Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Nevím jestli tady už nějaký podobný vlákno není - nějak jsem ho nenašel.
O víkendu jsem jako oddychovku shlédnul Drive Angry - Charger R/T, Chevelle a krátce i Camaro 1st gen. Je to taková kravinka, ale docela se na to dá koukat.
Tak co dalšího.....piště
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Z novějších je taky docela dobrej Faster, buble tam Chevelle. Je to taková blbost, hlavní protagonista tam pronese za celou dobu tak 5 slov, ale nakonec dojem docela dobrý, hudba taky dobrá.
Dále určitě nesmí chybět Death Proof od Tarantina, tam se to svalama jen hemží. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Když nepočítám nové tak ve filmech ze 70th let se to krásnejma amerikama jen hemží. Čím to asi bude
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Zlumik : Přesně na to sem taky koukal :) tam sou káry :) Jinak v Kráčejcí skále se mihne cikáček. Jinak v Svítání / Daybreakers má mustanga myslim že mach 1 a po tom co mu ho zničej jezdí Trans am ...taky bych chtěl mít hned takový náhradní auto :)
|
|
|
|
|
Já doporučuju tyhle filmy, jsou to moje oblíbené (1968) Bullitt (1971) Vanishing Point (1974) Gone in 60 seconds (1974) Thunderbolt and Lightfoot (1976) Gumball Rally (1977) Smokey and the Bandit
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Zajímavý vozidlo se vobjevilo ve filmu Cobra z roku 1986 se Silvesterem Stallonem v hlavní roli. Vlastně si nejsem úplně jistej, jestli tu hlavní roli nemělo to auto. Jde o Mercury 1951 v úpravě a s "ďáblovo kopancem", tedy nitrem. Je to zapomenutej akční film, nic extra zapamatováníhodnýho, ale špatný to taky neni. Vlastně je to docela slušný. Tady je několik vnadidel: Zde v akci: |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
v AAA auto maji presnou repliku tohoto vozidla
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
|
fik napsal:v AAA auto maji presnou repliku tohoto vozidla Do "Áček" jsem takle jednou šel s kámošem mrknout se do VIP sektoru a spadla mi tlama. Ten Mercury mě úplně dostal. A občas kolikrát znova zajdu a stvořim další haldu přebytečnejch fotek. Kdybych na něj měl, už mi parkuje před domem, přestože to je vcelku zbytečný a lehce nevyužitelný auto. Nevadilo by mi to. Mam ale takovej pocit, že to přímo replika neni, páč ten křáp v AAA má vzadu balony o průměru zeppelinu, černou barvu a je bez těch moon poklic. Příde mi, že to je jenom jedna z dalších variant na téma Mercury & úpravy. Tam to totiž takle roběj - snížený střechy, zaraženej podvozek a zacínovaný spáry na kastli. Je to boží [-o< |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Taky bych doporučil Maximum Overdrive z 1986, u nás pojmenovaný Vzpoura Strojů. Tam se zblázní veškerý stroje. Má to bejt horor, ale někdy je to docela vtipný. Mihne se tam camaro '70 a to hned na začátku. Je pak totiž zavalený dodávkama. Americkejma autama se to tam jen hemží. Přidávám trailer k dobru: |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Firebird CZ napsal:Já doporučuju tyhle filmy, jsou to moje oblíbené (1968) Bullitt (1971) Vanishing Point (1974) Gone in 60 seconds (1974) Thunderbolt and Lightfoot (1976) Gumball Rally (1977) Smokey and the Bandit Tak musim uznat, že to je fakt výbornej výběr. Zatim jsem viděl z nich jen Bullitt, Kowalskiho mam nedokoukanýho a pak Gumball Rally, ten mě hodně bavil. Takže hurá na zbytek! |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Už tady začínám spamovat, když přemejšlim, co jsem kdy viděl, takže bych to asi shrnul do jednoho. Vyloženě doporučuju Gran Torino. Příběh nerudnýho starýho válečníka je vopravdu dojemnej, navíc i vtipnej a má úžasný, ano, tušíte správně, Ford Gran Torino Sport z roku 1972. Na to se fakt musíte mrknout! Pak samozřejmě Blues Brothers s jejich Blueskárou Dodge Monaco. To je fakt sranda! A na co se zapomnělo dál? Mad Max přece. Sice jsou tu samý auta vod protinožců, ale nemaj svým pojetím k těm americkým nijak daleko. Když si ještě vzpomenu, tak přihodim. Upraveno uživatelem středa 14. září 2011 13:39:30(UTC)
| Důvod úpravy: - |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Nezapomente dneska koukat na nova cinema od 20 hodin na film velky zavod 2
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Teda, 3rd gen fajrák s majákama nevypadá zas tak zle... Ale radši ho ve zpětným zrcátku nevidět. Bylo tam vůbec nějaký další F-Body než 2 3rd gen fajráci nebo sem opravdu nic dalšího neviděl? |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Dalšího jsem si taky nevšim, ale byla to taková blbost bez nápadů... Ten první díl byl lepší, ale stejně jak nepovedená parodie na Gumball. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Byla to pekna kokotina.ale lepsi nez ordinace v ruzovy zahrade.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
The Dukes of Hazzard
- jak ten starej seriál, tak komedie z roku 2005
Charger :-) a s jižanskou vlajkou na střeše :-)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
To je zajímavý, jak tam všechny auta bouraj a vybuchujou, ale červenej TransAm projíždí jak nůž máslem :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Já to nikdy neviděl, ale že měl vejfuk vzadu uprostřed?
|
|
|
|
|
To jsem si ani nevšmil, ale to video se jmenuje "Rocket powered Trans Am", takže to bude asi nějaká raketa :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Taky má vzadu namontovanej raketovej motor. Je to film o kaskadérech a neni špatnej. Viděl jsem ho a mám ho i doma
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Znáte někdo tenhle film?? Nikdy jsem o něm neslyšel, ale vypadá peckově!!! FINISH LINE:
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Jelikoz jsem u pres mesic na luzku nezbyva me nic jineho nez cucet na filmy takze filmy kde jsou krasna auta je Godfather trilogie, scarface, valka svetu, fast&fury., expentables a jeho west coast custom el camino, punisher :) |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
|
po tom filmu jsem koukal a on snad vůbec nikde není jen za 20$
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK