Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
|
|
|
|
|
Mimochodem-El Camino se pyšní také platformou Body by Fischer! Takže doufám,že kdybych ho někdy vzal s sebou na F-Body tak nebudu hnán svinským krokem!!![-o<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Krásnej povoz! I ten zvuk vypadá...mocně :) Ale to chce slyšet naživo. A pocyhbuju, že by tě někdo z f-body srazu hnal, spíš to budou všichni oblejzat jak prolejzačku:)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
wolfow napsal:Mimochodem-El Camino se pyšní také platformou Body by Fischer! Takže doufám,že kdybych ho někdy vzal s sebou na F-Body tak nebudu hnán svinským krokem!!![-o< Body by Fisher není platforma Fisher je karosářská firma a s f-body to nemá nic společného Každopádně na sraz může kdokoliv že ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Koukám,že jsem byl přesunut... Každopádně je to rok 79!!!! Nevím jak to opravit...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Opraveno, přesunul jsem tě kousek vedle, v podstatě mezi ostatní non-fbodies |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Allright!
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
wolfow napsal:Ahoj všichni! Dnes bylo fakt krásně-tak jsem vyjel něco nafotit a také vyhnat pavouky z potrubí! Byla to nádhera!!! Pocit nepopsatelný... Však to znáte... Přikládám něco k nakouknutí Tak to je krása, nevím kam dřív koukat, na tvou kamarádku :d/ nebo na tu káru
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
pekna prace ale myslim ze tak za 5 let ta rez pod kitem zas vyleze, ale jinak pekna prace je skoda ze se to stim ohnivakem tak podelalo, mam dokonce i fotky kdyz byl v inzerci od ivouce |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
|
marek parek napsal:pekna prace ale myslim ze tak za 5 let ta rez pod kitem zas vyleze, ale jinak pekna prace je skoda ze se to stim ohnivakem tak podelalo, mam dokonce i fotky kdyz byl v inzerci od ivouce Neboj-já to komplet vyvařil céočkem,takže díry už tam žádné nejsou-tak snad to vydrží déle! A ten Trans Am mě fakt štve. To je tak,když svěříš něco "kamarádovi"... Snad už se letos dočkám...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
To chce klid:-) kdo si počká ten se dočká |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
wolfow napsal:Neboj-já to komplet vyvařil céočkem,takže díry už tam žádné nejsou-tak snad to vydrží déle! A ten Trans Am mě fakt štve. To je tak,když svěříš něco "kamarádovi"... Snad už se letos dočkám... Kuwa tu kost jsi vyhrabal na hřbitově? [-o< Jinak máš dobrou reklamu na tvou firmu vedle auta
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Kuwa tu kost jsi vyhrabal na hřbitově? [-o< Jinak máš dobrou reklamu na tvou firmu vedle auta Kost jsem objednal repliku z plastu-asi by to smrdělo v autě originál!!! :-)Krásně padne do ruky... Jo-reklama sundaná na podzim z lešení... Na jaře zase jde ven!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Ješte kli dopředu, kovbojskej klobouk a si Džejár :) jinak ta korba pěkný :d/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wolfow napsal:takže akce "korba" skoro za mnou... Teď je na řadě zadní náprava + výfuk...
No totok i kobereček na píchání
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:No totok i kobereček na píchání No jasně!!! A to není všechno!!! Ještě bude překvapeníííííí!!!
|
|
|
|
|
wolfow napsal:No jasně!!! A to není všechno!!! Ještě bude překvapeníííííí!!! Nafukovací pana a já se poseru
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Nafukovací pana a já se poseru Těsně vedle panáčku!!! Budeš mrkat!!!
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Těsně vedle panáčku!!! Budeš mrkat!!! No pak už jen zbejvá kupa sena a zapíchlé vidle :d/ :d/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Tak jednou by si to musel udělat :) je to jenom povrchový nebo někde i skrz? nevidim jestli ty černýtečky jsou asfalt nebo dirka :)
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK