chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
(16.4.2011) Sraz Amerik v Jizbicích
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 11.02.2010(UTC) Zpráv: 195 Bydliště: 4km od xjohnyho
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Já určitě, tou dobou už bych měl mít auto na českejch značkách :D |
F-150 XL 4x4
Ex: '94 Z28, '98 Z28, '99 Z28 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Jeste nevim, planuju ze sundam blatniky , ale moc se mi nechce
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Doufám, že se ukážu, ale to budu řešit až operativně.
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.03.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha 9
|
Budu se snazit, si na ten vikend udelat kazdopadne volno.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Kdyby čert na koze jel!!! Tedy aspoň doufám!!!!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
A plánujete tam někdo nocleh - třeba pátek-sobota? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Do Jizbic bych se taky rád podíval, ale nevím jestli budu mít dostrojenýho birda.
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 18.06.2010(UTC) Zpráv: 78
Blahořečil: 3-krát
|
já zatím nevím - zdá se že se mi to kryje. U mě to spíš vypadá na další akce - Třebíč, Konopáč... |
Tom |
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
Registrován: 21.09.2010(UTC) Zpráv: 10 Bydliště: Horní Pečernice - Praha
|
Já tak na 90 procent jedu, jeto v plánu.
|
|
|
|
|
Jedete někdo v sobotu? Mohli bychom udělat loveckou kolonu... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Jedu v pátek tam a v sobotu asi zrovna z vyjížďky pryč. Přijeď taky už v pátek na pokec ;) |
|
|
|
|
|
já jsem slyšel že už tam není na hotelu místo, nebo je? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Vezmu Tě do korby Camina kdyžtak! No-jo-zásadní problém!!! Co chatky? Nerezervujem jednu???? Není už pozdě bycha honit??? Sakra-to mi nedošlo!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
Hotel už asi oficiálně není... Neoficiálně bych tipnul, že nakonec stejně nějaký místo nakonec bude. Chatky jsou volný určitě a má bejt snad 20 stupňů, to by šlo i ve stanu.... |
|
|
|
|
|
Dostal jsem SMS od majitele, že "vše je plné". Ale že by tím myslel i chatky? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Nejede někdo ze západu?? Vary, Plzeň ... atd.? Rád bych už v pátek, ale nevim jak s prací ... spíše dorazím v sobotu odpoledne a v neděli dom. Co se týče spaní tak má být hezky takže spacák vedle auta bude akorát :) |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Dostal jsem SMS od majitele, že "vše je plné". Ale že by tím myslel i chatky? chatky budou volný, jen je už nenabízí nikomu, kromě nenáročných opilých motorkářů (řikal to už loni) :) Anty: v sobotu odpoledne bude vyjížďka a z tej už dost aut jede přímo domů, moje možná taky. Asi tam pár lidí do neděle bude, ale moc ne... |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Hm, tak já pojedu leda do pr.... jelikož se mi 16. žení kamarád, který mi to před pár minutama připomněl! Snažil jsem se ho přemluvit ať termín posune, ale říkal, že 85 lidí z rodiny a další desítky pozvaných známých byli proti ................. nechápu proč, asi nechápou nadšení pro americký auta! Sice jsem oddálil prodření mých nových, až příliš velých gum o nadkolí při delší cestě, ale stejně mě to mrzí ... :( Takže koukejte hodně fotit a nabrat hafo nových členů s F-body ať na ten náš letošní sraz vzpomínaj ještě za pár let :o) |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
Tak budeme řešit operativně-na místě... Na tom,že v sobotu pojede spousta lidí domů něco bude. Tak uvidíme-když budeme chtít zůstat do neděle-budto už volný pokoj,nebo chatka,nebo na korbě... Nějak to dopadne.... Hlavně se sejít a vidět zas!!! Těším se!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
|
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.03.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha 9
|
Ja bych uz jel klidne v patek, takze klidne s nekym bych se sklouznul. navrhoval bych i cestu mimo dalnici kdyz tak:)
|
|
|
|
|
Já na 80% pojedu až v chobotu ráno. Vizitky ještě nemám, snad nějaké stihnu vyrobit. Upraveno uživatelem úterý 5. dubna 2011 19:50:11(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Johny-nahod čas v kolik v Praze na pumpě! Aspon cca... A kdo by jel od LBC,Turnova,Boleslavi a pod. at se vyjádří-dali bychom to dohromady do kola kol!!! [-o<
|
|
|
|
|
Já bych byl rád na místě tak v 10h. To znamená zhruba v 9h na benzínce? Problém tý benzínky ale je, že je tam málo parkovacích míst |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
(16.4.2011) Sraz Amerik v Jizbicích
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK