Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Chystá se někdo o víkendu do Jičína? Já bych jel-zavání to opět komorní atmosférou!
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
wolfow napsal:Chystá se někdo o víkendu do Jičína? Já bych jel-zavání to opět komorní atmosférou! Já tam chci jet v sobotu mám to jen kousek, ale ještě nevím jestli bude čím
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 11.02.2010(UTC) Zpráv: 195 Bydliště: 4km od xjohnyho
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Asi pojedu, uvidím jaký bude počasí |
F-150 XL 4x4
Ex: '94 Z28, '98 Z28, '99 Z28 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Allright! Tak se tam v sobotu třeba srazíme! :d/
|
|
|
|
|
Tak potvrzuju svojí účast, bird už je v pohodě a benzín do něj zase vesele teče :d/ Hlavně aby bylo pěkný počasí.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Kurnik, já bych jel, ale nevyjde to!! Jsem chtěl vidět toho tvýho Fajeráka naživo!!! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Kurnik, já bych jel, ale nevyjde to!! Jsem chtěl vidět toho tvýho Fajeráka naživo!!! Však se dočkáš. Na Konopáč pojedu taky, tak to třeba vyjde tam A určitě jsi ho trochu prohlíd loni v Luštěnicích
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Ahaa Tak to si nepamatuju :-) Ale tušim že jsme se tam nepotkali. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Ahaa Tak to si nepamatuju :-) Ale tušim že jsme se tam nepotkali. Osobně ne, ale dostal jsem vizitku za stěrač
|
|
|
|
|
Nojooo, už si vzpomínám, proto jsi sem dorazil. Jsem si tě teď popletl s uživatelem Trans79... to je tak, když má každej za avatar auto místo gesichtu :-D Nicméně to na věci nemění, že se rád seznám s každým činným členem fóra |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Chlapi-plán dostává trhlinu... Chčije a chčije! Chevy vodu nerad!!!! Ráno rozhodne!!! [-o<
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Nojooo, už si vzpomínám, proto jsi sem dorazil. Jsem si tě teď popletl s uživatelem Trans79... to je tak, když má každej za avatar auto místo gesichtu :-D Nicméně to na věci nemění, že se rád seznám s každým činným členem fóra Asi si dám za avatara gesicht i s fárem Já tady z fóra neznám zatím osobně asi nikoho.
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Chlapi-plán dostává trhlinu... Chčije a chčije! Chevy vodu nerad!!!! Ráno rozhodne!!! [-o< Myslím že zítra už tady bude líp. Já rozhodně pojedu, bird strávil nedobrovolně první dva dny v ČR na dešti a zvládnul to.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK