chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
To je na prodej nebo sis spletl rubriku? Spíš bych to dal do "co se kde šustne" nebo tam někam |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:To je na prodej nebo sis spletl rubriku? Spíš bych to dal do "co se kde šustne" nebo tam někam To se tady mihlo jako na prodej a byly dohady kolem motoru. Tak jsem to sem dal. Je tam výsledek z brzdy.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Ok, tak jsem sem dal jen ty obrázky, protože odkazy na usmotors jsou k ničemu, jelikož se pořád měněj s tím jak přibejvaj příspěvky |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Napsal: Jí To se tady mihlo jako na prodej a byly dohady kolem motoru. Tak jsem to sem dal. Je tam výsledek z brzdy. Jen tak pro zajímavost...ze kdy jsou ty fotky? To auto měl upravovat Robertone, ale dostal ho někdy koncem léta....jestli je to už hotový a moje stále ne, budu asi nasranej...a to je asi tak všechno, co budu..... KUA, KUA, KUA A sorry za off topic
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:Jen tak pro zajímavost...ze kdy jsou ty fotky? To auto měl upravovat Robertone, ale dostal ho někdy koncem léta....jestli je to už hotový a moje stále ne, budu asi nasranej...a to je asi tak všechno, co budu..... KUA, KUA, KUA A sorry za off topic Podle vlastnosí jsou ty fotky z 5. října 2010 Peťane.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
Zlumik napsal:Jen tak pro zajímavost...ze kdy jsou ty fotky? To auto měl upravovat Robertone, ale dostal ho někdy koncem léta....jestli je to už hotový a moje stále ne, budu asi nasranej...a to je asi tak všechno, co budu..... KUA, KUA, KUA A sorry za off topic Já ho viděl v pátek na Mendláku, jak si to mašíruje směrem k bazaru pravděpodobně, takže je pojízdný :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To je strašný, jak lidi plácnou na zrezivělej motor chromový doplňky |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 02.09.2010(UTC) Zpráv: 22 Bydliště: Praha
|
Trochu jsem vyhnil u počítače, viz čas odeslání zprávy...tak jsem se podíval na mobile a našel jsem toto...moc pěkný kousek za cenu možná až podezřele nízkou Pěknej fajrákA zároveň bych byl pro, aby se ten kdo "vylepšil" tohohle fajráka pověsil za koule do průvanu. Fujtajbl
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Ten černý zas tak pěkný nebude. Na 100% je to nekompletní složenina. Motor není určitě původní. Pro někoho kdo chce auto dát do původního stavu špatná koupě. A co se týká toho červeného hnusu, provaz a vhodný strom mám k dispozici Viper90 napsal:Trochu jsem vyhnil u počítače, viz čas odeslání zprávy...tak jsem se podíval na mobile a našel jsem toto...moc pěkný kousek za cenu možná až podezřele nízkou Pěknej fajrákA zároveň bych byl pro, aby se ten kdo "vylepšil" tohohle fajráka pověsil za koule do průvanu. Fujtajbl
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 02.09.2010(UTC) Zpráv: 22 Bydliště: Praha
|
Pěkné no Ten černej vypadá docela slušně, samozřejmě nepředpokládám že by nebyl pod lak, pod kapotou je vidět že šel někdo cestou "pod kapotou jenom motor" ale zase na druhou stranu z té jedné fotky bych řekl že je tam možná i 400 Pontiac, který je cenější než 403 Olds. A má zachovanej scoop :d/
|
|
|
|
|
Ta jedna fotka tam je možná úmyslně. Motor to je 400pontiac, ale původ scoopu poznat není. Jestli je ze 400 nebo 403. Každopádně TA79 motor 400 s automatem je nesmysl. U TA z německa je problém, že když ho prolezeš tak zjistíš že půlka věcí tam nemá co dělat. Ten motor není zas tak chudý, je to jenom auto bez klimošky. Zajímalo by mě čím stahuje okna, jestli elektricky nebo kličkou, má tam totiž obojí Viper90 napsal:Pěkné no Ten černej vypadá docela slušně, samozřejmě nepředpokládám že by nebyl pod lak, pod kapotou je vidět že šel někdo cestou "pod kapotou jenom motor" ale zase na druhou stranu z té jedné fotky bych řekl že je tam možná i 400 Pontiac, který je cenější než 403 Olds. A má zachovanej scoop :d/
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Jak vidím majitel už visí. Přesto se chci zastat úprav které provedl. Né, že by se mi vše líbilo, ale jsem z principu tolerantní ke vkusu druhých. Upraveno uživatelem neděle 24. října 2010 22:23:43(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
No takže asi pěknej paskvil...btw s těma kličko-elektrickejma okýnkama máš pravdu, toho jsem si nevšimnul :)
|
|
|
|
|
Já jsem taky celkem tolerantní, ale tohle je hodně velkej extrém. Vypadá to strašně. Proti tomuhle je Lady Gaga konzervativní katolička Cestovatel napsal:Jak vidím majitel už visí. Přesto se chci zastat úprav které provedl. Né, že by se mi vše líbilo, ale jsem z principu tolerantní ke vkusu druhých.
|
|
|
|
|
Koukám že lady gaga je velmi "oblíbená" nejen u mě. Jinak k topicu, jsem vždycky zoufalej když se kouknu na americkej ebay, co se tam dá za 10k dolarů koupit se nedá vůbec srovnat, tady je vždycky na prodej jeden pěknej fajrák nebo camaro za uherák a tam to mají vyrovnaný jak fabie. Ale když tak na to koukám přijde mi že v tom německu jsou snad na tom ještě hůř.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Viper90 napsal:Koukám že lady gaga je velmi "oblíbená" nejen u mě. Jinak k topicu, jsem vždycky zoufalej když se kouknu na americkej ebay, co se tam dá za 10k dolarů koupit se nedá vůbec srovnat, tady je vždycky na prodej jeden pěknej fajrák nebo camaro za uherák a tam to mají vyrovnaný jak fabie. Ale když tak na to koukám přijde mi že v tom německu jsou snad na tom ještě hůř. Tak se koukni, kolik maj v US na prodej našich starých felicíí nebo Š110R Na jednu stranu chcem něco neobvyklýho a na druhou nadáváme, že je toho málo :d/ |
|
|
|
|
|
U amíků se dá určitě líp vybírat. Jediný auto který mě v evropě zaujalo byl loni v holandsku krásnej Esprit Skybird za 9tis. euro. taky byl rychle prodanej. Za 10tis dolarů se dá pořídit bird ve slušnym stavu. jenom je nutný počítat s navýšením konečný ceny o 60-70% a někdy i víc. Ještě že u veteránů nemusíme platit nějaký spešl ekopoplatky. Ale jak tak koukám na ebay a podobný, auta v téhle kategorii pomalu mizí. Je tam čím dál víc vraků a nebo strašně drahejch po renovacích. A manuál se v usa taky pěkně prodraží, min. o 150tis oproti stejnému automatu. Viper90 napsal:Koukám že lady gaga je velmi "oblíbená" nejen u mě. Jinak k topicu, jsem vždycky zoufalej když se kouknu na americkej ebay, co se tam dá za 10k dolarů koupit se nedá vůbec srovnat, tady je vždycky na prodej jeden pěknej fajrák nebo camaro za uherák a tam to mají vyrovnaný jak fabie. Ale když tak na to koukám přijde mi že v tom německu jsou snad na tom ještě hůř.
|
|
|
|
|
No já začínám popadat kolem toho zdravou histerii, přecijen je v podstatě poslední příležitost koupit takový auto za nějakou rozumnou cenu, za chvíli tu budou samý kusy za 400k +, jedinej co vím co je teď na prodej je ten na chrom a plameny za 270
|
|
|
|
|
Byl jsem na tom podobně. hlavně když se zlaťáka nepodařilo koupit loni na podzim a další pěkný auta taky pomalu mizely, nebo šly na ebayi s cenou až moc vysoko. Tam to je často hodně předražený. Myslíš na prodej tu cihlovou Formulu kterou sem dotáhly Ameriky-HK, o tu jsem se zajímal když byla na cestě do čech, ale už byla prodaná. Viper90 napsal:No já začínám popadat kolem toho zdravou histerii, přecijen je v podstatě poslední příležitost koupit takový auto za nějakou rozumnou cenu, za chvíli tu budou samý kusy za 400k +, jedinej co vím co je teď na prodej je ten na chrom a plameny za 270
|
|
|
|
|
Jj, přesně tu myslím, teď je znovu na prodej, asi na to ale moc nespěchá, jednou za čtrnáct dní se znovu objeví inzerát na chrom a plameny se stejnou cenou, nikde jinde to není.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
|
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK