Kategorie: Hledá svoje místo Metály: Registrován: 11.11.2010(UTC) Zpráv: 54 Bydliště: Most
|
wolfow napsal:Já bych to prostě zalepil tím nejlepším lepidlem na trhu,samozřejmě i s vrchní kovovou destičkou a jezdil bych do poslední chvíle-jako asi Johny plánuje. No,když by to nedej bože začalo někdy znovu téct(a dojet se s tím v klidu dá)-tak bych to řešil tím blokem za 1.500,- Ale opravdu tu kolem mne jezdí minimálně dva lepené motory,sice ne US provenience a funguje to zatím už dost dlouho a nic neteče. Takže bych tomu i klidně věřil. Žádný velký tlak tam zas není,takže namáhání onoho místa není zas tak extrémní. Jen je mi líto toho kamaráda,že mu to kazí prodej Camara-když jde celkem o pěkný a dobře udělaný kousek. Chce si koupit něco staršího a ne a ne prodat.... No snad i tenhle modrý sršeň najde svého kupce. Myslím,že to není špatná cena. když jsem dělal v čsad a někdy prasknul blok u autobusu,tak jsme ho většinou lepili,,tada nesměla to byt obr prasklina,,,muselo se to fakt dobře vybrousit a vylepit,,ale co si pamatuju,,tak to drželo fakt dobře,,,ja ted docela lepim,,je to lepidlo na kov od BERNERA,,,je to dvousložkove lepidlo a stoji okolo 400 kč,,neni to sračka jako maj v OBI a podobně,,lepi tady snim většina dilen
|