Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
tafna napsal:tohle bude asi nejlepsi reseni!! nebude hrozit jak pise jira nechteneho zablokovani prednich brzd pri poruse toho ventilu a zaroven muzes popojizdet pri tom burnautu!! :)) Jo,já to tak zprvu zamýšlel taky-a to jsem ani nevěděl o tom kitu... Vždyt přeci ale jde od hlavního brzdového válce ke každému přednímu kolu solo trubka ne? Takže bys měl mít dva ty ventily! Ne? Právě dozadu jde jedna a ta se pak rozdvojuje.Takže ideální umístění. A je fakt,že si s tou brzdou můžeš různorodě pohrávat. Jsem taky zastáncem vsadit do do zadní větve. Dáme hlasovat ne? Se to celkem chytlo tady!!!!
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
wolfow napsal:Jo,já to tak zprvu zamýšlel taky-a to jsem ani nevěděl o tom kitu... Vždyt přeci ale jde od hlavního brzdového válce ke každému přednímu kolu solo trubka ne? Takže bys měl mít dva ty ventily! Ne? Právě dozadu jde jedna a ta se pak rozdvojuje.Takže ideální umístění. A je fakt,že si s tou brzdou můžeš různorodě pohrávat. Jsem taky zastáncem vsadit do do zadní větve. Dáme hlasovat ne? Se to celkem chytlo tady!!!! Nechci vám brát vaše hračky ,ale nenapadlo vás že to má nějakej důvod proč to ty blbí amíci dělají právě takhle Edit: kdybych ho znal tak to napíšu,ale myslím že to na ten zadek nefunguje. |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Baronet74 napsal:Nechci vám brát vaše hračky ,ale nenapadlo vás že to má nějakej důvod proč to ty blbí amíci dělají právě takhle Edit: kdybych ho znal tak to napíšu,ale myslím že to na ten zadek nefunguje. Teoreticky by mělo... No nevím,je to jen o uzavření trubky....
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Baronet74 napsal:Nechci vám brát vaše hračky ,ale nenapadlo vás že to má nějakej důvod proč to ty blbí amíci dělají právě takhle Edit: kdybych ho znal tak to napíšu,ale myslím že to na ten zadek nefunguje. Ale ked sa zamyslis tak pri akejkolvek poruche ventila, ci skrat , alebo sam omylom zapnes tlacitko nic sa nestane. Zacnes brzdit a brzdi ti predna naprava a zadna pre nejaku poruchu nie. Ale opacne pri namontovani na predok, porucha- nebrzdi predok. Co je teda lepsie? Len tak medzi nami ja to tam davat nebudem. Uz pri kupe mojich gum som to zavrhol. Za jednu moju si kupite 2 a este aj na pockanie.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Baronet74 napsal:Nechci vám brát vaše hračky ,ale nenapadlo vás že to má nějakej důvod proč to ty blbí amíci dělají právě takhle Edit: kdybych ho znal tak to napíšu,ale myslím že to na ten zadek nefunguje. ja nevidim duvod proc by to nemelo fungovat!! vzdyt je to jako zatezovej regulator u dodavky! wolfow: z hlavniho brzd. valce jdou jen dve trubky az pak v te kostce se to rozdeluje.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Ale ked sa zamyslis tak pri akejkolvek poruche ventila, ci skrat , alebo sam omylom zapnes tlacitko nic sa nestane. Zacnes brzdit a brzdi ti predna naprava a zadna pre nejaku poruchu nie. Ale opacne pri namontovani na predok, porucha- nebrzdi predok. Co je teda lepsie? Len tak medzi nami ja to tam davat nebudem. Uz pri kupe mojich gum som to zavrhol. Za jednu moju si kupite 2 a este aj na pockanie. Na gumování jedině Kumho!!!!
|
|
|
|
|
tafna napsal:ja nevidim duvod proc by to nemelo fungovat!! vzdyt je to jako zatezovej regulator u dodavky! wolfow: z hlavniho brzd. valce jdou jen dve trubky az pak v te kostce se to rozdeluje. Máš recht... Vlastně jo...
|
|
|
|
|
tafna napsal:ja nevidim duvod proc by to nemelo fungovat!! vzdyt je to jako zatezovej regulator u dodavky! wolfow: z hlavniho brzd. valce jdou jen dve trubky az pak v te kostce se to rozdeluje. Myslím si že to nebude otázka vlastní funkce ale spíš to bude souviset s ovladatelností vozidla.Nevím skuste a dejte vědět. Pravá noha plyn ,levá brzda no třeba to nebude problém.stát na brzdě tak aby autí stálo na místě a zároveň si hrát s plynem a třetí nohou se zapřu o sedačku :d/ |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Baronet74 napsal:Myslím si že to nebude otázka vlastní funkce ale spíš to bude souviset s ovladatelností vozidla.Nevím skuste a dejte vědět. asi ti nerozumim. tak jako tak ty predni kola budou stat a zadni budou volne.
|
|
|
|
|
Každý kdo trochu někdy závodil,byt i amatérsky, ví že se jezdí normálně s pravačkou na plynu a s levou na brzdě-někdy je to dokonce nezbytné! Jen otázka cviku. Párkrát čelo o sklo-pak už to jde...
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Každý kdo trochu někdy závodil,byt i amatérsky, ví že se jezdí normálně s pravačkou na plynu a s levou na brzdě-někdy je to dokonce nezbytné! Jen otázka cviku. Párkrát čelo o sklo-pak už to jde... Jezdí to jo já tak taky jezdím ,ale tady budeš nucenej udržet auto tak aby stálo(výkonný auto),ale nic mě si nevšímejte,jako bych tu nebyl |
|
|
|
|
Baronet74 napsal:Jezdí to jo já tak taky jezdím ,ale tady budeš nucenej udržet auto tak aby stálo(výkonný auto),ale nic mě si nevšímejte,jako bych tu nebyl Vyzkůšáme,uvidíme... Je to jen o tom aby s tím někdo začal-a pak budem hned vědět!!! Takže do toho hoši-do toho!!!!:d/
|
|
|
|
|
Tak jsem si nechal přeložit z angličtiny návod na montáž Line Lock sady od renomovaného překladatele ovládajícího tech.angličtinu. Kdyby někdo zamýšlel montáž,zašlu kopii,nebo zde v případě zájmu zveřejním. PS: Ale i tak to prý byl oříšek. Tenhle pán překládá články o lodích a letadlech,jejich motorizacích atd... Zkoušel jsem to na pár místech-a všude se od toho odvrátili,že prý se jedná o zásah do brzd-a tudíž nebudou riskovat můj život atd.... Prostě neřekli,že si netroufají...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Jazykově to nebudu komentovat, protože záleží na úrovni znalostí jazyka. Co se týká funkce, tak se toho nebojím. Mám to namontované zatím, ale nevyzkoušené. Je to jen trochu delší brzdové potrubí s el. magnetickým ventilem který je otevřen a jen při aktivaci se zavírá.
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Jazykově to nebudu komentovat, protože záleží na úrovni znalostí jazyka. Co se týká funkce, tak se toho nebojím. Mám to namontované zatím, ale nevyzkoušené. Je to jen trochu delší brzdové potrubí s el. magnetickým ventilem který je otevřen a jen při aktivaci se zavírá. Jasný.... Taky se do toho chci pustit,až se mi vrátí TA do garáže. Kupoval jsi k tomu ještě ten set?(přídavné trubky+ šroubení...),nebo jsi si poradil jinak? Apropo-dají se sehnat někde trubky s americkým závitem normálně u nás,v nějaké prodejně -třeba Jeep,nebo Ford....????
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
A kdy ho očekáváš zpátky v garáži? Ten lak co ti tam už rok dělají musí teda stát za to! :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Měl jsem ho mít doma do konce února-což je DNES. Ale opět se vyskytly komplikace-takže počítám s tím jejich přístupem že tak minimálně ještě 14 dní až měsíc... Asi budu muset absolvovat Jizbice Caminem. Tam zase čekám na novou palubku a čalouník maká na sedačce,stropu,tapecírunku atd... Tak doufám,že aspoň tohle se zdaří!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Set trubek jsem dodatečně koupil, protože je problém u nás šroubení sehnat.
|
|
|
|
|
Jasný-taky to asi tak udělám....
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK