Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Napsal: Cá To já sem si zase nikdy nevystřelil z airsoftky neb paintballky...prostě kdyby se hrálo s ostrejma, tak bych to i zkusil:-) Jo... a krejt se budem za tvojim fordem B-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
''Víte, jaký je rozdíl mezi beďarem a farářem? Beďar se vám na obličeji udělá až v patnácti'' : )
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Napsal: Cá Jojo Eagle dělá divy:-) je to ostrá zbraň izraelcům se povedla, ale ještě by mohla být méně poruchová. A střelivo taky není jedno z nejlevnějších. Jestli máte někdo rád zbraně, tak mrkněte na tento odkaz: Tenhle chlapík má na jůtubu soustu videí a zajímavých. A colt 1911 je dosud nepřekonaná bouchačka! I love it:-) desert eagle byl vzdycky muj sen! jenze jak pises to strelivo je strasne drahy a ten nejvetsi kalibr je tady na vyjimku :( jo a je to americko izraelska zbran :))
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
tafna napsal:desert eagle byl vzdycky muj sen! jenze jak pises to strelivo je strasne drahy a ten nejvetsi kalibr je tady na vyjimku :( jo a je to americko izraelska zbran :)) Na to by Drsný Harry řekl jedno |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Napsal: Cá Jojo Eagle dělá divy:-) je to ostrá zbraň izraelcům se povedla, ale ještě by mohla být méně poruchová. A střelivo taky není jedno z nejlevnějších. Jestli máte někdo rád zbraně, tak mrkněte na tento odkaz: Tenhle chlapík má na jůtubu soustu videí a zajímavých. A colt 1911 je dosud nepřekonaná bouchačka! I love it:-) Mam rad zbrane .Asi 6 rokov som ich opravoval a upravoval. 911 je super este som ju v rukach nikdy nemal. Ale paci sa mi rychlo strelba napr. Bob Munden, alebo tento chlapik
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
|
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
tafna napsal:desert eagle byl vzdycky muj sen! jenze jak pises to strelivo je strasne drahy a ten nejvetsi kalibr je tady na vyjimku :( jo a je to americko izraelska zbran :)) Kamoš právě má v kalibru .50 Action Express, nechutná zbraň co se týče kopání, jinak pěkná... Deserta myslím v americe navrhli a v Izraeli vyrobili že? |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
Adam66 napsal:Mam rad zbrane .Asi 6 rokov som ich opravoval a upravoval. 911 je super este som ju v rukach nikdy nemal. Ale paci sa mi rychlo strelba napr. Bob Munden, alebo tento chlapik WOW, tak toho borca neznám, ale je vidět, že i střílení od pasu má cosi do sebe:-D No 1911 je kultovní zbraň, vyrábí ji desítky výrobců, od těch nejlepších až po ty čínské:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Nebo toto trochu to kope ale zase to ma docela velký kalibr :) |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
|
Zedus napsal:Nebo toto trochu to kope ale zase to ma docela velký kalibr :)
No jo ale letí to krutý obloukem:-) kanca na 5O metrů by jsi tím netrefil:-D |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Adam66 napsal:Mam rad zbrane .Asi 6 rokov som ich opravoval a upravoval. 911 je super este som ju v rukach nikdy nemal. Ale paci sa mi rychlo strelba napr. Bob Munden, alebo tento chlapik Tak to je dobre,, to bys umel upravit maji flobertku aby nestracela tlak bokem ????
|
|
|
|
|
:-D to máš ale revolver ne?:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
fik napsal:Tak to je dobre,, to bys umel upravit maji flobertku aby nestracela tlak bokem ????
A co je tam zle velka vola ? Ak ano to by nebol problem len by sa spravila nova vlozka. Je to jednoranova zo spodnym vytahovakom, taky suplik? Alebo to ma bocne vytahovaky?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Dneska jsem slyšel jeden dobrej co sem už dlouho neslyšel :)
Jede takhle chlápek v lamborghini a vidí na kraji odstavený ferrari tak zastaví a ptá se: co je? Ále nevim nechce ject.... A nechceš vzít na lano a odtáhnout? Výkonu mám dost...Tak jo proč ne....tak takhle táhne to ferrari a vidí u kraje trabanta tak zase zastaví a ptá se: co je? Ále trabant no nechce ject...a chceš odtáhnout na laně? Výkonu mám dost...Jo proč ne....Ještě jim řekne: kluci když vás takhle táhnu oba kdybych jel moc rychle začněte třeba blikat doleva a já zpomalim.Ok a vyrážej....jedou 100....150....200...250 i přez jednu vesnici a tam jde jeden usedlik do hospody přejde silnici a kolem něj všichni projedou těch 250...on vejde do hospody a řiká: Chlapy kam to spěje přecházim silnici a projede tam lambo 250 za nim hned ferrari taky 250 a hned za nima trabant a bliká že je bude předjíždět :d/
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Tyjo, to jsme si snad vyprávěli ještě na základce :))) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
Ach jo :( já ho slyšel až dneska :D
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Tyjo, to jsme si snad vyprávěli ještě na základce :))) Jj tak nějak, ale znal jsem to po dálnici [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Plavou si takle tři žraloci a potkaj se. Povídaj si, kdo co zajímavýho v poslední době sežral. Tak ten první povídá: "No, nedávno jsem sežral nějakýho Američana a ten byl tak přežranej, že mi bylo tejden na blití." Ten druhej říká: "Tak to já sežral nějakýho Rusa a ten byl tak vožralej, že jsem nemoh tejden plavat rovně." A ten třetí na to: "Hej, hoši, to nic neni, to já nedávno sežral nějakýho českýho fízla a ten byl tak dutej, že jsem se tejden nemoh potopit!" |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Koukněte jak u Štěpánek auto rozdělujou vyhledávání pro nás pány (vpravo žlutě)a pro dámy (vedle hlídacího psa) :)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Citace:Na prodej Camaro z roku 1978. auto je plně po rekonstrukci, kompletně repasovaný performance 350 motor s repasovaným turbem a automatickou převodovkou B&M floor shifter. Auto je kompletní a plně funkční. Nové custom Z28 kola novými písmenovými pneumatikami. MSD 6A zapalování, MSD svíčky, svody, H-PIPE, dvojítý FLOWMASTER výfuk a mnoho dalšího. Vůz se nyní nachází v Californii a je připraven k dovozu do ČR. Cena vozu včetně dopravy do ČR je 190.000 Kč
http://www.metalforce.cz/products/a1978-chevrolet-camaro/
Panejo, repasovaný turbo! Ať koukám, jak koukám, tak ten motor vypadá pěkně nedotčenej a žádný turbíčko tam teda nevidim. Upraveno uživatelem úterý 17. ledna 2012 13:11:39(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Akorát sem na to koukal :) a chybí mu čumák :) a motor taky nevypadá že by na něj někdo posledních 10 let šahal :) pokud to neni twin turbo nekupuju :D
|
|
|
|
|
Ajo, to jsem si v tom stínu nevšimnul, takže ještě tuning ála Lancer Evo :-) Asi tam je příprava na intercooler. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK