Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Jednoduchá otázka - jaký ideální nástroj pořídit pro promazávání čepů a čím nejlépe čepy promazávat? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
To je moc "dílenský", mě by stačilo něco pro domácí použití (sem tam něco máznout). |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak jsem dneska promazával čepy a ramena. Bohužel jeden čep je skoro nepromazatelný - je to ten co spojuje center-link s levou řídící tyčí (nevím odborné výrazivo, ale snad chápete). Udělal jsem to tak, že jsem maznici odšrouboval a napatlal tam mazivo ručně. To by mě zajímalo, jak to dělají v servisech, když se tam ani hadicovým mazacím lisem nedá dostat? Překáží tam totiž právě ta druhá tyč tomu, aby se dal lis nasadit. Tady označeno na fotce, není na něj zaostřeno: Upraveno uživatelem sobota 26. března 2011 15:52:52(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Všude se dá dostat. Musíš mít jen kratší nasazovací krček na té hadici. Jinak hliníkové Edelbrocky, ty spojovačky tyček, jsou pěkné:-))))
EDIT: ale já byck i řekl, sakryš, vždyť je to skoro můj minulý podvozek :-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Já se obávám, že by se tam vlezlo maximálně něco úhlovýho :-/ Jinak to je kompletní tvůj podvozek (čepy, tyčky, péra, stabík, tlumiče) Upraveno uživatelem sobota 26. března 2011 17:39:49(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Tak maznice s úhlem se dělají taky:-)
Kua, tak sem to asi koupil dobže :-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Já si taky koupil maznici v mototechně u nás a nic moc za 3 stovky :) ještě sem přemejšlel že si seženu inj.stříkačku bez jehly nějakou kratší a budu to tam rvát tou :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Já to mazal pákovkou-když jsem to měl celý vyhozený venku-dal jsem to na kozy-to byl nádherný přístup ke všemu panečku!!!! :-)
|
|
|
|
|
Tak já mám pákovou maznici s gumovou hadičkou a na tý je měnitelná koncovka. Stála kolem 600,- Přístup je dobrej (pokud má člověk jámu ) až na ty maznice v horních ramenech, to se musí zvednout heverem, a na tu jednu zatracenou maznici schovanou nad tyčí |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK