Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Zlumik napsal:Tak místo.......... OK.............. termín............ OK........prosídžr finišed sukcesfuly........tedy jedu
TO tafna: kdybys chtěl, tak tě můžu vzít, když jsme teda skoro sousedi no to bych byl rad! jeste by jste se tam ozrali a forda rozmlatili :))) jak jsem uz rekl jestli se termin bude prekrejvat s "Vosmickou" tak nejedu.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
tafna napsal: no to bych byl rad! jeste by jste se tam ozrali a forda rozmlatili :))) jak jsem uz rekl jestli se termin bude prekrejvat s "Vosmickou" tak nejedu. Tak jestli platí tohleeee: 19. - 21.6.2009 2. Hradecká V8 osmička Autokemp Stříbrný rybník, HK www.hradeckav8.czTak ani ten Hradec náš historicky první sraz neohrožuje. A věřím, že náš camarový guru a otec zakladatel xjohny, to měl již předem prověřené a ošéfované.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Tož, přiznám se, že jsem na Vosmičku zapomněl, ale stejně se to nekrylo a byl bych rád kdyby jel i Jirka, tudíž vezmu zavděk tím červencovým termínem. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Views messages in topic : 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
wolfow napsal:Koukám,že Jizbice už se asi přehlasovat nedají,ale proč taky-rád se tam podívám. Na vzdálenosti nezáleží. Termín v červenci také vyhovující. Jen když koukám kolik je zaregistrováno členů-tak mi příjde trochu líto,že se tu ochomítají jen pořád Ti samí ostřílení pardálové. Kur..a- trošku života do toho umírání!!! Ať je nás co nejvíc! Nebo čekají jak to dopadne a zařídí se podle toho napříště.... Líbí se mi,že i ten kdo je zrovna nepojízdný sedne do něčeho jiného a tradá!!! To je přístup!!! Hlasuj Rozkoš, at je nás více :-)))Tam se dá aspon koupat, kdyby bylo vedro, v Jizbicích sotva..
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Views messages in topic : 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Okolojedouci napsal:Seč - 112 km Rozkoš - 144 km Jizbice - 85 km
Nejnudnější (byť nejrychlejší) je cesta do Jizbic, skoro pořád po dálnici. Co se vzdálenosti týče, je mi to jedno, spíš zařiďte dobré počasí. Vám se to kecá, to máte vše kolem 150 km, ale já do Jizbic tak 300 km, to snad Camaro ani nedá:-))))Proto volím raději Rozkoš, nebo Seč, už jen to že si koupím nějakou zasranou dálniční známku na ty rozjebané silnice, fuj hnus.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
hd1903 napsal: Vám se to kecá, to máte vše kolem 150 km, ale já do Jizbic tak 300 km, to snad Camaro ani nedá:-))))Proto volím raději Rozkoš, nebo Seč, už jen to že si koupím nějakou zasranou dálniční známku na ty rozjebané silnice, fuj hnus.
Ale tak já bych byl otevřenej i jinejm návrhům, ale uznej, že jeden chce sem, druhej támhle, to se nedá bez johnyho s bičíkem ukočírovat, musí bejt trošku zlej:) Však to nemusí bejt jedinej sraz, že jo, když to bude príma, můžem si to za pár dní třebas zopáknout, tentokráte na Rozkoši.
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:
Ale tak já bych byl otevřenej i jinejm návrhům, ale uznej, že jeden chce sem, druhej támhle, to se nedá bez johnyho s bičíkem ukočírovat, musí bejt trošku zlej:) Však to nemusí bejt jedinej sraz, že jo, když to bude príma, můžem si to za pár dní třebas zopáknout, tentokráte na Rozkoši.
Těch 300 km bych snad dal, ale tu dálnici :-(((
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tak! Příští ročník bude zase jinde. Narozdíl od ostatních srazů budou ty naše putovní! :) hd1903: Musíš se držet v levym pruhu a blikači ať si tě podjedou :) Teoreticky bys to mohl vzít "horem" ne? Na Mohelnici a pak Svitavy, Hlinsko, H. Brod, Humpolec... Upraveno uživatelem čtvrtek 30. dubna 2009 0:00:28(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Tak! Příští ročník bude zase jinde. Narozdíl od ostatních srazů budou ty naše putovní! :)
hd1903: Musíš se držet v levym pruhu a blikači ať si tě podjedou :) Teoreticky bys to mohl vzít "horem" ne? Na Mohelnici a pak Svitavy, Hlinsko, H. Brod, Humpolec... JJ, ale pak hodně dolů:-) No uv idíme, hlasování není u konce :-))))))
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:JJ, ale pak hodně dolů:-) No uv idíme, hlasování není u konce :-)))))) Ano a taky je možný, že Jizbice v tom termínu budou obsazený :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
hd1903 napsal: JJ, ale pak hodně dolů:-) No uv idíme, hlasování není u konce :-))))))
šmarjá gotte...já taky pojedu přes dálnici a neposeru se z toho:-) a že by camaro nedalo 300km? pche...jestli chceš pojedu k tobě do Štenberku, zapřáhnu tě za mé Camaro a odtáhnu tě tam:-))))) |
HD's coming |
|
|
|
|
Vidíte, pojedete dva, smutno vám nebude a do drncání si můžete zpívat, třeba techno :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Napsal: Cá šmarjá gotte...já taky pojedu přes dálnici a neposeru se z toho:-) a že by camaro nedalo 300km? pche...jestli chceš pojedu k tobě do Štenberku, zapřáhnu tě za mé Camaro a odtáhnu tě tam:-)))))
No to tě chcu vidět, myslím, že jsi tu vykřikoval, že jedeš jen když bude hezky:-))))to klidně pojedu v dešti na haryku, tak abych tě pak ještě nebral v Brně :-)))))))))))
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Vidíte, pojedete dva, smutno vám nebude a do drncání si můžete zpívat, třeba techno :) Techno miluji, asi jako japonskou motorku :-))))))))))))))))))))
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
hd1903 napsal: No to tě chcu vidět, myslím, že jsi tu vykřikoval, že jedeš jen když bude hezky:-))))to klidně pojedu v dešti na haryku, tak abych tě pak ještě nebral v Brně :-)))))))))))
:-DDDDDDD tak já bych jel, i kdyby bylo deštivo, ale to je zase o ničem no...:-( |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá :-DDDDDDD tak já bych jel, i kdyby bylo deštivo, ale to je zase o ničem no...:-( No proto, děláš jak kdybys měl Pragovku ze 30 let a to máš cáru pár let starou :-)))
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: No proto, děláš jak kdybys měl Pragovku ze 30 let a to máš cáru pár let starou :-)))
:-) já vím, ale prostě je to auto, kterému věnuji péči a padají do něj peníze a to pořád:-) ikdyž kvůli škole ->málo peněz, málo dělání, málo práce na Camaru, ale až bude od školy volno -> peníze, práce na Camaru, radost a snad ho nebude, po těchto opravách a úpravách, nikdo chtít:-))) |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá :-) já vím, ale prostě je to auto, kterému věnuji péči a padají do něj peníze a to pořád:-) ikdyž kvůli škole ->málo peněz, málo dělání, málo práce na Camaru, ale až bude od školy volno -> peníze, práce na Camaru, radost a snad ho nebude, po těchto opravách a úpravách, nikdo chtít:-))) Mezitim tě stihne ulovit nějaká bábovka, auto prodáš, koupíš kočárky a budeš povinně chodit do parku s miminem. Jediný tuning, který ti bude povolen bude výměna plenek. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Mezitim tě stihne ulovit nějaká bábovka, auto prodáš, koupíš kočárky a budeš povinně chodit do parku s miminem. Jediný tuning, který ti bude povolen bude výměna plenek. nestraš...ještě sem nestihl tolik věcí a ty mě tady budeš zaměstnávat bábovkou... to se raději zavřu do kufru a budu se ukrývat dokud mě na zádech nenaroste hrb |
HD's coming |
|
|
|
|
xjohny napsal:Mezitim tě stihne ulovit nějaká bábovka, auto prodáš, koupíš kočárky a budeš povinně chodit do parku s miminem. Jediný tuning, který ti bude povolen bude výměna plenek. A nebo si najdeš kočku co tě v tom bude podporovat, tak jako mě:-)))kdybychom nečekali malou, nekupovali bychom camaro:-)
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:A nebo si najdeš kočku co tě v tom bude podporovat, tak jako mě:-)))kdybychom nečekali malou, nekupovali bychom camaro:-) Hehe, tak to je nejlepší rodinné auto, jakés mohl pořídit. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Náhled na plakát |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
No tak to klobouk dolů, protože je to fakt vkusné-prostě BOMBA!!
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:No tak to klobouk dolů, protože je to fakt vkusné-prostě BOMBA!! Dík, ale ještě to není ono, je to jen nástřel. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
To neva, dobře se zastřeluješ
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK