Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Tak hotovo... Kvalita velmi slušná, DVD to hodně vyčistilo od šumů a tak... Délka cca 30 min.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Jí Tak hotovo... Kvalita velmi slušná, DVD to hodně vyčistilo od šumů a tak... Délka cca 30 min. Kurna i dvd:-) ...Ahoj Juro neviš co se děje na mém bejvalém camárku? Už se rozdělává, nebo ještě jezdí?
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Kurna i dvd:-) ...Ahoj Juro neviš co se děje na mém bejvalém camárku? Už se rozdělává, nebo ještě jezdí? Po tom co vyhrálo cenu za slalomy, nejlepší zvuk, nejbláznivější kousky a třetí místo celkově ve sprintu se už Lukáš neozval. Fakt nevím Rudy...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Jí Po tom co vyhrálo cenu za slalomy, nejlepší zvuk, nejbláznivější kousky a třetí místo celkově ve sprintu se už Lukáš neozval. Fakt nevím Rudy... škoda..tak snad se časem objeví:-)jak to tak čtu tak jsem měl nejelpší auto široko daleko :d/
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:škoda..tak snad se časem objeví:-)jak to tak čtu tak jsem měl nejelpší auto široko daleko :d/
Je to tak Rudy... Budíž důkazem to, že tvé bývalé Camárko získalo nejvíce cen ;-)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Je to tak Rudy... Budíž důkazem to, že tvé bývalé Camárko získalo nejvíce cen ;-) Tak na druhou stranu, ja bych se do kompletní renovace nikdy nepouštěl, chtěl jsem to dát jen do laku a očalounit sedačky, tak se třeba camárko udělá celé, jestli to Lukáš vydrží a doufám, že jo!
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Tak na druhou stranu, ja bych se do kompletní renovace nikdy nepouštěl, chtěl jsem to dát jen do laku a očalounit sedačky, tak se třeba camárko udělá celé, jestli to Lukáš vydrží a doufám, že jo! Tak ono ve své podstatě nic jiného nepotřebovalo. Jinak mi ho Lukáš na chvilku půjčil a dost mě to překvapilo. Ten motor dupal až jsem čuměl jak puk... Můj odhad 300 koní+ Takhle nejezdila ani moje bývalá 5.7... Ani náhodou. Upraveno uživatelem středa 10. listopadu 2010 21:13:13(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Tak ono ve své podstatě nic jiného nepotřebovalo. Jinak mi ho Lukáš na chvilku půjčil a dost mě to překvapilo. Ten motor dupal až jsem čuměl jak puk... Můj odhad 300 koní+ Takhle nejezdila ani moje bývalá 5.7... Ani náhodou. Když jsem to od Ivoša bral, říkal, že ten maník od kterého to z holandska bral mu tvrdil něco o 350 koních, to se zdálo i Ivovi dost, že to má něco kolem 300. I tak je to hrozně moc, na to že seriovka z toho roku má něco myslím kolem 190 koníků. No už asik nebudu mít auto co bude mít 300 koni
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Když jsem to od Ivoša bral, říkal, že ten maník od kterého to z holandska bral mu tvrdil něco o 350 koních, to se zdálo i Ivovi dost, že to má něco kolem 300. I tak je to hrozně moc, na to že seriovka z toho roku má něco myslím kolem 190 koníků. No už asik nebudu mít auto co bude mít 300 koni Já myslím že sednout do toho kdo sprinty jezdí a máto v ruce, tak by to zadupalo i tu žlutou 79 Z/28. Podívej se na tohle video... Konkrétně na 3:50... Kdyby Luky dýl podržel tu dvojku, tak tam IMHO dojedou ve velice úzkým rozdílu.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Já myslím že sednout do toho kdo sprinty jezdí a máto v ruce, tak by to zadupalo i tu žlutou 79 Z/28. Podívej se na tohle video... Konkrétně na 3:50... Kdyby Luky dýl podržel tu dvojku, tak tam IMHO dojedou ve velice úzkým rozdílu.
No pěkně mu na začátku ujel...no ono to není nic lehkého s tím automatem:-)třeba příští rok, jestli to teda nerozdělá, tak mu to natře :d/
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Naopak, s automatem je to lehčí! Jen je třeba řadit ručně, abys ten motor vytáčel víc. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:No pěkně mu na začátku ujel...no ono to není nic lehkého s tím automatem:-)třeba příští rok, jestli to teda nerozdělá, tak mu to natře :d/ O tom nepochybuj ;-) Kurňa ale zvuk to má co? Mám z toho husinu :-)))
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Naopak, s automatem je to lehčí! Jen je třeba řadit ručně, abys ten motor vytáčel víc. no právě to jsem myslel přeřazovat z té jedničky nebo co to tam bylo, když je člověk zvyklej každej den na manuál:-)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí O tom nepochybuj ;-) Kurňa ale zvuk to má co? Mám z toho husinu :-))) no loni měl větší, měl jsem prej uvolněné svody a šlo to z pod motoru ven :d/
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:no loni měl větší, měl jsem prej uvolněné svody a šlo to z pod motoru ven :d/
Ten zvuk byl naprosto nepřekonatelnej... Dokonce jsem i přemýšlel jsem že koupím dva glass-packy a dám to místo pypesů... Protože tohle je fakt dokonalost.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Ten zvuk byl naprosto nepřekonatelnej... Dokonce jsem i přemýšlel jsem že koupím dva glass-packy a dám to místo pypesů... Protože tohle je fakt dokonalost. jj byl úžasnej, jsem s tím strašil lidi jsem to jen tak lechtal po městě a pak jsem tomu dal plnej a lidi uskakovali na chodníkách :d/
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:jj byl úžasnej, jsem s tím strašil lidi jsem to jen tak lechtal po městě a pak jsem tomu dal plnej a lidi uskakovali na chodníkách :d/ Ty taky? Ale já to dělal když jsem na camaru měl ještě sidepipes. Tohle je už moc tichý.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Napsal: Jí Ten zvuk byl naprosto nepřekonatelnej... Dokonce jsem i přemýšlel jsem že koupím dva glass-packy a dám to místo pypesů... Protože tohle je fakt dokonalost. Zvuk hezkej takhle na chvíli, ale jet s tim někam dál, nevim nevim. Možná by mě z toho dunění pak bolela hlava |
|
|
|
|
|
Jirka_z28 napsal:Zvuk hezkej takhle na chvíli, ale jet s tim někam dál, nevim nevim. Možná by mě z toho dunění pak bolela hlava To si právě jen myslíš, když jedeš v nízkejch otáčkách, tak to jen krásně brumlá. Navíc jsem v tom vozil půl roční dítě:-)a vpohodě, žádné trauma z toho nemá
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Metály: Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha
|
Nazdar lidi. Tady si nekdo povida o mym camarku a ja o tom ani nevim :-) Ahoj Jiro, ja bych mel o DVD z akce urcite zajem .... Jinak pro informaci modry dabel je stale v celku. Nemam vubec cas. Ale co nevidet se na nem zacne pracovat. Poradne jsem to prolezl.Vzadu jsou prohnile a zohybane nosniky, protoze to bylo nekdy krapnuty na zadek a to nejsou jedine neduhy. Takze reseni je, rozebrat do sroubku a dat zase do kupy. Je to skoda, kdyz to takhle pekne jezdi. Nevim jestli se k tomu dostanu jeste tedka v zime. Ale urcite to nakonec prijde ....
|
|
|
|
|
Maggisound napsal:Nazdar lidi. Tady si nekdo povida o mym camarku a ja o tom ani nevim :-) Ahoj Jiro, ja bych mel o DVD z akce urcite zajem .... Jinak pro informaci modry dabel je stale v celku. Nemam vubec cas. Ale co nevidet se na nem zacne pracovat. Poradne jsem to prolezl.Vzadu jsou prohnile a zohybane nosniky, protoze to bylo nekdy krapnuty na zadek a to nejsou jedine neduhy. Takze reseni je, rozebrat do sroubku a dat zase do kupy. Je to skoda, kdyz to takhle pekne jezdi. Nevim jestli se k tomu dostanu jeste tedka v zime. Ale urcite to nakonec prijde .... Není problém Luky... Hoď mi do pošty adresu a DVD pošlu. Mám tu poslední dvě.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Jirko dik za DVD. Aspon som sa trocha nastartoval. Dobre ale kratke. Inac OK. Este raz dik.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Jirko dik za DVD. Aspon som sa trocha nastartoval. Dobre ale kratke. Inac OK. Este raz dik. A došla ti ta bílá krabička a nebo ta hnědá lepenková placka?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Ta lepenkova placka. Jo... Tak ta bílá se ztratila. Pokud to nenajdou, tak mi vyplatí pojistku. Na slovač je to prý pojištěno snad na 1900 Kč. Takže žádnej stres.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK