Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Navrhuju aby to proběhlo ze soboty na neděli. Někdy v červenci. Tak ti co pracují ve směnném provozu, nechť nahodí termíny ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Že by se tu něco "vařilo"? Já jsem pro. Přizpůsobím se většině. Jsem svým pánem,takže vybrat něco aby se to hodilo všem. Pojízdným i nepojízdným. Vždyť mohou přijet třeba fáčkem a pobýt. Jde spíš o to abychom se poznali Live!!! Ne?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Jisté, teambuilding je třeba :-) Možná by nebyl špatný ani červen, tak nějak druhá polovina, parchanti ještě choděj do školy a nezabíraj rekreační střediska :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
xjohny napsal:Jisté, teambuilding je třeba :-) Možná by nebyl špatný ani červen, tak nějak druhá polovina, parchanti ještě choděj do školy a nezabíraj rekreační střediska :) Jasný! To je fakt. Co ženský? Berete sebou-nebo to je tahání dříví....
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Tak, tak, je imho taky celkem fuk, čim se přijede (i když Firepták by byl nejlepší, wtz:), hlavně, že bude sranda. Co se data týče, absence "parchantů" by nebyla určitě od věci, jinak je mi to celkem fuk kdy a se sobotou/nedělí souhlasím, nejlepší to možný čas.
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:Tak, tak, je imho taky celkem fuk, čim se přijede (i když Firepták by byl nejlepší, wtz:), hlavně, že bude sranda. Co se data týče, absence "parchantů" by nebyla určitě od věci, jinak je mi to celkem fuk kdy a se sobotou/nedělí souhlasím, nejlepší to možný čas. Ok!!! Tak už jen něco jako potvrzení účasti co nejvíce členů(úkol pro administrátora ),nebo něco podobného-máme přibližný termín i místo-velký krok pro lidstvo!!!
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Jasný! To je fakt. Co ženský? Berete sebou-nebo to je tahání dříví.... No ženské - proč ne. Já jsem v současnosti single. Takže, pokud někdo vezmete ženskou, tak je povinnost vzít další 2 kamarádky :)))) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: No ženské - proč ne. Já jsem v současnosti single. Takže, pokud někdo vezmete ženskou, tak je povinnost vzít další 2 kamarádky :))))
Neblázni-to je moc zátěže!!! Já jsem taky teď sólokumpán,ale kamarádek mám dost... Tak bych něco přilifroval... Větší lákadlo už jim předhodit nemůžeš!!!
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Neblázni-to je moc zátěže!!! Já jsem taky teď sólokumpán,ale kamarádek mám dost... Tak bych něco přilifroval... Větší lákadlo už jim předhodit nemůžeš!!! Tak co se ptáš na bochte, když nemáš :)) Hele, tohle je myslim vedlejší, nejprve to chce zkonsolidovat datum a účastníky ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Tak co se ptáš na bochte, když nemáš :)) Hele, tohle je myslim vedlejší, nejprve to chce zkonsolidovat datum a účastníky ;-)
Jasný-máš recht. Jo,doma teď nemám(kamarádky jsou lepší!-příjdou-odejdou)
|
|
|
|
|
Hele-tolik hodin! Ráno brzy vstávat....Sakra tyhle debaty. Chlapi končím,jdu na kutě. Těším se na ten sraz!!! Tak zatím.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal: Tak co se ptáš na bochte, když nemáš :)) Hele, tohle je myslim vedlejší, nejprve to chce zkonsolidovat datum a účastníky ;-)
Ser na baby budu tam já :-)))))))) Hele v červnu se vejdu už jen na 27-28.6.
|
|
|
|
|
Ok, takže na výběr je z termínů: 1) 27.-28.6. 2) 04.-05.7. 3) 11.-12.7. 4) 18.-19.7. 5) 01.-02.8. Dále bych poprosil zbytek osazenstva, ať se vyjádří k tomu, zda se jim taky líbí Jizbice. EDIT: Hodím to i na první stránku, ať se to neztratí... Upraveno uživatelem úterý 28. dubna 2009 19:48:05(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
jsem pro termín č.1 a Jizbice se mi, kdovíproč, líbí:) A už se nemůžu dočkat jak tam všichni budou ošahávat HD místo těch ženskejch...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Tak termín je mi šumák, jsem svým vlastním pánem a Jizbice OK sice neznám ale pokud se líbí vám tak co.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Tak já bych se tedy s dovolenim také přidal. Termín je mi fuk, ale ten srpencovej nemůžu.
Jinak v Jizbicích jsem nebyl, tak to tam rád poznám. Mnooo...ještě dávám na zvážení areál kolem přehrady Seč.
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:Tak já bych se tedy s dovolenim také přidal. Termín je mi fuk, ale ten srpencovej nemůžu.
Jinak v Jizbicích jsem nebyl, tak to tam rád poznám. Mnooo...ještě dávám na zvážení areál kolem přehrady Seč. Vida, další Camaro do sbírky, a dokonce cinkací :-) Založ si rubriku ve vozidlech třetí strany a hoď tam nějaký fotky, at se pokocháme |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
no mne je to taky jedno kdy. jiste je ze v ani jednom terminu camaro hotove mit nebudu. a co se tyce mista tak bych se take poriklanel k te Seči. ale prijedu kamkoliv :)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
tafna napsal:no mne je to taky jedno kdy. jiste je ze v ani jednom terminu camaro hotove mit nebudu. a co se tyce mista tak bych se take poriklanel k te Seči. ale prijedu kamkoliv :) Taky bych raději Seč, nemám rád moc jízdu po dálnici, tak by to bylo zajmavější:-)Nebo jak jsem kdysik psal Rozkoš.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
hd1903 napsal: Taky bych raději Seč, nemám rád moc jízdu po dálnici, tak by to bylo zajmavější:-)Nebo jak jsem kdysik psal Rozkoš.
Kdyby nebyla dálnice ve stavu podobném jako naše vláda, tedy úpadek, devastace, krize, tak bych jí měl rád, ale panely a hrůzně trčící výstuže panelů mi nahání hrůzu |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
hd1903 napsal: Taky bych raději Seč, nemám rád moc jízdu po dálnici, tak by to bylo zajmavější:-)Nebo jak jsem kdysik psal Rozkoš.
jj Rozkoš by sla taky!
|
|
|
|
|
Napsal: Cá Napadla mě spásná myšlenka jedné maličkosti. Když se sráží majitelé Muastangů a Cadillaců, proč by se nemohli srážet i majitelé vozů Camaro? A zrovna nějak ve velkém?! Co vy na to? Já bych do toho šel, ale chce to nápady, aby to bylo na úrovni. Chce to něco co má hlavu a patu. Já bych byl proto, aby se něco takového časem pořešilo, těchto aut je tu celkem dost na to, aby to byla povedená akce!
--- [xjohny] Ok, takže na výběr je z termínů:
1) 27.-28.6. 2) 04.-05.7. 3) 11.-12.7. 4) 18.-19.7. 5) 01.-02.8.
Dále bych poprosil zbytek osazenstva, ať se vyjádří k tomu, zda se jim taky líbí Jizbice. Já volím místo Rozkoš i Seč, termín je mi jedno dle výběru :-) Upraveno uživatelem úterý 28. dubna 2009 23:03:54(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Napsal: Cá Kdyby nebyla dálnice ve stavu podobném jako naše vláda, tedy úpadek, devastace, krize, tak bych jí měl rád, ale panely a hrůzně trčící výstuže panelů mi nahání hrůzu
Važ si toho, je to historie, kousek je ještě po Hitlerovi:-P Jinak, co se Seče/Rozkoše, rozhodně nebudu proti. Také krásná místa. Zlumik: vítej!:)
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
No jenom k dálnici, 90 procent dálnice byla hotová v r. 1947. Pak to komunisti zazdili a nakonec v 60 letech prostě použili většinu mostů a zemního tělesa a slavně postavili D1. Na autorevue proběhla celkem dobrá diskuze a byl tam odkaz i na stažení knížky v PDF, kde je to přesně popsáno a nafoceno. Při četbě jsem měl dost zajímavé pocity.
|
|
|
|
|
Jsem také pro ten červen. V Jizbicích jsem taky nikdy nebyl,ani na Seči-Rozkoš znám. Ale přijedu kamkoli,když se něco nepos... Čím dřív tím líp. Kdo by se vydržel těšit až do srpna?!
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK