Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
super!! já si nemůžu pomoci, ale ty žaluzie na zadní okénku jsou geniální!! |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Napsal: Cá super!! já si nemůžu pomoci, ale ty žaluzie na zadní okénku jsou geniální!!
že jo? Taky se mě líběj. Ale zas by to chtělo i to zadní "křídlo" a...no k mýmu by to až tak nesedlo, ale na tomhle to vypadá nádherně.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Uh uh, to je krása "zýtwentyejt" Neštvěte mě kluci s těma žaluziema, to byl můj nápad, ještě tak před rokem jsem o tom přemýšlel. I když patřej spíš na T/A než na Camaro, ale jsou geniální, stejně jako veškeré spojlerstvo. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Uh uh, to je krása "zýtwentyejt" Neštvěte mě kluci s těma žaluziema, to byl můj nápad, ještě tak před rokem jsem o tom přemýšlel. I když patřej spíš na T/A než na Camaro, ale jsou geniální, stejně jako veškeré spojlerstvo. I ty jeden tuňáku :-)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Napsal: Jí I ty jeden tuňáku :-) To je dobový tuning a mně se to líbí :-) Ale má to stejně nejnižší prioritu, takže nad tím ani moc nepřemýšlím zatím. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
Napsal: Jí
I ty jeden tuňáku :-)
prdlajs tuňák, je to pěkná věc...ještě když to ospojleruje a dá žaluzie bude to krása pohledět:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
Napsal: Cá prdlajs tuňák, je to pěkná věc...ještě když to ospojleruje a dá žaluzie bude to krása pohledět:-)
Nevím no... Mě se ty žaluzky moc nelíbí.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí
Nevím no... Mě se ty žaluzky moc nelíbí.
tak já bych to na svém Camaru také nechtěl, ale líbí se mi:-) no trochu si protiřečím:-D |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Hmmm......a teď si představ takovou obyčejnou jízdu MHD Jinak Camara taky jezděj po zadních:
|
|
|
|
|
Tak to čtyřkový si ho docela podalo :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Nechcete tapetu na monitor? Nepchajte prsty tam kam nemáte.
|
1 uživatel blahořečil Adam66 za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Au :( že ty se chystáš vzkrást banku a snažíš se zbavit otisků prstů? |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
No jo, to je šílenej rachot. By mě zajímalo, jestli se to neobjevilo v nějakým filmu. To Camaro lítá snad líp než General Lee, ten takový plameny za sebou vopravdu neměl! :d/ |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
|
Adam66 napsal:Nechcete tapetu na monitor? Nepchajte prsty tam kam nemáte. Ježišikristekterápakvyjste!!! To vypadá hrozně bolavě. Ale na to vyloupení banky se skutečně hodí. |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
To vypadá hustě! A zezadu jako pro ženu šílenýho Maxe :d/ |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
Adam66 napsal:Nechcete tapetu na monitor? Nepchajte prsty tam kam nemáte. Po roku pridam nejaku tapetu. Dam to sem ked uz tu mam svoju fotecku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No fuj :D Na tohle už jsme tu dokonce taky zařídili téma dole v pokecu :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:No fuj :D Na tohle už jsme tu dokonce taky zařídili téma dole v pokecu :) Ja vim ale ten palec som sem dal ako "tapetu" este v 2010.Tak aby som to mal po hromade.Alebo to presun.
|
|
|
|
|
To je přes mobil moc práce, teď nejsem a chvíli nebudu u pc. Tak to tu necháme, ať to teda pěkně navazuje :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Do pí..! To je hnus! Vono nestačí, že se musim vobčas koukat na svoje pracovní řezný rány, vidim to už i tady!!! Nééé |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK