Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Takže, termín vypadá na pozdní červen, nemýlím-li se. Volba míst: Jizbice, Rozkoš, Seč
Navrhuji abyste napsali, kdo to máte jak daleko k oněm místům. Začnu já: Jizbice - 156km, dobrá trasa Rozkoš - pokud myslíte tu velkou vodní placku, tak 200km, trasa neznáma (po hradecký dálnici??) Seč - 176km, trasa skoro stejná jako do Jizbic
Takže já osobně volím Jizbice / Seč. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
ja to mam asi takhle: Seč 65km : Rozkoš 30km : Jzbice 150km
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
tafna napsal:: Jzbice 150km Vidiš, a pořád je to míň než nejbližší místo pro mě :-) Musíme taky počitat s Jířou, ten to bude mít i do Jizbic tak 190km :( To jsou štreky. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
xjohny napsal: Vidiš, a pořád je to míň než nejbližší místo pro mě :-) Musíme taky počitat s Jířou, ten to bude mít i do Jizbic tak 190km :( To jsou štreky.
na druhou stranu ja nepojedu s UScar takze i kdybych jel 400 tak mne to vyjde porad levnejc nez vas :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Seč - 112 km Rozkoš - 144 km Jizbice - 85 km
Nejnudnější (byť nejrychlejší) je cesta do Jizbic, skoro pořád po dálnici. Co se vzdálenosti týče, je mi to jedno, spíš zařiďte dobré počasí.
|
|
|
|
|
tafna napsal: na druhou stranu ja nepojedu s UScar takze i kdybych jel 400 tak mne to vyjde porad levnejc nez vas :) Pokud nepojedeš tim malym Fordem :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Mě je to fuk kde bude sraz, ale musí být pěkně:-) datum konání poslední červen je pro mě vyhovující. |
HD's coming |
|
|
|
|
Protože někdo chce tam, někdo jinde, jiným je to fuk, udělal jsem tedy anketu, hlasujte zde. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Mě by se líbily ty Jizbice. Kdy? to se musím ještě poradit se směnovým kalendářem :-)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Mě by se líbily ty Jizbice. Kdy? to se musím ještě poradit se směnovým kalendářem :-) Poraď se, poraď :-) Myslim, že ten červen je ideální... Namísto Hradecké Vosmičky třebas. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal: Poraď se, poraď :-) Myslim, že ten červen je ideální... Namísto Hradecké Vosmičky třebas.
Takže tyhle termíny jsou pro mě reálné... 1) 27.-28.6. 3) 11.-12.7. Ten červenec by byl naprosto ideální...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Pokud nepojedeš tim malym Fordem :))
no kdyby vam to nevadilo tak bych f350tkou prijel!?
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Poraď se, poraď :-) Myslim, že ten červen je ideální... Namísto Hradecké Vosmičky třebas.
abych pravdu rekl na hradeckou Vosmicku chci jet urcite!
|
|
|
|
|
Zdá se, že Jizbice jsou už jistota, tudíž místo snad vybráno. S červencem problém nemám a pokud si vzpomínám tak ostatní taky ne, akorát ten srpen se někomu nehodil. Což takhle to tedy definitivně spunktovat v termínu: 3) 11.-12.7.??? tafna napsal:no kdyby vam to nevadilo tak bych f350tkou prijel!? Vadit to samozřejmě nebude, ale bude nám to kazit fotky :D Upraveno uživatelem středa 29. dubna 2009 20:51:54(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
xjohny napsal:Zdá se, že Jizbice jsou už jistota, tudíž místo snad vybráno.
S červencem problém nemám a pokud si vzpomínám tak ostatní taky ne, akorát ten srpen se někomu nehodil. Což takhle to tedy definitivně spunktovat v termínu: 3) 11.-12.7.
??? Koukám,že Jizbice už se asi přehlasovat nedají,ale proč taky-rád se tam podívám. Na vzdálenosti nezáleží. Termín v červenci také vyhovující. Jen když koukám kolik je zaregistrováno členů-tak mi příjde trochu líto,že se tu ochomítají jen pořád Ti samí ostřílení pardálové. Kur..a- trošku života do toho umírání!!! Ať je nás co nejvíc! Nebo čekají jak to dopadne a zařídí se podle toho napříště.... Líbí se mi,že i ten kdo je zrovna nepojízdný sedne do něčeho jiného a tradá!!! To je přístup!!!
|
|
|
|
|
Rozešlu teda soukromou zprávu všem, ať se koukaj taky zapojit ;) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Tak místo.......... OK.............. termín............ OK........prosídžr finišed sukcesfuly........tedy jedu
TO tafna: kdybys chtěl, tak tě můžu vzít, když jsme teda skoro sousedi
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
xjohny napsal:Rozešlu teda soukromou zprávu všem, ať se koukaj taky zapojit ;) Jo jo! Od toho tu jsou ne!? Když už nebudou moci přijet-tak aspoň nějaká morální podpora by bodla!
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:TO tafna: kdybys chtěl, tak tě můžu vzít, když jsme teda skoro sousedi To je slovo chlapa! "Nechceme" žádný fordy, nedejbože, pokud se tam objeví nějakej Mustang, to by byly jatka :))) Zpráva všem odeslána, snad to funguje.. Upraveno uživatelem středa 29. dubna 2009 21:09:48(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
xjohny napsal:To je slovo chlapa! "Nechceme" žádný fordy, nedejbože, pokud se tam objeví nějakej Mustang, to by byly jatka :)))
Zpráva všem odeslána, snad to funguje.. No já myslím, že kdyby nějakej mustang dorazil, mohli bychom vyzkoušet tuning pomocí origo GM heverů.....hehehe (teda doufám, že nikoho neurážím). Hlavně když xjohny už prozkoumal ty jejich slabiny:d/
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
Jo když sme u toho vození, klidně taky někoho v Práglu a okolí/cestou naberu, zatím je místo spolujezdce volné (případně pro masochisty jsou smaozřejmě i místa vzadu, ale to bych šel radši do kufru a mazlil se s rezervou).
Jinak termín samozřejmě v pořádku, GM hever na tuning z Mustangu na Mustang II připraven, co víc si přát.
|
|
|
|
|
jo eště dvě věci mě tak napadly - až bude pevně dáno to datum, řekl bych, že by nebylo tak úplně od věci se už i takhle dopředu zajímat o místo v chatkách a tak. Abysme všechno nedomluvili a pak nezjistili, že neni míst A druhak, což takhle hodit info na usmotors?
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:jo eště dvě věci mě tak napadly - až bude pevně dáno to datum, řekl bych, že by nebylo tak úplně od věci se už i takhle dopředu zajímat o místo v chatkách a tak. Abysme všechno nedomluvili a pak nezjistili, že neni míst A druhak, což takhle hodit info na usmotors? Chatky-dobrá připomínka! Já se už sháněl po baráku,kam jsem zašantročil sakra ten stan...???? A F-Body nemají sklápěcí sedačky!
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Chatky-dobrá připomínka! Já se už sháněl po baráku,kam jsem zašantročil sakra ten stan...???? A F-Body nemají sklápěcí sedačky! mno už sem si vyzkoušel v tom i spát a přežil jsem:))
|
|
|
|
|
No právě, jakmile bude 100% dané datum, je třeba tam zavolat a ošéfovat místa, protože sezóna je sezóna...
Na USMotors to hodim určitě, až bude rozhodnuto tady. Uzavřel bych to do konce týdne. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK