Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Jak již jsem se zmínil objednal jsem samosvorný diferencial. V následujících řádcích popíšu anabázi s jeho dodáním. Objednávka u Summitu byla vyřízena obratem a zboží přišlo do ČR 3.dubna. Týden trvalo než mi pošta vyrozuměla o jejím uložení na poště v Praze a požádala, abych ji zmocnil k jednání s celnicí. Papír jsem podepsal a odeslal s podrobným popisem zboží, aby neměli problén se zařazením pro JCD. Obratem se mi pošta ozvala, že by bylo lepší kdybych si to s celnicí vyřídil sám, protože jim by to trvalo měsíc. Požádal jsem moji současnou manželku, aby zařídila JCD a proclila zboží. Protože balík váží přes dvacet kilo a u pošty se nedá zaparkovat, požádala poštu, aby ho doručila na naši adresu. Stále na něj čekám. Doufám, že už nebudu moc dílů potřebovat. A vás ostatní lituju. Ten nový zákon nám byl čert dlužen.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován od:: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Jo taky sem se ted zhrouzil
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No, pošta je teď bohužel zavalená strašnou spoustou balíčků, protože lidi hromadně objednávali aby se stihli vyhnout DPH (clo zůstává na stejný hladině).
To proclívání skrze poštu je trošku anabáze no.
Na druhou stranu, Sentinel by mohl vyprávět co nechal za balík (peněz) u FedExu... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován od:: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
NO ani o tom nemluv do ted mi je zle.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Hele, jestli máš čas, tak nám to nafoť/naskenuj, rád bych ty papíry viděl. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
No já to naskenovaný mám protože sem jim to posílal....mám to hodit přímo sem?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
sem to nehazej, mas tam snad duverne info jinak to hod xJohnymu ten uz s tim ma zkusenosti |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
Ok ale tak samozřejmě bych začmáral rod.číslo a kody na poštu :)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Cestovatel napsal:Jak již jsem se zmínil objednal jsem samosvorný diferencial. V následujících řádcích popíšu anabázi s jeho dodáním. Objednávka u Summitu byla vyřízena obratem a zboží přišlo do ČR 3.dubna. Týden trvalo než mi pošta vyrozuměla o jejím uložení na poště v Praze a požádala, abych ji zmocnil k jednání s celnicí. Papír jsem podepsal a odeslal s podrobným popisem zboží, aby neměli problén se zařazením pro JCD. Obratem se mi pošta ozvala, že by bylo lepší kdybych si to s celnicí vyřídil sám, protože jim by to trvalo měsíc. Požádal jsem moji současnou manželku, aby zařídila JCD a proclila zboží. Protože balík váží přes dvacet kilo a u pošty se nedá zaparkovat, požádala poštu, aby ho doručila na naši adresu. Stále na něj čekám. Doufám, že už nebudu moc dílů potřebovat. A vás ostatní lituju. Ten nový zákon nám byl čert dlužen. Mě postihlo něco podobného, balík z USA jsem měl v Praze za 3 dny, 10 dní trvalo poště než mě vyrozuměla a podepsal jsem jí plnou moc, další týden v hajzlu a balík stále nemám, Už jsem si byl stěžovat tu na poště, kurvy tam v te zasrané Praze ani neberou telefonby, schválně to mají vyvěšené. každopádně mají měsíc na vyřízení těchto záležitostí, kuwa to je paráda. V dalších volbách volím komunisty Jo a to ještě budu platiti nějaké posrané skladné, za to že na to tak serou, hajzli, tak
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Hlavně se nerozčiluj, víš že máš srdce v prdeli:-) aneb scénka z Slunce,seno a jahody...
|
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Cá Hlavně se nerozčiluj, víš že máš srdce v prdeli:-) aneb scénka z Slunce,seno a jahody...
No právě, mě z nich jebne, pražci, šmejdi [-o< A co ty a HD už jezdíš? Já mám už 1500 jarních km:-)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
srát na ně!
Ještě čekám na brzd. desky, zadní sou totálně v prčicách! :-/ |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá srát na ně!
Ještě čekám na brzd. desky, zadní sou totálně v prčicách! :-/ Aha, nějak složitě ne? Dnes objednám zítra mám:-) Běžnej sortiment..
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Metály: Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha
|
hd1903 napsal:Mě postihlo něco podobného, balík z USA jsem měl v Praze za 3 dny, 10 dní trvalo poště než mě vyrozuměla a podepsal jsem jí plnou moc, další týden v hajzlu a balík stále nemám, Už jsem si byl stěžovat tu na poště, kurvy tam v te zasrané Praze ani neberou telefonby, schválně to mají vyvěšené. každopádně mají měsíc na vyřízení těchto záležitostí, kuwa to je paráda. V dalších volbách volím komunisty Jo a to ještě budu platiti nějaké posrané skladné, za to že na to tak serou, hajzli, tak Aby te netrefilo ...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Napsal: Cá srát na ně!
Ještě čekám na brzd. desky, zadní sou totálně v prčicách! :-/ Kdyby jsi četl nabídku ND tak by jsi věděl že mám na prodej zadní skoro nové včetně bubnů (vše 95%).
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Kdyby jsi četl nabídku ND tak by jsi věděl že mám na prodej zadní skoro nové včetně bubnů (vše 95%). No:-) aby nedošlo k nedorozumění....myslel jsem zadní desky na Haryka:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
hd1903 napsal:Aha, nějak složitě ne? Dnes objednám zítra mám:-) Běžnej sortiment..
tak asi nevím v jakým kšeftě...teď je to už fuk:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá tak asi nevím v jakým kšeftě...teď je to už fuk:-) všude:-) si to zadej na zboží na seznamu...
|
|
|
|
|
Maggisound napsal:Aby te netrefilo ... Hoj:-) už mě vezou [-o< už to tam mám od 3.4. asi to tam už někdo ukradl, ani bych se nedivil. A co ty jak se vede co camárko nějaké změny po zimě?
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.03.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha 9
|
http://ekonomika.idnes.cz/video...0422_133532_ekoakcie_jvoTak podle tohoto clanku to bude ted horror, par tydnu cekani na procleni na poste, clo, DPH a jeste extra 180 CZK za procleni parada. Mam pocit, ze se vracime z otevrene ekonomiky do doby RVHP:( kuwa, chce se to snad prestehovat asi do USA rovnou:)
|
|
|
|
|
Já jsem si objednal před více jak měsícem nějaký oblečení za něco kolem dvou tisíc korun s poštou a kde nic tu nic :-( |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.03.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha 9
|
Tak ja si objednal z Amazonu ctecku knizek, 22.4. odesla z Arizony pres Luisville a Kolin. Dnes dorazila 26.4. rano do Prahy. Schvalne si stopnu dobu doruceni:) Parada, uz ji mam doma, kdyby nebyly velikoncoe v pondeli 25. tak ji uz dorucili i v pondeli, UPS proste je cool. dokonce ani zadne clo a DPH:) parada Upraveno uživatelem čtvrtek 28. dubna 2011 18:40:44(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 18.06.2010(UTC) Zpráv: 78
Blahořečil: 3-krát
|
takže objednávka ze summitracing. v čr za 4 dny, pak 3 týdny cpost..... |
Tom |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
ze summitu to posilaj pokud vim jen fedexem ne? tak ti to postou asi nemohlo dojit.... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 18.06.2010(UTC) Zpráv: 78
Blahořečil: 3-krát
|
sejki napsal:ze summitu to posilaj pokud vim jen fedexem ne? tak ti to postou asi nemohlo dojit.... nevím jak to posílají, volil jsem tam tu krapet rychlejší dopravu - 3-6 dní a došlo to poštou.... Takže mohlo/nemohlo prostě došlo te´d ve čtvrtek a poštou :d/ |
Tom |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK