Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Napadlo mě koupit K&N vzduchový filtr - klasické velikosti 14"x3". Oproti papírovému by měl znatelně vylepšit průtok vzduchu + je navíc pratelný (tedy téměř doživotně použitelný). Když jich koupím 3 kousky, tak se vejdu do cla a ušetří se na poštovném, šel by do toho někdo se mnou? Pro tři lidi by to pak vyšlo na cca 1200,- / kus. Jedná se o toto: http://www.summitracing.com/parts/KNN-E-1650/(nákup by ale byl proveden spíš přes eBay) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Nikdo nic?? Ještě vydrž...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Honzo, je jeste aktualni nakup toho KN filtru ze Summitu ? Filtr zrovna nepotrebuju, ale rychle potrebuju takovou drobnost za 5 dolaru, tak me napadlo, ze bychom mohli spojit obnjednavky. Jde o prechodku hadice z cerpadla do Quadrajetu na prumer 3/8 NPT. Asi neco takoveho http://www.summitracing.com/parts/SUM-G3116/Nemuzu to sehant u nas. Pokud by se to nekomu valelo doma a nepotraboval to tak sem s tim...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Honza T napsal:Honzo, je jeste aktualni nakup toho KN filtru ze Summitu ? Filtr zrovna nepotrebuju, ale rychle potrebuju takovou drobnost za 5 dolaru, tak me napadlo, ze bychom mohli spojit obnjednavky. Jde o prechodku hadice z cerpadla do Quadrajetu na prumer 3/8 NPT. Asi neco takoveho http://www.summitracing.com/parts/SUM-G3116/Nemuzu to sehant u nas. Pokud by se to nekomu valelo doma a nepotraboval to tak sem s tim... Fitynu ti vytočí každý alespoň trochu šikovnej soustružník. Jestli nějakého znáš, tak ho oslov. Tohle určitě zvládne.
|
|
|
|
|
Zatím bohužel odloženo. Ta fitina by se ale měla nechat sehnat i lokálně. Tušim, že jsem na Edelbrock použil něco z domácí sbírky :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
No diky za rady. Vysoustruzit to je samozrejme reseni, ale pokud tostoji 5 dolaru tak mi pripadalo levnejsi to koupit. Bohuzel se mi nepodario najit stejny rozmer ty fininy u nas. zkusim jeste pohledat.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
inu moje Camaro už si K&N filtrem už radost udělalo několik měsíců zpět.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK