Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 27.11.2009(UTC) Zpráv: 78 Bydliště: Plzeň
Blahořečil: 1-krát
|
Poslední dobou jsem začal pokukovat po Hot Rod cars. Zajímaly by mě vaše názory,skušenosti apod....
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
me se hotrody moc libi ale to si k tomu rovnou kup dvouosak a neco za cim to budes tahat na srazy :) pac s prihlasenim je to temer mrtve! :(
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Neni o cem bavit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HOT ROD je pre mna .............. Narodil som sa v 66-tom takze parada. A tym to konci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Narodil som sa v nahovno republike!!!!!!!!!!!! TAKZE NEMAM CO DODAT!!!!!!!!!!!!!!!!Nemam co dodat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEMAM CO DODAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
1 uživatel blahořečil Adam66 za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Já jsem hrdý na to, že jsem Čech, respektive Morávák pro ty, kdo si potrpí na dělení republiky. Škoda jen, že nás sežral bolševik a měli tady odlišná auta, ale i tak. Tatra nezná bratra! :-)
Jinak Hotrody jsou lahůdka o tom žádná, postavit se to dá, ale to bych raději bydlel v Californii a proháněl se tam s tím kolem pláží:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Zaujimava kombinacia dielov. Ale dobre. Fakt dobre.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
1 uživatel blahořečil xjohny za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 05.06.2009(UTC) Zpráv: 63
|
V Chomutově je asi 6 hot rodu. Tedkon je jeden na cestě z USA. Všechny maj veteránské spz. :)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Krásný fota mlask:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
xjohny napsal:To je spíše rat-rod nebo tak něco, čistý hot-rod by měl být pěkný a uhlazený, alespoň dle mého názoru.
Tyhle jsou slušné:
Neni hotrod jako hotrod, precti si o tom clanek v poslednim CHP kde je prave pravej nefalsovanej hotrod... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Musím přiznat, že o něčem takovém jako je Hot Rod jsem už také přemýšlel. Jen sehnat něco na přestavbu, aby to mělo ušlechtilý základ. Ten nápad jak popisuje Adam je ale také zajímavý.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
Cestovatel napsal:Musím přiznat, že o něčem takovém jako je Hot Rod jsem už také přemýšlel. Jen sehnat něco na přestavbu, aby to mělo ušlechtilý základ. Ten nápad jak popisuje Adam je ale také zajímavý. kdyz si tak vemes tak skodovka, tatrovka atd meli auta z kterejch jde postavit hotrod, staci mit fantazii a nemusi to bejt tuctovej predrazenej Ackovej Ford... |
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 05.06.2009(UTC) Zpráv: 63
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Metály: Registrován: 11.11.2010(UTC) Zpráv: 54 Bydliště: Most
|
toho znam,,když byl sraz na červenem hradku v Chomutově,,tak tam byl ještě jeden ,bylo to moc pěkny
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
|
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Maj to pěkně vosolený, hoši :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
|
varan76 napsal:toho znam,,když byl sraz na červenem hradku v Chomutově,,tak tam byl ještě jeden ,bylo to moc pěkny Tak taková krása se dá opravdu najít i v našich luzích a hájích? To teda zírám, když maj zrovna azyl v takovej banánovej republice. Ty bych chtěl vidět naživo. |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Musím přiznat, že o něčem takovém jako je Hot Rod jsem už také přemýšlel. Jen sehnat něco na přestavbu, aby to mělo ušlechtilý základ. Ten nápad jak popisuje Adam je ale také zajímavý. Hej, co udělat Hot Rod ze starý malý Aerovky? :d/ |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
xjohny napsal:Kdo ti brání? :) No asi nikdo :-D A dát tam motor třeba z tatrovky... hmm, myslim, že by to bylo hustý svezení, jenom je otázka, jestli se tam ten motor vejde. Ale co, když by tam nešel po dobrým, šel by tam po zlým - trošku by se těm vysokorychlostním saním upravila kastle :-D Na druhou stranu jsem vobjevil úžasný dvě auta podobný těm tudorům, co jsem dal před chvílí na fórum, jmenuje se to myslim Ford Prefect a jeden je za 3000,- !!! :-O |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
Bereš obě nebo ti stačí jenom jedno? Jestli jen jedno pošli mi odkaz.
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Bereš obě nebo ti stačí jenom jedno? Jestli jen jedno pošli mi odkaz. Odkaz bohužel neni, ale maximálně sem můžu dát tohle: http://media.ford.com/im...genhamproductionline.jpgTy káry prodávaj na Bohdalci za křižovatkou směrem k Edenu. Je tam takovej malej bazar a každej den vokolo toho jezdim, takže mam skvělej výhled :-D Maj tam docela dost těhdle aut, takže by sis určitě vybral. Škoda jenom, že tam neni žádnej tudor, ale jenom čtyřdvéře. Stejně jsou ale peckový. Já bych teda osobně bral dva, páč se to hodí jak na díly, tak i na různý úpravy, třeba na snížení střechy, ale vo tom by se dalo polemizovat, jestli je to vůbec potřebný. A samozřejmě, jsou všechny v takovým tom plesnivým nálezovým stavu, kromě jednoho fešáka, ale to bude asi jiná kára. |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK