chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Jestli byl tvůj za cenu toho černýho, tak to je ovšem luxus, protože tvůj je původní Ještě tu je jeden, který je v tak pěkné kondici a byl za rozumnou cenu: Uploaded with ImageShack.usViděl jsem ho opět na Sychrově a je to fakt pecka!!
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
xjohny napsal:To je docela zajímavé, ale bylo by dobré vědět, nakolik si ho cení. SS to možná být může, ale 454 tam stejně nepatří, protože se tam sériově nedával. Každopádně je na tom práce jak na kostele a možná víc :-) Řek bych že je to tohle za 9,6k € http://goo.gl/bMdbxUpraveno moderátorem pátek 6. května 2011 14:00:11(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Jo to je on, Motor Holding |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No vida, skoro tak, jak jsem si myslel |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
kdybyste někdo věděl o trojkovým camaru nebo TA s manuálem a V8 v pěkným stavu (to neznamená leštěnku, ale že to prostě jezdí )- dejte mi please vědět. díky
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
copak? zas o něm reálně uvažuješ? |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
|
Jirka_z28 napsal:copak? zas o něm reálně uvažuješ? kdyby se objevilo něco pěkného za rozumné peníze s požadovanými vlastnostmi, tak bych do toho skočil no :d/ pokecáme ns SCA takže jestli víte o někom, kdo něco takovýho prodává, nebo je nalomenej to prodat, tak mi dejte vědět než si to zase rozmyslím :d/ [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Daawid napsal:kdybyste někdo věděl o trojkovým camaru nebo TA s manuálem a V8 v pěkným stavu (to neznamená leštěnku, ale že to prostě jezdí )- dejte mi please vědět. díky Honza Mail: 1Tomy1@seznam.cz Mob 603273234 Datum přidání 2011-05-04 Prodam chevrolet camaro 1991 RS predposledni rok vyroby 3.generace najeto orig. 125 tis. stav motoru a prevodovky velmi dobry,dovezeno po ose z Nemecka 1000km takze vse slape,barva cerna , je na nem nejaka prace neco to hold potrebuje ale je to V8 targa manual!!!takze to za to urcite stoji.CENA 65tis. S prihlasenim ktere jsem ochoten dohlasit bezproblemu 70tis.pro fandy a znalce... mozno k videni praha 6 pri rychlem jednani sleva Domluva jista!!!diky |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
Anty napsal:Honza Mail: 1Tomy1@seznam.cz Mob 603273234 Datum přidání 2011-05-04 Prodam chevrolet camaro 1991 RS predposledni rok vyroby 3.generace najeto orig. 125 tis. stav motoru a prevodovky velmi dobry,dovezeno po ose z Nemecka 1000km takze vse slape,barva cerna , je na nem nejaka prace neco to hold potrebuje ale je to V8 targa manual!!!takze to za to urcite stoji.CENA 65tis. S prihlasenim ktere jsem ochoten dohlasit bezproblemu 70tis.pro fandy a znalce... mozno k videni praha 6 pri rychlem jednani sleva Domluva jista!!!diky o tom vím a to asi není auto pro mě - moc práce, moc neorigo :d/ cena relativně slušná, ale už sme to řešili na USM a já si na tom sám nic neudělám, takže pro mě je výhodnější vyšší cena, ale nižší míra práce na tom :) nechci to lámat přes koleno - zase tak nutně to nepotřebuju - jen že po dlouhé době "temna" si to umím představiž. že si to koupim. Tzn jsem si ochotnej počkat jen abych Vám ušetřil práci, všechno, co je v inzerci mám omrklý :d/ takže spíš až se objeví něco novýho někde, nebo kdyby někdo známej/kámoš prodával, nebo k tomu byl svolnej, tak mi dejte vědět - inzerci mám "podchycenou" Upraveno uživatelem sobota 7. května 2011 10:56:56(UTC)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
|
|
|
|
|
|
ten světle modrej firebird je prodanej to červený RSko nevypadá zle - až na tu zvedlou prdel - ale nevim, jestli by to šlo přihlásit. Z toho inzerátu není patrný, jestli je to v tom německu přihlášený - dle popisu asi ještě ne, takže nevim, jestli by to šlo u nás přihlásit Upraveno uživatelem sobota 7. května 2011 11:57:15(UTC)
|
|
|
|
|
aha, já popisu v němčině nerozumím... nicméně přihlášení tam musí být dost snadný a majitel by to tak jako tak dělal, takže to je otázka domluvy. Úprava vejšky je taky v pohodě. Důležitej je ten podvozek, vypadá renovovanej, ošetřenej proti korozi... |
|
|
|
|
|
Jirka_z28 napsal:aha, já popisu v němčině nerozumím... nicméně přihlášení tam musí být dost snadný a majitel by to tak jako tak dělal, takže to je otázka domluvy. Úprava vejšky je taky v pohodě. Důležitej je ten podvozek, vypadá renovovanej, ošetřenej proti korozi... jo jo. nový brzdy, GO nápravy, nástřik spodku proti korozi, všechno pěkný jen to přihlášení c- což by mohl udělat, ale je to pro něj opruz a nevim kam bych se pak dostal s finální cenou - 4500E + nějaká doprava tam a zpět + STK u nás + evidenčka + bursíkovný - to smrdí tak 140K což je moc
|
|
|
|
|
no jo no, tak to je... peníze nebo práce... já už do auta nasypal peněz víc, práce dost a podvozek je furt orezlej :) |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 11.02.2010(UTC) Zpráv: 195 Bydliště: 4km od xjohnyho
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
|
F-150 XL 4x4
Ex: '94 Z28, '98 Z28, '99 Z28 |
1 uživatel blahořečil adam7c3 za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Já už ty němce opravdu přestávám chápat... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
xjohny napsal:Já už ty němce opravdu přestávám chápat... ano taky jsem toho nazoru, sedacky volant volic momentu des!! ale co uplne nesnasim jsou hnusny tunersky budiky, to zmeni uplne interier auta |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Co asi ta "skupinovka" s těmi T.A. na pravo i levoboku??? To by bylo zajímavější!!! Ale jestli to má na starost "RADEK" tak je možné čekat spoustu překvapení!!!!
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Co asi ta "skupinovka" s těmi T.A. na pravo i levoboku??? To by bylo zajímavější!!! Ale jestli to má na starost "RADEK" tak je možné čekat spoustu překvapení!!!! z fotek je ten nabdit ale moc pěknej
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
wolfow napsal:Co asi ta "skupinovka" s těmi T.A. na pravo i levoboku??? To by bylo zajímavější!!! Ale jestli to má na starost "RADEK" tak je možné čekat spoustu překvapení!!!! Jaká překvapení je možné očekávat? Ten zlatý ale na prodej není!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Překvápek je vždycky dost :) ted to vidim u svýho pojízdnýho
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Firebird CZ napsal:Jaká překvapení je možné očekávat? Ten zlatý ale na prodej není! Nebudu to raději komentovat-nechci se k tomu už vracet! Jen každému radím: Vše si PEČLIVĚ zkontrolujte a prolezte na místě-neunáhlit se jako já. Samou radostí jsem se nechal unést,a jak to dopadlo! Kdybyste třeba náhodou doma zjistili,že se raději vyplatí to auto vrátit,než investovat do renovace vraku,a koupit jiné-lepší,nepočítejte s tím,že Vám RADEK vrátí Vaše peníze!!! Byť jste s autem nic neudělali-jen ho vrátíte v původním stavu. Ode mě si nechal asi 45 tisíc,které už jsem nikdy neviděl. Prý je to normální-prý ON přišel už o víc atd atd.... Takže na to pozor!!!!! Jen mne mrzí že jsem si tím musel projít zrovna já-Vy si dávejte na tohodle zlodějíčka pozor!!!!!! Je to jednání,které nemá mezi nadšenci pro americká auta obdoby!!! Od vexláka na tržnici,nebo dealera drog by se to dalo třeba čekat...... no nic.... No-a stejně jsem to okomentoval....
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Nojo tak dneska už narazíš na málo lidí co ti pomůžou nebo uznaj chybu a vrátěj ti peníze(jestli se to někdy stává) at si každej řiká co chce ale vždycky jde o peníze skoro nikdo pro tebe neudělá zadarmo... jinak takhle z fotek vypadá slušně....já až ted šáhnul si myslim že celkem dobře díky Michalovi na tohle modrý...hnízdo much to má ale je to spíš takový dolazovaní...jinak kdyby ste někdo o camaru nebo birdu věděli tak kamarád schání...ale od spolehlivýho prodejce :)
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 27.11.2009(UTC) Zpráv: 78 Bydliště: Plzeň
|
Možná bych prodal to svoje, záleží kolik chce kamarád investovat
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK