neděle 13. prosince 2009 21:56:39(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
Ten jí sekne! formule jsou fakt kočky : ) Mně se vždycky líbila tahle, majitel na ní co chvíli mění kola : ) Upraveno moderátorem neděle 13. prosince 2009 23:27:33(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Moc pěknej kousek , jen ten spodní pruh by byl hezčí černý . Tohle auto jsem viděl na jiných kolech to máš pravdu , nevíš od kud je ?
|
|
|
|
|
Fotka se občas objeví na 78ta.com nebo transamcountry.com
|
|
|
|
|
Loni v říjnu byl na prodej , tak by mě zajímalo jestli ho prodal nabo né . Dělal na něm lak.
|
|
|
|
|
Přeji všem hodně dárků pod stromečkem a klidné vánoce !!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Trans79 napsal:Ten jí sekne! formule jsou fakt kočky : ) Mně se vždycky líbila tahle, majitel na ní co chvíli mění kola : ) Ty kola jsou fakt pekny, taky bych takove bral. Zatim jsem je ale nikde nanasel.
|
|
|
|
|
Jojo jen si to pochval já jsem taky spokojený :-)))))) Kdy budeš pojízdný ?? jak si na tom ?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
colin napsal:Jojo jen si to pochval já jsem taky spokojený :-)))))) Kdy budeš pojízdný ?? jak si na tom ? Já jsem taky spokojený!!! :-)) A budu,doufám,ještě spokojenější po laku a po ozdravení motoru... Pak zas aby brzdy stíhaly,podvozek vykračoval jak má... No,furt něco... Ale to znáte nejlíp sami! [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
colin napsal:Jojo jen si to pochval já jsem taky spokojený :-)))))) Kdy budeš pojízdný ?? jak si na tom ? Hafo dílů na cestě, tak už jen dát dohromady peníze za práci a budem zbrojit. Pak trochu polátat kastli a zatím budu spokojenej.
|
|
|
|
|
Co máš špatného na kastly ? Vypadá na fotkách ready !
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Ahoj, je nádherná ta vaše formulka. Už loni jsem ji obdivoval a oblejzal v Luštěnicích. Jak dlohý bylo čekání na první jízdu?
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK