chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
(18.6.2011) 1/4 Mile Hoškovice
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
evpropska mrdka to je des to snad neni pravda to by mi asi jeblo... no ja ted chtel jet do te tchorovic u strakonic ale prace mi to nedovoli delam 7 dni v tydnu a stejne by me dost zajimali casy tech aut, no tak ja jsem zavodnik od kosti jezdime zavody offroadu tak jsem do kazde souteze s auty. ja celou dobu chtel corvettu ale po financni strance asi pritahnu 2 camaro z nemcka trosku ozivim motor... udelamu karbec sani vacku vyfuky a diferak na prevod 3,50-70:1 mozna rozdelovac a fuel pumpu a tim koncim a setrim na sestavenej motor z usa tech 450 HP bude stacit, brzdy... no ty necham serie letiste je dost dlouhe... a prevody to jsi asi myslel ten diferak ze? kdyz bude cas kolem 13 budu spokojen. ale to jsou vse plany zatim setrim na to camaro z de.[-o< |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
když jdeš jen po zrychlení, je to jednoduchý... kup si motorku :) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
|
Jirka_z28 napsal:když jdeš jen po zrychlení, je to jednoduchý... kup si motorku :) asi tak amerika je motorka, je to choper na 4 kech :d/ |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
no to já jen, že ses podivoval nad tím, že i evropský auto může mít lepší zrychlení... a to se ještě nemluvilo o japonských ;) Prostě u 30-40 let starýho auta se moc nemůže počítat s neporazitelností no. Ale asi chápeš, že o tom to není... |
|
1 uživatel blahořečil Jirka_z28 za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Nebo Camaro odlehci o 1000kg a mas vyhrano to je nejvetsi problem amerik , jsou tezke jako tank
|
|
|
|
|
Jirka_z28 napsal:no to já jen, že ses podivoval nad tím, že i evropský auto může mít lepší zrychlení... a to se ještě nemluvilo o japonských ;) Prostě u 30-40 let starýho auta se moc nemůže počítat s neporazitelností no. Ale asi chápeš, že o tom to není... ano ze chapu... je to konicek laska k autu, ladny rysum atd... ale kdyz uz mam zavodnicky vlohy tak chci mit auto konkurence schopne, to kovej prumernej sampion... fik: no to asi ne chci to mit kompletni a ne jen prazdnou kastli s motorem a prevodovku... Upraveno uživatelem pondělí 11. července 2011 20:51:39(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
(18.6.2011) 1/4 Mile Hoškovice
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK