chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 05.05.2011(UTC) Zpráv: 18
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Hmm, má nějak podezřele zvedlou kapotou, to neni voriginál, ale to vůbec nevadí. Nejdřív jsem myslel, že to prodává ten člověk, co má v takovým podobným camaru asi 600 koní, má stejnou barvu a stejně zvedlej scoop. Jenom ty louvers asi nemá žlutý. Je to jinak moc pěknej fešák. Možná by ho stačilo jenom tak hodit do pucu a hotovo. Má i skvělou cenu. Jenom škoda, že je to automat Upraveno uživatelem středa 22. června 2011 17:49:30(UTC)
| Důvod úpravy: - |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.03.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha 9
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Je to drahý a vošklivý :-D To si radši každej koupí méně naleštěnou 5.7L |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
xjohny napsal:Je to drahý a vošklivý :-D To si radši každej koupí méně naleštěnou 5.7L prej to tam mají jenom jako reklamu - prostě se někdo přijde kouknout na tohle (prej to tam ani není) a další člověk v areálu se dá třeba překecat na pěknou oktávku f ropě,
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.03.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha 9
|
Daawid napsal:prej to tam mají jenom jako reklamu - prostě se někdo přijde kouknout na tohle (prej to tam ani není) a další člověk v areálu se dá třeba překecat na pěknou oktávku f ropě, No tohle si myslim take, prave proto jsem se ptal, prece jen nekolik let prodavat za stejdnou cenu mi prislo podezrele:)
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 10.02.2010(UTC) Zpráv: 60 Bydliště: Smržovské Emiráty- JČ
|
REACTOR_427 napsal:Mně připadá, že to má vzadu spojený dvě kola k sobě jako náklaďáky, mam na mysli tupláky. Takový nádherný auto, jenže takovej zbastlenině nepomůže ani svěcenej benzín Jak někdo může mít takovej cit pro destrukci, to někdy nechápu. Jo, dneska jsem kouknul na tvojí galerii, jakou máš vždycky napsanou pod čarou a musim říct, že to je pěknej kousek Nejvíc se mi ale asi líbil ten parking v příkopu :d/ Mě se ten parking moc nelíbil.Připoměl mi jak se mnou kámoš na listí opřel ˇ120kou o strom,a já to uklidil podobně.Ale přesvědčil jsem se alespoň že oproti evropským alobalovým vozítkám je Camaro velmi odolný auto.Nic se na boku nepromáčklo,jen jsme to dvě hoďky opatrně vyndavali ven.Jó jen ty plasty na předku to nedaly... |
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 10.02.2010(UTC) Zpráv: 60 Bydliště: Smržovské Emiráty- JČ
|
DAJ napsal:http://otomoto.cz/show?id=C17730251
zdravim, tohle se prodava snad uz nekolik let, co tomu asi bude, ze stale neprodano? Přehnaná kapota a nic pod ní...hmmm... |
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 05.05.2011(UTC) Zpráv: 18
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Ten už tam byl tak před půl rokem tak si myslím, že o něj moc zájem není ... |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
No to jo, jen ty prokoplý dveře spolujezdce.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
mě to spíš příjde jako odraz
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
pekne je moc ale pul melounu dolcu ?? to je pro sejka nebo pro Aleše Hušaka co nakrad v Sazce
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
fik napsal:pekne je moc ale pul melounu dolcu ?? to je pro sejka nebo pro Aleše Hušaka co nakrad v Sazce Když budeš šetřit 99 let přes desítku měsíčně tak to máš :) |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Má dobrej rodokmen a je pěkný to musíte uznat.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Cestovatel napsal:Má dobrej rodokmen a je pěkný to musíte uznat. jo pekne je , ale cenove velkej ulet i na amiky
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
No jo, jenže tohle není o tom autě, ale právě o té historii
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
|
DAJ napsal:http://otomoto.cz/show?id=C17730251
zdravim, tohle se prodava snad uz nekolik let, co tomu asi bude, ze stale neprodano? Neni takový hnědý? Koukal jsem tam a nic se mi neukázalo, jenom komplet nabídka dnešního dne. A jestli je to hnědý, tak si ho pamatuju moc dobře. |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Daawid napsal:prej to tam mají jenom jako reklamu - prostě se někdo přijde kouknout na tohle (prej to tam ani není) a další člověk v areálu se dá třeba překecat na pěknou oktávku f ropě, Tak než si teda koupit ropu, to se radši nechat třískat diferákem po hlavě, klikovkou do čéšek a převodovku si nechat hodit na záda. S ropou jsem kdysi jezdil jenom z nutnosti a to ještě v autoškole, nepočítám tranďák s kerým jezdim na moto srazy se stánkem, a už to v životě nechci vidět! Ropě desettisíckrát Ptfuj!!! |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
MartinZ28 napsal:Mě se ten parking moc nelíbil.Připoměl mi jak se mnou kámoš na listí opřel ˇ120kou o strom,a já to uklidil podobně.Ale přesvědčil jsem se alespoň že oproti evropským alobalovým vozítkám je Camaro velmi odolný auto.Nic se na boku nepromáčklo,jen jsme to dvě hoďky opatrně vyndavali ven.Jó jen ty plasty na předku to nedaly... No jo, tys to měl přece jenom z jinýho úhlu pohledu. Jenom je nutno dodat, že tydle tuhý nápravy rády takle parkujou. Se 120cou mam taky zkušenosti a s vodstupem času musim říct, že dobrý. I když se ten kočár převrátil nebo se tomu na křižovatce vodporoučel motor. Chtěl bych to zas. Třeba rapid a nebo ještě líp - 110R. A jinak sám jsem slyšel, že ty ameriky jsou dost bytelný auta, i když v crash testech nic moc. Hlavně podvozky dost vydržej. A takový vyslanectví jako to tvoje camaro ukázalo, teda taky. |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Docela disco barvy! |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Mel by nekdo zajem o me camaro s tim bigblokem 454 ???? cenovku bych videl 100 000kc nezavazna poptavka |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK