Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Ty foukací tlumiče obecně dost špatně tlumí, takže i vyfouknuté jsou celkem na nic :-) Prostě klasika je klasika... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
xjohny napsal:Musíš mě někdy svézt, chci vidět jak to pruží a tlumí... Není problém, až budou značky tak se zastavím.
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
wolfow napsal:Jasný,všechno beru a vím že máte pravdu.Udělám to tak. Ale fakt až v zimě-mám tolik práce(dělám střechy) že jsem rád,že se utrhnu aspoň někdy na víkend. No a ty dofukovací tlumiče tam snad pak mohou zůstat,když by byly odfouklé ne? Jo a když se ty pera hamrují,a přidá se ještě jedno,je asi nutné udělat i ty objímky(svorníky) co to drží pohromadě nové že? A co ty gumové proložky mezi,jetřeba je vyměnit-nebo nahradit novými? Tak to je otázka, asi se bude muset ozvat někdo fundovaný. I když si říkám, vydrželo to v orig. stavu 30 let, tak to musí ještě něco vydržet. Ale ?
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Ty foukací tlumiče obecně dost špatně tlumí, takže i vyfouknuté jsou celkem na nic :-) Prostě klasika je klasika... Beztak kecáš:-))))já tam mám v origu foukací a určitě je teda nehodlám dávat pryč :-)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
"V origu" to asi těžko :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal:"V origu" to asi těžko :) Pochybuji, že to na moje auto někdo někdy montoval...
|
|
|
|
|
Proč ne? Když už máš tuněné výfuky ;) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Proč ne? Když už máš tuněné výfuky ;) :-) to máš pravdu..myslel jsem že tlumiče jsou tam původní, tak asi ne...
|
|
|
|
|
Já ti klidně ty orig. tlumiče vyfotím, zatím jsem je nevyhodil a skutečně nejsou dofukovací :-)
|
|
|
|
|
Havlas napsal:Já ti klidně ty orig. tlumiče vyfotím, zatím jsem je nevyhodil a skutečně nejsou dofukovací :-) Ty máš ale novější camárko já mám poslední model tohoto typu 73 a typ LT, takže nevím co to mohlo mít za origo nebo ne tlumiče.Asi by to šlo někde dohledat na netu, co tam dávali za výbavy a co sisi na přání mohl volit.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Prostě-nemůžu si pomoct. Mě se ta prdel zvedlá prostě líbí. Je to tak akčně nahrbený,no a když jsou vzadu větší gumy(275) tak je to snad i nutnost. V tomhle "poklesu" co je teď-bych je tam asi ani nedostal-k tomu ta kola co chci mají určitě menší ET než ty originály takže jsou blíže venkovnímu lemu a hrozilo by škrtání. Ten černý předchůdce to tak měl,a dost se mi to líbilo. Vím,je to otázka vkusu. Pro mne je to tak prostě hezčí a basta! Ale taky vím,že nic se nemá přehánět. vše má svou mez. Prostě decentně-a stačí.
|
|
|
|
|
Je ještě jedna možnost. Já mám na předku 235 ale R14 takže ráfek 8J14 a vzadu 245 R15 a ráfek 10R15. Hezky je to nahrbený.
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Prostě-nemůžu si pomoct. Mě se ta prdel zvedlá prostě líbí. Je to tak akčně nahrbený,no a když jsou vzadu větší gumy(275) tak je to snad i nutnost. V tomhle "poklesu" co je teď-bych je tam asi ani nedostal-k tomu ta kola co chci mají určitě menší ET než ty originály takže jsou blíže venkovnímu lemu a hrozilo by škrtání. Ten černý předchůdce to tak měl,a dost se mi to líbilo. Vím,je to otázka vkusu. Pro mne je to tak prostě hezčí a basta! Ale taky vím,že nic se nemá přehánět. vše má svou mez. Prostě decentně-a stačí. Genau, žádná divočina
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
wolfow napsal:Prostě-nemůžu si pomoct. Mě se ta prdel zvedlá prostě líbí. Je to tak akčně nahrbený,no a když jsou vzadu větší gumy(275) tak je to snad i nutnost. V tomhle "poklesu" co je teď-bych je tam asi ani nedostal-k tomu ta kola co chci mají určitě menší ET než ty originály takže jsou blíže venkovnímu lemu a hrozilo by škrtání. Ten černý předchůdce to tak měl,a dost se mi to líbilo. Vím,je to otázka vkusu. Pro mne je to tak prostě hezčí a basta! Ale taky vím,že nic se nemá přehánět. vše má svou mez. Prostě decentně-a stačí. nenech si nic rozmlouvat a namlouvat! je to tvoje auto a musi se hlavne libit tobe!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
tafna napsal: nenech si nic rozmlouvat a namlouvat! je to tvoje auto a musi se hlavne libit tobe!!! A Wo tom to je!... Jen jestli mi to Johny objedná... Třeba se ustrne... V zimě to fakt udělám pořádně. Ale teď bych si rád o víkendu občas někam vyjel,a v týdnu-přijdu domů večer a jsem rád že jsem rád... A ještě sedět u compu a dopisovat si s týpkama z nějaký stejný "sekty" nebo co...
|
|
|
|
|
No jestli je to tvé 100% rozhodnutí, tak to zkusím vykoumat. As you wish... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:No jestli je to tvé 100% rozhodnutí, tak to zkusím vykoumat. As you wish... Tak to budeš hodný! A ty Cragary super spoke,asi taky! Vždyt vypadají dobře i na tom Tvém autě. Mě se tedy líbí. No co,originál kola mám-zatím si je nechám v záloze a kdybych někdy změnil názor-tak je tam vrátím. All Right? (dobrá američtina ne? na začátečníka... )
|
|
|
|
|
Tady máš hajdžekry... Co ty na to? Na RockAutu by vyšly tyhle na $60 + $62 pošta. Posílají to FedExem a bylo by to tu tak za 4-5 pracovních dní. Ty Cragar kola to není jen tak, poslat je rovnou přijde na těžký prache. Leda je k někomu hodit do kontejneru, nechceš koupit ty moje? :D Upraveno uživatelem čtvrtek 23. dubna 2009 18:05:44(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Tak to budeš hodný! A ty Cragary super spoke,asi taky! Vždyt vypadají dobře i na tom Tvém autě. Mě se tedy líbí. No co,originál kola mám-zatím si je nechám v záloze a kdybych někdy změnil názor-tak je tam vrátím. All Right? (dobrá američtina ne? na začátečníka... ) Tak co jak jezdí? Doufám, že vše OK, vypadal fakt dobře.
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
wolfow napsal:Tak to budeš hodný! A ty Cragary super spoke,asi taky! Vždyt vypadají dobře i na tom Tvém autě. Mě se tedy líbí. No co,originál kola mám-zatím si je nechám v záloze a kdybych někdy změnil názor-tak je tam vrátím. All Right? (dobrá američtina ne? na začátečníka... ) Jak to tedy máš s těma autama? Tos toho černýho vrátil a koupils toho zlatého?
|
|
|
|
|
Napsal: Jí
Jak to tedy máš s těma autama? Tos toho černýho vrátil a koupils toho zlatého?
Jsi tu dlouho nebyl co? :-))))))))))))
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Tady máš hajdžekry... Co ty na to? Na RockAutu by vyšly tyhle na $60 + $62 pošta. Posílají to FedExem a bylo by to tu tak za 4-5 pracovních dní. Ty Cragar kola to není jen tak, poslat je rovnou přijde na těžký prache. Leda je k někomu hodit do kontejneru, nechceš koupit ty moje? :D No super! To beru! Jestli to umíš objednat-beru! Pošli na mail co a jak s placením,pošlu Ti to. No a ta kola-jsou hodně orezlá? Raději bych nová,ale...je tu ten problém s dopravou,no.
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Tak co jak jezdí? Doufám, že vše OK, vypadal fakt dobře.
Jezdí dobře,i brzdí!!! Jen se zbláznila nějak elektrika. Nebliká to a když šlápneš na brzdu-rozsvítí se kontrolky blinkrů-obě!!! Asi někde špatná kostra,nebo zkontroluju pojistky.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Tento zlaty TransAm od Kuneteka poznam celkom dobre. Stal u znameho pri Nitre asi 2 roky. Robil na nom nejake dokoncovacie prace. Nasiel by som aj kontakt na cloveka co ho renovoval...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
hd1903 napsal: Jsi tu dlouho nebyl co? :-))))))))))))
Nebyl. Mám práce až nad hlavu. Občas sem mrknu ale celé to nepročítám.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK