Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
wolfow napsal:Dělám si všechno sám hochu... A je to nejrychlejší-jak jsem zjistil. Sentinel napsal:...jenom dobře že si to děláš sám :) aspon víš s kym si to pak vyřídit :) Hoši, hoši, tohle je fórum o autech. Vaše diskuze patří spíš někam na bravíčko |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Já čekal až na to někdo narazí :DDD
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
No jo no!!!! Já to taky tušil! Onehdá tady "někdo"(že HD!?) řádil s modrou ústřicí-a ted zas tohle!!! Ajajaj... Musíme si dávat větší pozor při volbě slov!!! Pochválen buď!!!![-o< PS: A stejně si to zase zítra jdu dělat sám!!!! Héč!!!
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
wolfow napsal:No jo no!!!! Já to taky tušil! Onehdá tady "někdo"(že HD!?) řádil s modrou ústřicí-a ted zas tohle!!! Ajajaj... Musíme si dávat větší pozor při volbě slov!!! Pochválen buď!!!![-o< PS: A stejně si to zase zítra jdu dělat sám!!!! Héč!!! Jaká ústřice:-) samá bukvice, no fuj [-o< [-o< Jak je chlape? Co vůbec firebird, máš ho ještě vůbec?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
Když chceš aby to bylo pořádně musíš si to udělat sám :) to je fakt co bird?já tu mám akorát tvoje fotky nápravy jak to tam máš pěkně rozložený a pak složený.... tak právě jestli dělám všechno dobře :D
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Jo-díky za optání! Dnes jsem se dozvěděl-že už je z 90ti% složený! Tak snad co nejdřív už ho vysvobodím ze spárů věznitelů "lakýrníků" Chipa Foose na ně!!!! Hned jak bude k předání-jedu a nafrkám co nejvíc fotek a dám to sem. Bohužel mi sdělili,že to nedokážou zprovoznit... No nedivím se. Něco rozmr..t před rokem a po roce to skládat zpět-to chce dobrou paměť... Takže nebudu riskovat další rok Alcatrazu pro Trans Ama a přeberu ho nepojízného-a zprovozním s odborníkem jinde. Tak jsem dopadl!!! Všem radím: DŮVĚŘUJ-ALE PROVĚŘUJ!!!! než to někam dáte! Kamarádšofty stranou!!!
|
|
|
|
|
no dneska je to hrozný...řek by si že je lepší dát auto autorizovanýmu servisu a taky to nedopadne dobře i když se věnujou jen svym vozum
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Informace z FB El-Camino na prodej cena 230tis |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
|
JJ, Michal toho rozprodává spoustu teď |
Camaro se rozskočilo...
|
1 uživatel blahořečil xjohny za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK