Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Tak kdopak se chystá o víkendu? A nehlaste se všichni! Jak je zvykem!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Já sem ještě do víkendu nepojízdnej :(
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
asi nějak jo, ale nevim ještě kdy... možná sobota na odpoledne - večer |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Já se prosím hlásím až na Hoškovice |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Pusťe si na FB tu upoutávku-to musí chytit každého! Pěkně udělaný to maj!!!!
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
wolfow napsal:Tak kdopak se chystá o víkendu? A nehlaste se všichni! Jak je zvykem! Čau, jak to vidíš v sobotu? Mám do pátku odpolední tak jsem do 23h mimo dosah sítě. Jestli pojedeš jičín - kolín přes kopidlno můžu se připojit. A nebo pojedeš jinudy?
|
|
|
|
|
Čau! Já koukal na mapu-a nejlíp Jičín,Hradec,Pardubice,Chrudim Dáme zpicha na benzínce za Jičínem ne? Třeba v 9 ráno? Tam se domluvíme. Dá se tedy asi jet i jinudy-ale zas tak dobře ty zkratky neznám....
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
wolfow napsal:Čau! Já koukal na mapu-a nejlíp Jičín,Hradec,Pardubice,Chrudim Dáme zpicha na benzínce za Jičínem ne? Třeba v 9 ráno? Tam se domluvíme. Dá se tedy asi jet i jinudy-ale zas tak dobře ty zkratky neznám.... Jo to by taky šlo. Přijedeme tam jen z druhé strany. Já si plánoval trasu Kopidlno; Kolín; Čáslav a pak Heřmanův Městec.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Dáte sem taky nějaký pěkný fotky vašich aut z akce??
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
na usmotors je odkazů na galerie spousta... já se dostanu k přetřídění fotek někdy během tejdne, snad... |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK