Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
to je super, ale znamena to uplne prestavet podvozek a docela zasah do kastle a hlavne ta cena je monstrozni ale mit 100tis euro na prestavbu jako na slovensku tak bych se dotoho pustil Upraveno uživatelem úterý 1. března 2011 11:28:10(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Já tam nic nevidim, nebylo by to ve většim? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
xjohny : :D :D já to nechtěl napsat první :) tak teda druhej. Taky nevim co tam mám hledat :) Fik: Myslíš tu tyč od předního uložení až do středu listovky? Ještě bych se zeptal jestli by mi někdo vysvětlil proč je zadní tlumič každej jinak uloženej resp. proč je jeden před a druhej za nápravou? Vadí hodně pokud se oba daj před nebo za nápravu? Upraveno uživatelem pondělí 1. srpna 2011 21:09:12(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:xjohny : :D :D já to nechtěl napsat první :) tak teda druhej. Taky nevim co tam mám hledat :)
Fik: Myslíš tu tyč od předního uložení až do středu listovky?
Ještě bych se zeptal jestli by mi někdo vysvětlil proč je zadní tlumič každej jinak uloženej resp. proč je jeden před a druhej za nápravou? Vadí hodně pokud se oba daj před nebo za nápravu? jo myslim tu tyč http://www.popularhotrod...camaro_z28/photo_06.htmlumisteni tlumice je asi jedno , ale dej oba stejne
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Chevy to tak umisťuje prý od roku 1968-69, říká se tomu staggered-shocks. Podle níže uvedeného by to mělo eliminovat odskakování kola. http://www.nastyz28.com/.../showthread.php?t=201011'67 Camara to mají v řadě a rozdíl je prý docela znát. Takže pokud zvažuješ víc výkonu, určitě to nech jak to je ;-) Upraveno uživatelem úterý 2. srpna 2011 10:41:17(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
na tos prisel kde? Tohle jsou vetsinou traction bars, zajistuje ti lepsi trakci a nenici ti to listovky... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK