Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Sháním kvalitní mazací sprej s velikou vzlínací schopností a aby nežral gumu, možná něco jako silikonový sprej nebo WD40, ale aby nevysychal. Nějaký tip? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
já používám věci od wurthu, ale bližší podrobnosti můžu poslat až po návštěvě garáže
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Co tohle? http://www.sprofesionaly...50-mazadlo-hhs-5000.htmlPotřebuju něco, co by se teoreticky dalo použít k promazání horních silentbloků v ramenech. Vim, že to asi nepůjde, ale aspoň za pokus by to stálo. Protože přeci nebudu kvůli vrzání všechno rozebírat a měnit |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Mas tam tie polyuretanove? Aj mne to vrzgalo prve 2 roky, potom sa to zmiernilo. Koli tomu by som ich uz asi druhykrat nepouzil....
|
|
|
|
|
Právěže tam jsou gumový, ale asi je blbě namazal nebo co, nevím |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Metály: Registrován: 02.10.2010(UTC) Zpráv: 215
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Tak já používám od Wurthu HHS 2000 a Multi a jsem s tím spokojenej
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
xjohny: Tak horní rameno tušim jde sundat bez toho aby si musel dát pružinu pryč (využiješ váhu auta) já tam mám ty polyuretanové jak vepředu tak vzadu a zatim mi to teda nevrže snad to přez zimu nezačne jak se to nebude hejbat. Zkus to horní ramno sundat chytnout ve svěráku dát tam ten silikonovej olej a rozhejbat to rameno párkrát nějak se to snad dostane. tomcat1 : a vrže ti to hned od tý doby co si to nasadil nebo až po nějaký době? jestli to mám taky čekat Upraveno uživatelem čtvrtek 18. srpna 2011 12:52:01(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
A to mi řekni, v čem ta pružina bude držet, když vyndám horní rameno?? EDIT: Aha, tak ona je pružina opřená do rámu a ne do ramene. Upraveno uživatelem čtvrtek 18. srpna 2011 13:11:23(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK