chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No... to je teda vyladěnej kousek :D Zvlášť pokud na to dal 850cfm karbec :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Ono to auto vypadá celý dost žalostně :-)
U toho černýho to vypadá, že se ho někdo snažil postupně renovovat a pravděpodobně velice známou chybou nepřežil motor zimu. Pokud jde voda do oleje, tak je to většinou špatný a na vyhození, muselo by se vědět kudy no. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
Prover jeste tento,, strana 49 Kolega prodává toto Camaro-myslím,že už jsem se tu o tom zmiňoval. Motor po G.O. 5.7l.šlape jak hodinky,interiér přečalouněn,celková vizáž slušná,sidepipy,targa original... Jediná vada tohoto auta je,že má menší prasklinu na bloku -jelikož mu v zimě promrzla garáž. Někteří nejmenovaní členové jistě znají tuto mrzutost. Ale prý to odborníci opravdu umí zavařit a jezdí se dál. No,kdyby měl někdo zájem-předám kontakt soukromou zprávou. Cena je pevná 150 tis. To je prý jen cena dílů,co na to kupoval.Práce ani pořizovací cena auta není zahrnuta-poněvadž by to asi nikdy nedostal zpět. http://forum.chevroletca...ts&m=19182#post19182Upraveno moderátorem pátek 8. dubna 2011 10:02:59(UTC)
| Důvod úpravy: Dodal jsem link
|
|
|
|
|
Díky za reakce. Příští týden se půjdu podívat na to černý Camaro a pokoukám se - určitě to do mě kopne víc, než koukat jen na fotky :) Jinak dotazem jsem určitě nastínil, že jsem vcelku autolama:) Nijak na koupi nespěchám. Avšak to Camaro ze strany 49 - wow!
|
|
|
|
|
Pokud jsi také přišel ke zjištění, že existují i jiný auta mimo Evropu, tak tě nikdo za autolamu požadovat nemůže :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Máte přehled kolik by stála oprava toho modrého camara v případě výměny celého bloku? Předpokládám,že kdyby to šlo zavařit,tak už je to zavařené-podle mně.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Ta díra je prej větší musel by motor s převodovkou ven :(
|
|
|
|
|
cermis napsal:Máte přehled kolik by stála oprava toho modrého camara v případě výměny celého bloku? Předpokládám,že kdyby to šlo zavařit,tak už je to zavařené-podle mně. nema cenu menit blok, radeji se koukni po nejakem jinem motoru , sem tam se prodava ,, cenove 30 - 50tis podle stavu a uprav. zadne lepeni bych nepokousel , stejne nevis co ten motor ma uz najeto a v jakem je stavu.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
30-50tis? to myslis bigblock po GO ne??? za smalblok bych to nikdy nedal |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
sejki napsal:30-50tis? to myslis bigblock po GO ne??? za smalblok bych to nikdy nedal po GO to asi ne ,, jinak jsem myslel komplet osazenej motor ... jemom samotnej blok na 350 pod 15tis nekoupis
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
kde zijes? ted sem jeden prodaval za 15 :) jinak z usa me z metalforce sezenou funkni bigblok do 30 tis ustrojenej |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
|
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
To je docela zajímavé, ale bylo by dobré vědět, nakolik si ho cení. SS to možná být může, ale 454 tam stejně nepatří, protože se tam sériově nedával. Každopádně je na tom práce jak na kostele a možná víc :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Týjo, takových fbodies tam Ta cena je za fajráka zajímavá, záleží na stavu no. A to červený pomuchlaný Camaro nahoře znám :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Jo toho černýho fajráka jsem viděl už loni před renovací. Teď už vypadá stokrát líp a ten zlatý vedle je můj
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
|
Firebird CZ napsal:Jo toho černýho fajráka jsem viděl už loni před renovací. Teď už vypadá stokrát líp a ten zlatý vedle je můj To jsem si myslel, že je tvůj. A víš něco bližšího o tom čerňáku? Mě se totiž moooc zamlouvá ..... |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
Bohužel toho o něm moc nevím. Byl sem dotaženej z německa nebo švýcarska. Na vin ani cowl tag jsem nekoukal tak historii ani výbavu neznám. Je pěknej, nebyl by to vůbec špatnej kup. Všimneš si na první pohled jedné věci která na něj nepatří? Já jsem prostě šťoura
|
|
|
|
|
Firebird CZ napsal:Bohužel toho o něm moc nevím. Byl sem dotaženej z německa nebo švýcarska. Na vin ani cowl tag jsem nekoukal tak historii ani výbavu neznám. Je pěknej, nebyl by to vůbec špatnej kup. Všimneš si na první pohled jedné věci která na něj nepatří? Já jsem prostě šťoura Mě tam nesedí jenom ten vnitřek, ale moc se v T/A nevyznám, já se vůbec moc v ničem nevyznám ... :o))) |
|
|
|
|
|
Pokud je bez koroze a mechanicky a motorove v norme tak je to zajimava nabidka..
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Firebird CZ napsal:Bohužel toho o něm moc nevím. Byl sem dotaženej z německa nebo švýcarska. Na vin ani cowl tag jsem nekoukal tak historii ani výbavu neznám. Je pěknej, nebyl by to vůbec špatnej kup. Všimneš si na první pohled jedné věci která na něj nepatří? Já jsem prostě šťoura Tak nás nenapínej a prozraď, pokud tedy nejde o ten interier Ještě mě zajímalo, jestli je to targa od Hurst nebo Fischer, ale fotky ukazují, že Hurst
|
|
|
|
|
Ten interiér to není. Bez podrobnějších údajů to nejde odhadnout, ale klidně to může být originál. A červená není špatná. A je to tak, je to ta menší targa od Hursta. Mrkněte na scoop. Tenhle se dával na ročníky 70-76, má jiný tvar je menší a patří do jiné kapoty. Ale nebyl by problém ho vyměnit, stačí si ho nechat poslat z usa Nabídka je to určitě dobrá. Ten můj stál stejně, když vemu základní cenu v americe
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK