Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Nieje to sice moje Camaro ale tu je mala ukazka projektu na ktorom teraz pracujem:
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Tak to vypada velice dobre. Co to tam mas za motorcek?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
|
Adam66 napsal:Tak to vypada velice dobre. Co to tam mas za motorcek?
Diky, snazim sa... Je to motor Boss 429 HEMI. Je urobeny ako stroker 521 CID. Ma 650 HP, 960 Nm. Aj cely podvzok je moderny od firmy TCI.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Koukam ze sousedi u vas maji o zabavu postaran Takovej moturek by se mi do myho kone taky libil..
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Asi dostanu kamenem tady :D ale taky mám rád mustangy :) původně jsem ho chtěl u kompu mám na plakátu Eleanor :)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Sentinel napsal:Asi dostanu kamenem tady :D ale taky mám rád mustangy :) původně jsem ho chtěl u kompu mám na plakátu Eleanor :) Jo ja jsem taky na mustangy.. Ale ta nova Eleanor neze by nebyla povedena, ale je to takovej laminatovej klon filmovy predlohy ve ktery se kazdy zhlidnul diky tomu komercnimu trhaku. Pritom tim vlastne degradujou puvodni verzi fastabacku. Ja tuhle verzi moc nemusim. Zapomina se ze uplne prvni Eleanor je Mustang rocnik 71-72 a ro byl i jeden z duvodu proc jsem se rozhodl poridit prave tohle auto Ale to uz je to offtopic a omlouvam se ze timto zasirame Tomcatovu rubriku...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
Já nemyslel tu novou :) samozřejmě že tu originální prostě se mi líběj první mustangy ty nový ročniky ani nějak ne to se mi ase víc líbí nový camaro... tomcat1: je to moc pěkný :) jen lituju že jsem se do amerik nězačal rejpat dřív :) dokázal bych ted daleko víc než e jenom vyptávat :(
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
tomcat1 napsal:Diky, snazim sa... Je to motor Boss 429 HEMI. Je urobeny ako stroker 521 CID. Ma 650 HP, 960 Nm. Aj cely podvzok je moderny od firmy TCI. tak tomu rikam kopat 1 ligu finalni barva bude bila ?? cerna kapota ? trocha historie
|
|
|
|
|
Bude to cele biele- wimbledon white. Zvonku to ma byt na nerozoznanie od originalu a interier takisto. Este aj pneumatiky som musel objednat take ako davali v 69-tom, su rucne robene v GoodYear-y Tu je nieco viac o tom modeli: http://en.wikipedia.org/wiki/Boss_429Origimal Boss-y sa predavaju do 350 000 USD, ale tento klon nebude cenovo az tak daleko od toho...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Co k tomu dodat. Klobuk dole.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
tomcat1 napsal:Bude to cele biele- wimbledon white. Zvonku to ma byt na nerozoznanie od originalu a interier takisto. Este aj pneumatiky som musel objednat take ako davali v 69-tom, su rucne robene v GoodYear-y Tu je nieco viac o tom modeli: http://en.wikipedia.org/wiki/Boss_429Origimal Boss-y sa predavaju do 350 000 USD, ale tento klon nebude cenovo az tak daleko od toho... ta mate na slovaci takove bohate lidi ? kteri daji do auta 300tis dolcu
|
|
|
|
|
No a co je u tebe novýho :) ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak to je pekna pracicka kolik to vse stalo ???
|
|
|
|
|
moooc pěknů :) taky sem toužil po mustangu :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Dobrá profesůra!!!!
|
|
|
|
|
fik napsal:Tak to je pekna pracicka kolik to vse stalo ??? Dakujem. Viac ako 100 000. Eur.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Výborná práce Ale líbil se mi více červenej :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
COŽE????? 100.000eur??? 2,5 milionu???? Tak to je hodně dobře naceněný!!!! Tak ted si aspoň připadám při svých investicích v řádu desetitisíců jako úplný žabař.... Holt,když je kde brát-jdou věci mnohem snadněji.... Wo tom žádná!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Ty se těmi "renovacemi" zaobíráš profesionálně nebo jako melouch? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Ty se těmi "renovacemi" zaobíráš profesionálně nebo jako melouch? Co je melouch neviem, ale dufam ze to robim profesionalne... :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melouch je řekněme práce "na volné noze", aniž by si toho byl nějaký úřad vědom :-) Profi jsem myslel tím, že na to máš papír/firmu a normálně to dáváš do daňového přiznání atp... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
1 uživatel blahořečil tomcat1 za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK